bilemiyorumm sponsorda yok busene 2 3 standand kurulmuşş müzüik sistemi iidi artık bekle ve gör olayı 1olira alıyorlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:01 PM ----------
zaten sanırım yerden yere vuracaklar kaçınılmaz sonn
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
inşalahhh..
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Mezütcüm; abi biraz yorumlara baktım şimdi ? Balata spreyi için balatayı köreltiyor yazmıslar ?
Kullanan var mı bildiğin memnun kalan ? Varsa Alallım 7 Liralık olanı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
sabah yola çıktım yalova fgestivaline giderken çok kalabalık tanıdıkları nasıl bulurum diye düşünüyordum,alana geldim kimse yok sanki hayalet şehir hiç böle festival görmemiştim,neyse 1-2 tanıdık gördüm de zaman geçiyor,çok tatsız bi festival,akşama rock gecesi varmış belki gelen artar,iyiki günübirlik gelmişim çadırı getirmemişim.
işte sönük festivalin durgun fotoları
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Şu Resimlere Bakarak Türk Kahvesi içmek Ne Zevkliymiş yau
ben gitmicem abi gidecektim bu aksam yola cıkacaktım sürpriz yapacaktım vazgeçtim valla.
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
http://maps.google.com/maps?f=d&sour...=UTF8&t=h&z=16
Ey millet burasi midur değil midur.. !! ya he diyin ya da yoh.. şu başlığa ekleyin artık..
Uydu görüntüsü;
Cok tatsıs görünüyor ya :S yeni bi rotamı cizsem kendime gezi icin ne yapsam :S ne var ne yok icerde aceba
Arkadaslar ne ladar kalabalık olmasa da ; Yine içeride tatlı bir hava var.. Bu arada bu aksam gelemiyorum; Yarın sabah 11 gibi orda olacağım dostlarım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
geçen seneki festivalden sonra ,bu senenin böyle sönük geçmesi bence normal
Bu gün festival alanında çektiğim kareler. Gece kalamadım, umarım daha iyidir ,çünkü gündüz çok sönüktü.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:47 PM ----------
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
elıne saglık abıcım.Ne yazıkkı ben cok ıstesemde gıdemedım.Umarım gıdenler gusel vakıt gecırır...
Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!!
C'est moi!!!Je suis seul loup!!!
www.salihkalic.spaces.live.com
İyi eğlenceler
Arkadaslar; sabah 11 gibi tekrar festival alanındayım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Festival fotoları ile ilgili bir konu zaten vardı
Güzel Kareler Yarın sabah ben de ordayım 11 gibi
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)