Öncelikle hoş geldin arkadaşım diyeceğim ama hoş gelmemişsin görünüşe göre.Bir defa foruma yazdığın ilk mesaj bu olmamalıydı.Diğer değindiğin konu ise çok detaylı tartışılması gereken bir konu.
Öncelikle hoş geldin arkadaşım diyeceğim ama hoş gelmemişsin görünüşe göre.Bir defa foruma yazdığın ilk mesaj bu olmamalıydı.Diğer değindiğin konu ise çok detaylı tartışılması gereken bir konu.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
mrb.Ergün abi biraz sitem dolu ilk mesajın kusuruna bakmayın artık,inşallah ileriki günlerde daha güzel yorumlarla katılırım.amacım kimseyi eleştirmek değil yanlış anlaşılmasın lütfen
Arkadaşlar lütfen geziye ait tüm fotolar paylaşılamadım topiği kitletmiyelim Festival ve resimler dışındaki sohbete tükkan'da devam edelim ;)
öncelikle hoşgeldiniz....sanırım festivali düzenliyenlerden birisiniz...ben iki senedir katılıyorum yalova festivaline... elbette haklısınız çok büyük bir emek sarfediliyo hiç kimse bunun kolay oldugunu idia edemez. burda tek günlük bir organizasyon yapıyoruz da ne kadar çok ugraşıyoruz. sizi gösterdiğiniz özveri için kutluyorum. benim gözlemlediğim ilk eleştiri yer değişikliği... geçen sene çınarcıkta düzenlenen festival bu seneye göre çok daha güzel olmuştu. aynı yerde olması bi çok kişinin tercihi olucaktı... herkezin aklında çınarcık varken festival için çokda uygun olmıyan bir yer seçmeniz katılımı ciddi oranda düşürmüş. ücret konusuna gelince sanırım hiç kimse böyle bir organizasyonun bedelsiz olmasını bekliyemez. bu tamamen hayal olur... ama bir bedel ödeniyosada bunun karşılıgında eglenmek ister herkez....örnegin festivale renk katmak adına çeşitli aktiviteler düzenlene bilirdi. konser verecek arkadaşlar biraz daha özenli seçilebilirdi.... bir pazar alanı oluşturulabilirdi... hee bunlar olsaydı herkez memnun olucakmıydı elbette hayır. bu mümkün değil malesef... belki şikayetci olan grup biraz azalırdı...
sonuç olarak eksikler vardı... ben geçen sene ile kıyasladıgımda hayal kırıklıgı yaşadım... katılım şu yada bu sebeple yeterince olmadı kii ortamı durgunlaştıran en büyük etken de bana göre bu... tüm bunlara ragmen ortada kimsenin inkar edemiycegi ciddi bir emek var...maddi manevi bir yatırım var... sizleri kutluyorum... umarım seneye bu seneki eksiklikler ders niteliği taşır ve çok daha güzel bir organizasyon olur....
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
yalovalı hemşerim yalova il mt topiğine bir uğra...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
sırf içini dökmek için buraya üye olduysan seni kimse tınlamaz arkadaşım
zaten senide daga burda görecegimizi sanmıyorum önemli olan burda kalıcı olup bilgilerimizi paylaşalım festivalden önce neden yazmadın onuda merak ettim yani
senibi tanısaydık belki fikirler çohalır iyi şeylerde cıkabilirdi
bundan sonraki ugraşların için kolay gelsin sana
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Arkadaşlar tartışma yaratacak birşey yok ortada lütfen topiğin kitlenmesine sebep olmayalım.
davulun sesi uzaktan hoş geliyor sanırım beyler,oturduğunuz yerden ahkam kesmek pekde hoş oluyordur neyse iyisiylede kötüsüylede festivalimizi bitirdik.önümüzdeki yıllara bakacağız artık,herkeze keyifli sürüşler
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
ben fotoları atmadan topik kitlenirse yakarım
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
akşam 7:30 dan sonra atıcam tüm fotografları
[/B]
haklı olduğun yerler tabikide var....
* almanyadaki festivaller 70 euro ama kimlerin sahne aldığını ne gibi aktiviteler olduğunu biliyorsundur...
* katılabilecek motorsiklet grupları için ön hazırlık yapılabilirdi. yani motosiklet.net sizin kamp alanınız burası denirdi farklı illerden gelen organize olmamış gruplar toplanılabilirdi...
* yerel müzik gruplarına sahnede yer verilebilirdi. para almadan sahneye en az 10 kişi çıkartırdım ben...
* her sene üstüne koyacağız diyorsunuz ama geçen seneki festival buna 10 basardı...
* tuvaletler yetersiz ve pisti...
* sponsor aramaktansa festival alanına efes pilsen ve mariachiye yaptıgınız gibi alan kiralayabilirdiniz...
* yol üzerinde yönlendirici tabelalar yoktu...
* pazar sabahı hiç düşünülmemişti insanlar kahvaltı için nerelere gitti tahmin bile edemezsiniz. düşünseydiniz sırf kahvaltıdan köşe olurdunu...
* yurt dışındaki festival ve etkimliklerden bahsederken sadece fiyatları değil o fiyata karşılık ne gibi hizmetler verdiklerinide dikkate almanızı öneririm...
söylenicek çok şey var ama bu kadarı yeter...
eleştiriyorsuz ama yermek için değil daha iyi olması için çünkü bu festivaller bizim için ve biz daha iyisini hakediyoruz ki yapılabileceğininde farkındayız...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
Zafer üstad senmisin ...?
Ben memnun kaldım bu festivalden ...
Eksiklikler,
Beğenmediğimiz yönler,
İstemediğimiz olaylar cereyan etmiş olabilir.
Ancak unutulmamalıki eldeki imkanlar mümkün mertebe kullanılmış bir organizasyon olabilirdi.
İstiyorum ki yerel yöneticiler de yeterince destek olsunlar.
En azından kapıdaki görevlilerden Zafer arkadaşla Cumartesi sabahı derin sohbetimiz oldu .
Ne neden bu şekilde oldu ....
Daha iyi nasıl olabilirdi den tutun da ;
Yer seçimine kadar......
Anladımki haklı sebepleri var .....
Yüksek sesle diyorum ki Daha iyisi için iyi sponsorlar ve Yerel Yöneticilerin desteği şart.
İnşallah gelecek yıl bu destek alınır ve daha iyi bir organizasyon düzenlenir....
Festivalde iken de olumlu düşünüyordum .Hala olumlu düşünüyorum .
Büyük şehirlere yakınlığı itibarı ile Düşük cc deki motosikletlerin de rahatlıkla gelebileceği bir yer Yalova ...
Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
[/B]
sonunda denk geldi kuyu cadısı elındekıler altın değerınde aman dıkkat et ne olusun
[/B]
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)