Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345614 ... SonuncuSonuncu

Yalova International Bikerfest FOTOĞRAFLARI...

REKLAM ALANI

Motosikleti
    05 ' CbR 6oo RR
    kanku yapalım renkte siyah beyaz olsun ortada ahududu tutan bi motorcu dursun kafada kask,suda batmayan adamıda tanıtımda kullanalım..muhahahahah
    ya o değilde kızlar çıkınca herkes makinalara hücum ettiydi sanki beyonce sahneye çıkmış gibi hani o resimler..yayınlayın ama aaaaa..
    '
    [COLOR="Blue"]
    JustBe..[/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Cbr-600rr '07
    kanka şuan herkes makinesinden cektiği video ve fotolarla manual takılıor muhtemelen buğulu olarak gelecektir tüm video ve fotoğraflar
    ayrıca sudabatmayan adamı minimum etkinlikte kullanmak daha sağlıklı olacaktır bence...

dipnot: Azizim artık gsr600ün yok, profil bilgilerini bi güncellesen diyorum!!! :D

bluebox bul bizi:D öptük seni:D

Motosikleti
    mz 251
    gecen sene çınarcık harikaydı arkadaşlar bu sene neden butarafa gelmediniz şasıyorum size ney se birdahaki sefere inşallah. üzüzcü olayı yaşayan arkadaşımızada geçmiş olsun

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı RoLa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iğrenç bi festivaldi böğak
    ben sizi bıraktığımda gayet güzel eğleniyordun nooldu...

yoksa dilaver hayatınımı kararttı
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Motosikleti
    05 ' CbR 6oo RR
    Alıntı ERDEM860 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kanka şuan herkes makinesinden cektiği video ve fotolarla manual takılıor muhtemelen buğulu olarak gelecektir tüm video ve fotoğraflar
    ayrıca sudabatmayan adamı minimum etkinlikte kullanmak daha sağlıklı olacaktır bence...

dipnot: Azizim artık gsr600ün yok, profil bilgilerini bi güncellesen diyorum!!! :D

bluebox bul bizi:D öptük seni:D
    .. aynen kanku herkese kolay gelsin o zaman bekliyoruz fotoları müsait olduğunuz zaman..
    oke hallediorm smdi..
    '
    [COLOR="Blue"]
    JustBe..[/COLOR]

mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar400
    iyisiyle kötüsüyle bir festival daha geldiii geçtii.. inşallah bidahaki böyle olmaz yoksa tarihin tozlu sayfalarında yer alır motofest yalova..
    kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Cbr-600rr '07
    kusarken cekemedik ya,, çok üzülüyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Cbr-600rr '07
    kötüye bişey olur mu?

Dipnot : oziciğimm öptüm

lijoluna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR-600F vardı çalınanakadar :(
    bune yaa hem gidiyonuz hemde kusup duruyonuz

ulen ben gelmedimya ondan böle *ok geçmişdir

ERYİLMAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF R1 06
    harbiden sönük geçmiş biz mt olarak toplansak o festifaldekilerden fazla olurduk
    DRİFT RELİGİON

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Ne oluyo len burada.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Cbr-600rr '07
    Alıntı NazlıCeyda adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla canım allah ın işi bu belli olmaz kötüye mi vurur iyiye mi artık...ama benden sana tavsiye profilinden baktım yaşıtımmışsın, çok genciz daha, bir şey olur mu olmaz mı diye böyle hatalar yapıp şansı zorlamaya değmez bak hayat güzel, gel vazgeç yol yakınken
    profil bilgilerim ruhani bilgilerimi yansıtıyor, birde TC kimlikbilgilerime bakmak lazım ayrıca sen benim profilimi ne gezion benden izinsiz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:44 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:44 AM ----------

Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne oluyo len burada.
    Korkut Abey,
    ölümle tehdit ediliyorum

