cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
ben zaten bigün bu cadıyı karşıya geçirirken boğazdan sallıcamda dur bakalım..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:33 PM ----------
he yaa iyide benzetmişler şelepsizler.. ben bile zor ayırt ettim..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
mrb.hanedan12 arkadaşım zafer'de bizim kardeşimiz ayı kulübün gönüllülerindeniz.daha şimdiden yerel yönetimden önümüzdeki sene yapacağımız festival alanı için söz aldık denize sıfır yeşil kum ve deniz bir arada olacak tabi verilen sözler tutulursa kısmet bakalım yorumların için teşekkür ederim inşallah daha iyisini yaparız en azından yapmak içim çaba sarf ediyoruz.
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
Nerde kaldı diğer fotolar , amma tembelmişsiniz
Ancak şimdi merhabalar...
Festivalden sonra, Purple için İstanbul'a dönüp, arkasından bir gazla Marmara bölgesi turu anca sona erdi.
Neyse ki yayınlayacak fotoğrafım yok, içim rahat
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Afiyet olsun Yer güzeldi de, güzelliği kadar servisi de hoş, hızlı ve düzenli olsaydı ben daha bir rahat hissedecektim kendimi..
Tur güzeldi, keyifliydi, şurada kendimden korktuğum kimi fotoğrafları görünce hiç de üzülmedim fotoğraf çekemediğime
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)