[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
taşlar güzel canımcım milletin ne suçu var
ya oturun evinizde ne işiniz var her gece gece gelemiyorum işte
olmaz caner bak cem abine biraz sabretti ıstanın güzelliğini görüyosun az daha sabretse okeyi bile basardı o ıstakayla
susma hakkımı kullanıyorum
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
ben çıkıcam birazdan bütün gün yokum.. havayi fişek atabilirsiniz.. rahat rahat konuşun.. alıntı malıntı yapıcak kimse yok (temel gelmezse tabi)
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
yuhh yaa bu kadar mı istemiyodun? yazma demen yeterdi be.. seni kırmaktansa kafamı kırarım banucuk.. koydu şimdi hee.. neyse canın sağolsun..
Dertlendim şimdi...
"Felekle kaderim bir oldu vurdu
Sende yerden yere vur gitsin beni
Yanıma yaklaşma dertle doluyum
Sende uzaklardan sev gitsin beni
Kimler bırakıpta beni terk etmedi ki
Sende bir kenara at gitsin beni
Her gelen yakıpta kavurdu beni
Savur küllerimi yak gitsin beni!"
off ulen off... içiyorum şuan..
yani banu ben yazdım çıktım gittim geri geldim anca yazmışsın yuh yaa.. neyse..
Arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba,Ben Yalova'lı bir motor tutkunu olarak sizlerle paylaşmak istediklerim var.Sanıyorumki aramızda festival nasıl yapılır,hangi prosedürler ile uğraşılır,belediye başkanından tutunda valisi,emniyet mensupları hatta sekreterlerine kadar kapıları aşındırılır.çevredeki büyük iş yerlerinden sponsorluklar isteyip festivaline destek olmalarını istersin bu koşuşturma yaklaşık 6-8 ayını alır sonrada bizim memleketimizde olduğu gibi neyaparsan yap kimse memnun olmaz,destekde göremezsin.daha iyisini yapında görelim diyesi geliyor insanın kimse kusura bakmasın.Almanyadan gelen misafirler seneye beraber organize edelim diyorlar Almanların festivale giriş ücreti kaç para biliyormusunuz 70 euro evet yanlış okumadınız 70 euro.gelmeyen arkadaşların ilk sorduğu giriş ne kadar dikkat ederseniz.bu yıl 4.düzenlenen festivalin daha devamı gelecek her geçen sene tecrübelerle doluyor kimse emeklemeden yürümeyi ve koşmayı öğrenemez.Motor tutkunu olarak biraz tutucu olalım baylar bayanlar motor zevk işidir zevkte parasız olmazzzz.o zaman bisiklete binicen arkadaşım.biraz sitem biraz teşekkürle hepinize sevgi ve saygılarımı iletiyorum,beğenenden'de beğenmeyenden'de keyfe keder gelmeyip eleştirenden'de Allah razı olsun.Rüzgarınız bol tekeriniz düz bassın.BİRİZ SÜRÜYORUZ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)