By_StaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Nc700x
    Alıntı selimdallan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gecen sene çınarcık harikaydı arkadaşlar bu sene neden butarafa gelmediniz şasıyorum size ney se birdahaki sefere inşallah. üzüzcü olayı yaşayan arkadaşımızada geçmiş olsun
    selim abi bu işi organize edenlerde hata.. gidenler FEstival görmek FEstivali Yaşamak Açısından boşu boşuna gitmiş oldu. Onca Yolu Teptiler... İyi ki Gitmemişim valla, Onca Yolu Tepip birde geri DÖnmesi Vardı.
    PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
    "www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR

Motosikleti
    cbr 600 f
    bluebox_85@hotmail.com
    sevenler sevmeyenler isteyen herkezi msn me beklerim

By_StaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Nc700x
    Alıntı bluebox adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bluebox_85@hotmail.com
    sevenler sevmeyenler isteyen herkezi msn me beklerim
    PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
    "www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    selam arkadaşlar evet gercekten kötünün kötüsü bir festival dı. Yani gözünü seveyim sapanca festivalinin o gün orayı beğenmezken bu gün arar olduk .sen uluslar arası bır festival düzenlıyorsun bu işler o kadar basit değil arkadaşlar ALLAH tan yabancı kimseler yoktu varsada rezıl olduk . İst. mt zaten her akşam fındıklıda festival yapıyor sadece alanları dar okadar ama manzara boğaza karşı yine de beş sıfır önde festıval dendiğinde hele hele motosıklet festıvali olduğunda motosıklet ile ilgili stand lar dergi standları giyim aksesuar standları olabılmeli biz bol bol egzost sesi duyduk fetival düzenlıyorsun güvenlık sıfır nokta sıfır ha bişeymi oldu hayır ama olmalımıydı.genelde festıval alanında motoruyla kendi capında kendi motorlarıyla bir oraya bir buraya cirit atıp dururlar ambulans olmalımıydı evet olmalıydı yada benmi göremedim eğlenceler düzenlenır küçük yarışlar organızasyon edılır milleti keyıflendırırsın oda yok sağolsun dansçı arkadaşlara sağolsun pisti dolduran ist. mt ye zaten mevki den hiç bahsetmıyorum fıs fıs fıslayan bok böcekleri manzara yok ortalık ot pislik içinde güneş tepenızde neyse herkezi memnun edmezsınız tabi ama yalova fetivaline büyük geçmiş olsun

Motosikleti
    cbr 600 f
    abi yabancı kimse yoktu diyorsunda adamlar almanyadan kalkmış gelmişlersa

gündüzleri çayırova, akşamları karakartal, geceleri alice harikalar diyarında...
    Motosikleti
    azrailden yeni arakladım...
    festivalmi hani nerde!!!!!!(teleskopla bakan smile)

mangal, sabah 5'e kadar süren güzel muhabbet, 2 parti okey, mükemmel pazar sabahı kahvaltısı ve emrelerin nişan edasında geçen pist mevzularıda olmasa harbiden mükemmel küfür ederdim...
    idda ediyorum ben daha iyisini yapardım...
    I gOt a GaMe To Win...:bounce:
    eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
    [B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    Alıntı hell24 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

mangal, sabah 5'e kadar süren güzel muhabbet, 2 parti okey, mükemmel pazar sabahı kahvaltısı ve emrelerin nişan edasında geçen pist mevzularıda olmasa harbiden mükemmel küfür ederdim...
    dedıkya kardeşim ist. mt. fındıklıda boğaza karşı her akşam festıval yapıyor

Motosikleti
    My Kawa..
    Alıntı hell24 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Festival festival dediler bende bişi var sandım.. Pazar günüm o festivalden daha iyi geçti şelepsizim..

Alıntı askon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dedıkya kardeşim ist. mt. fındıklıda boğaza karşı her akşam festıval yapıyor
    bizde böle usta hergün party...
    [B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]

[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345614 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler