Yalova International Bikerfest FOTOĞRAFLARI...
Reklamlar
-
19 Temmuz 2009, 23:45
kanku yapalım renkte siyah beyaz olsun ortada ahududu tutan bi motorcu dursun kafada kask,suda batmayan adamıda tanıtımda kullanalım..muhahahahah 
ya o değilde kızlar çıkınca herkes makinalara hücum ettiydi sanki beyonce sahneye çıkmış gibi hani o resimler..yayınlayın ama aaaaa..
'
[COLOR="Blue"]
JustBe..[/COLOR]
Reklamlar
-
19 Temmuz 2009, 23:53
-
19 Temmuz 2009, 23:54
gecen sene çınarcık harikaydı arkadaşlar bu sene neden butarafa gelmediniz şasıyorum size ney se birdahaki sefere inşallah. üzüzcü olayı yaşayan arkadaşımızada geçmiş olsun
-
19 Temmuz 2009, 23:55
RoLa adlı üyeden alıntı
iğrenç bi festivaldi böğak

ben sizi bıraktığımda gayet güzel eğleniyordun nooldu...
yoksa dilaver hayatınımı kararttı
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
20 Temmuz 2009, 00:02
ERDEM860 adlı üyeden alıntı
kanka şuan herkes makinesinden cektiği video ve fotolarla manual takılıor

muhtemelen buğulu olarak gelecektir tüm video ve fotoğraflar

ayrıca sudabatmayan adamı minimum etkinlikte kullanmak daha sağlıklı olacaktır bence...
dipnot: Azizim artık gsr600ün yok, profil bilgilerini bi güncellesen diyorum!!! :D
bluebox bul bizi:D öptük seni:D

.. aynen kanku herkese kolay gelsin o zaman bekliyoruz fotoları müsait olduğunuz zaman.. 
oke hallediorm smdi..
'
[COLOR="Blue"]
JustBe..[/COLOR]
-
20 Temmuz 2009, 00:12
iyisiyle kötüsüyle bir festival daha geldiii geçtii.. inşallah bidahaki böyle olmaz yoksa tarihin tozlu sayfalarında yer alır motofest yalova..
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
-
20 Temmuz 2009, 00:16
kusarken cekemedik ya,, çok üzülüyorum
-
20 Temmuz 2009, 00:25
kötüye bişey olur mu? 
Dipnot : oziciğimm öptüm
-
20 Temmuz 2009, 01:09
bune yaa hem gidiyonuz hemde kusup duruyonuz 
ulen ben gelmedimya ondan böle *ok geçmişdir
-
20 Temmuz 2009, 02:09
harbiden sönük geçmiş biz mt olarak toplansak o festifaldekilerden fazla olurduk
-
20 Temmuz 2009, 08:25
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
20 Temmuz 2009, 09:44
-
20 Temmuz 2009, 09:47
selimdallan adlı üyeden alıntı
gecen sene çınarcık harikaydı arkadaşlar bu sene neden butarafa gelmediniz şasıyorum size ney se birdahaki sefere inşallah. üzüzcü olayı yaşayan arkadaşımızada geçmiş olsun
selim abi bu işi organize edenlerde hata.. gidenler FEstival görmek FEstivali Yaşamak Açısından boşu boşuna gitmiş oldu. Onca Yolu Teptiler... İyi ki Gitmemişim valla, Onca Yolu Tepip birde geri DÖnmesi Vardı.
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
20 Temmuz 2009, 10:02
bluebox_85@hotmail.com
sevenler sevmeyenler isteyen herkezi msn me beklerim
-
20 Temmuz 2009, 10:05
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
20 Temmuz 2009, 10:56
selam arkadaşlar evet gercekten kötünün kötüsü bir festival dı. Yani gözünü seveyim sapanca festivalinin o gün orayı beğenmezken bu gün arar olduk .sen uluslar arası bır festival düzenlıyorsun bu işler o kadar basit değil arkadaşlar ALLAH tan yabancı kimseler yoktu varsada rezıl olduk . İst. mt zaten her akşam fındıklıda festival yapıyor sadece alanları dar okadar ama manzara boğaza karşı yine de beş sıfır önde festıval dendiğinde hele hele motosıklet festıvali olduğunda motosıklet ile ilgili stand lar dergi standları giyim aksesuar standları olabılmeli biz bol bol egzost sesi duyduk fetival düzenlıyorsun güvenlık sıfır nokta sıfır ha bişeymi oldu hayır ama olmalımıydı.genelde festıval alanında motoruyla kendi capında kendi motorlarıyla bir oraya bir buraya cirit atıp dururlar ambulans olmalımıydı evet olmalıydı yada benmi göremedim eğlenceler düzenlenır küçük yarışlar organızasyon edılır milleti keyıflendırırsın oda yok sağolsun dansçı arkadaşlara sağolsun pisti dolduran ist. mt ye zaten mevki den hiç bahsetmıyorum fıs fıs fıslayan bok böcekleri manzara yok ortalık ot pislik içinde güneş tepenızde neyse herkezi memnun edmezsınız tabi ama yalova fetivaline büyük geçmiş olsun
-
20 Temmuz 2009, 11:06
abi yabancı kimse yoktu diyorsunda adamlar almanyadan kalkmış gelmişlersa
-
20 Temmuz 2009, 11:07
festivalmi hani nerde!!!!!!(teleskopla bakan smile)
mangal, sabah 5'e kadar süren güzel muhabbet, 2 parti okey, mükemmel pazar sabahı kahvaltısı ve emrelerin nişan edasında geçen pist mevzularıda olmasa harbiden mükemmel küfür ederdim...
idda ediyorum ben daha iyisini yapardım...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
-
20 Temmuz 2009, 11:15
hell24 adlı üyeden alıntı
mangal, sabah 5'e kadar süren güzel muhabbet, 2 parti okey, mükemmel pazar sabahı kahvaltısı ve emrelerin nişan edasında geçen pist mevzularıda olmasa harbiden mükemmel küfür ederdim...
dedıkya kardeşim ist. mt. fındıklıda boğaza karşı her akşam festıval yapıyor
-
20 Temmuz 2009, 11:18
hell24 adlı üyeden alıntı
Festival festival dediler bende bişi var sandım.. Pazar günüm o festivalden daha iyi geçti şelepsizim..
askon adlı üyeden alıntı
dedıkya kardeşim ist. mt. fındıklıda boğaza karşı her akşam festıval yapıyor

bizde böle usta hergün party...
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler