Çorlu MT ye Gece Baskını...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
top sakal birde altın choper Vllah tam karizma olmusin abi yakışmış
-
klasik bir gezi olmuş trakyalı motrcularıda görmüş olduk bölece.bugüzel kareler için sağolun.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
eh valla aynen ya. boş yolu kapatmışız.. ... AÇın Bu yolu AÇın bu Yolu....
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
Adam okadar bağırdı çagırdı da biz yolu açtık mı ? Tınlayan oldumu arkadaşlar Garibim diafondan söylendi söylendi baktı kimse tınlamıyo adamı gitti sonra
-
Süper Moderatör (BBRR)
-
-
-
halilihsan adlı üyeden alıntı
top sakal birde altın choper Vllah tam karizma olmusin abi yakışmış
yok la bana göre değil bunlar dırahtör...
ümmet perkitan adlı üyeden alıntı
klasik bir gezi olmuş trakyalı motrcularıda görmüş olduk bölece.bugüzel kareler için sağolun.
By_StaR adlı üyeden alıntı
eh valla aynen ya. boş yolu kapatmışız.. ...
AÇın Bu yolu AÇın bu Yolu....
_SuLeYMaN_ adlı üyeden alıntı
Adam okadar bağırdı çagırdı da biz yolu açtık mı ? Tınlayan oldumu arkadaşlar
Garibim diafondan söylendi söylendi baktı kimse tınlamıyo adamı gitti sonra
patates zoğan gibi bişey dedi ama anlamadım....
BBRR adlı üyeden alıntı
Alkolü araç kulanmak yasalara aykırıdır
kask konusunda nutuk at biraları çek ziftlen motor bin nası olcak bu
Özere mi uydun sende
Adama bak ya zorla kendini misafir ettirtmiş..
dövmede sağlığa zararlı ve dine aykırı ama ekmek teknen abicim...
kıdemli motorcuyuz artık serbest herşey...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
17 Temmuz 2009, 13:27
Biraz zorla, biraz cebren biraz da hile ile ama güzeldi.
Özellikle de sivil polis kısmı (gerçi sivil miydi değil miydi o da belli değil).
Ikramlar için Semih Abi ye saygı ve sevgi ve teşekkürler...(Honda Today ile grup sürüşün maskotu gibiydi )
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
-
17 Temmuz 2009, 13:41
güzel bir gezi omöuş ama gece olması başka bir tat katmışşş.herkes gece yolları kapatamaz....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
17 Temmuz 2009, 14:17
Leyleği hava da görmek deyimini Metehan'ı motosikletle görmek olarak uyarlıyorum kendimce
gerçi nazik davetlerini katılamadım bu aralar ama
-
17 Temmuz 2009, 14:29
Balaban dondurmasının tadi nasıl ama.Eşsiz bir lezzet dimi beyler
Semih abi çok iyi bir ev sahibi bu arada.Bende şahsen kendisinle tanışşma fırsatı buldum geçen haftalarda.
-
17 Temmuz 2009, 14:39
güzel bir buluşma
[B]34 [COLOR="Red"]FF[/COLOR] 4929[/B]
-
17 Temmuz 2009, 15:10
türkiye yollarındaki dört tekerlikli insanlar nasılsa o gün o polis memurları da öyleydi.ortada cürüm yok, ihtimali de yok, hız sınırı aşılmamış veya başka bir şey yok.sadece keyfi olarak elindeki yetkiyi, kudreti kullanan memur, patates-soğan satar bağırarak, korumakla mükellef olduğu insanları/vatandaşları yine sırf motosiklet kullandıkları için hafife alıyor,önemsemiyor ve yolunda çekilmesi için bağırıp çağırabiliyor..türkiye manzarası.
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
-
17 Temmuz 2009, 15:49
-
17 Temmuz 2009, 18:29
canantas adlı üyeden alıntı
Biraz zorla, biraz cebren biraz da hile ile ama güzeldi.
Özellikle de sivil polis kısmı (gerçi sivil miydi değil miydi o da belli değil).
Ikramlar için Semih Abi ye saygı ve sevgi ve teşekkürler...(
Honda Today ile grup sürüşün maskotu gibiydi )
canancım aynen öyle...semih abey benide kahkalara boğdu sürüşte...fındık kurdu gibiydi...
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
güzel bir gezi omöuş ama gece olması başka bir tat katmışşş.herkes gece yolları kapatamaz....
gece karanlığında ben ve far ışığım gerçekten harika oluyor...
muratdiksöz adlı üyeden alıntı
Leyleği hava da görmek deyimini
Metehan'ı motosikletle görmek olarak uyarlıyorum kendimce
gerçi nazik davetlerini katılamadım bu aralar ama
kısmet artık abey
erhan_39 adlı üyeden alıntı
Balaban dondurmasının tadi nasıl ama.Eşsiz bir lezzet dimi beyler
Semih abi çok iyi bir ev sahibi bu arada.Bende şahsen kendisinle tanışşma fırsatı buldum geçen haftalarda.
buradaki mado kalitesinde...
joshua__ adlı üyeden alıntı
güzel bir buluşma
omersirin adlı üyeden alıntı
türkiye yollarındaki dört tekerlikli insanlar nasılsa o gün o polis memurları da öyleydi.ortada cürüm yok, ihtimali de yok, hız sınırı aşılmamış veya başka bir şey yok.sadece keyfi olarak elindeki yetkiyi, kudreti kullanan memur, patates-soğan satar bağırarak, korumakla mükellef olduğu insanları/vatandaşları yine sırf motosiklet kullandıkları için hafife alıyor,önemsemiyor ve yolunda çekilmesi için bağırıp çağırabiliyor..türkiye manzarası.
ne kadar 657 ye tabi memur varsa....
G.BEREKET adlı üyeden alıntı
kırdınnnn kalbimiii....
çok geldim oralara inan...dırakya bi başka....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
17 Temmuz 2009, 18:33
adam yerinde durmuyorki her gün başka yerde.
DİKKAT mete_han çıkabilir...
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
17 Temmuz 2009, 18:41
ilhan1154 adlı üyeden alıntı
adam yerinde durmuyorki her gün başka yerde.
DİKKAT mete_han çıkabilir...
çatlamaaa...
-
17 Temmuz 2009, 20:10
omersirin adlı üyeden alıntı
bu polis muhabbeti bana tanıdık geliyo aynı olay m.ereğlide bizim de başımıza gelmişti, mete_han abi benim fotoyu koymayı unutmuşsun olmazki , bi de roadstar yakışmış yani hakkını yememek lazım.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler