paylasım icin tsk devamını bekleriz,ummet abiye bak hic birsey kacirmyor....
paylasım icin tsk devamını bekleriz,ummet abiye bak hic birsey kacirmyor....
[B]joker[/B]
[B]live to ride-ride to die[/B]
Geliyorum MT Bekle beni
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
dün sabahtan akşama kadar ordaydım arkadaşlarla şelaleye çıktık geldik e mt ye veda ettim giderken onlar mangal hazırlığındaydı,giderken hep pişen etleri hayal ettim,işte bendeki çok az resimler.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
benim telefonlarıma cevap vermiyen ist mt kın kın kınıyorum anacım
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Dün geceden fotolar varmı ? Çekenler paylaşırsa sevinirim.
LEVENT BP den gurubu kacırıyorum .Doğru eskıhısara onlardan önce gelmişim iyi oldu ki buluşabıldık .onları beklerken
[URL=http://img300.imageshack.us/my.php?image=dsc00222q.jpg][/U
[IMG]http://img91
.imageshack.us/img91/5043/dsc00223o.jpg[/IMG]
böylelıkle bir motosıklet festıvalınıde geride bıraktık cok sönük bir festıval idi seneye işleri zor ama motosıklet net in sevgili üyeleri kıymetini bilmek lazım yine gönlüce eğlendi sobet edip oynadı güldü bir arada olmanın tadıyla hasret gıderdi hepsine tek tek teşekkür ederim .
eğlendinizmi barii
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Cuma akşamından katılmayı planlayıp son dakika değişikliği ile c.tesi öğlen dahil olabildiğim ve şimdiye kadar katıldığım en kötü organizasyondu.Yolova gibi yeşili ile ünlü bir beldede bundan daha kötü bir mekan olamazdı bir festival için.Yalova belediyesini buradan kınıyorum.Katılım çok azdı.Herşeye rağmen MT den arkadaşlarla keyifli bir etkinlik oldu.Herkese teşekkürler.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
ben zaten ilk günden demiştim bu festival bu alanda olmaz die sönük geçer die
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
nyese iyiyki caymışım...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
cakalaz biz mt olarak bayağı kalabalıktık yavv.. sen nasıl göremedin bulamadın bizim grubu... cınarcıkta kumluk plajında yüzdük üç motor tam yolun ortasındaydı...
sönük, işe yaramaz bi festival oldu.. daha canlı, daha hareketli, daha güzel bi mekanda, daha güzel şeyler olabilirdi.. inş bir dahakine olur.. feribot cıkışında festival alanı ile ilgili tabelalar yönlendirmelerde olsa iyi olurdu...
Valla ben PLaj adı bilmem; cidden birilerini göreyim diye bir asağıya bir yukarıya tur attık arkadaslarla AmA yok yok yok
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
cakalaz tanıştıkya hemşerim alanda.. festivale gelince kendin pişir kendin ye tadında festival oldu eğlenmeyi bilen insanlar olarak kendi kendimize keyif almış olduk..dans eden kısa saçlı kızı tanıyan arkadaşlar varsa aramızda insaniyet namına bana pm atmalarını rica ediyorum..telefon numarasını bulan arkadaşa ödül verilecek..sevgiler..
+200 İstanbulAhududuTeam :D
'
[COLOR="Blue"]
JustBe..[/COLOR]
ahududu team in "Ahu" kısmı olan Aziz, "dudu" kısmı olan ben Erdem, gayet eğlendik her ne kadar güzel bi festival olmasadaaa kanka bayrak yaptıralım layn?
iğrenç bi festivaldi böğak
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)