Bir cırpıda okudam super gezi olmuş Elinize ayağınıza sağlık.
Bir cırpıda okudam super gezi olmuş Elinize ayağınıza sağlık.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Güzel bir gezi tebrikler
[B]34 [COLOR="Red"]FF[/COLOR] 4929[/B]
gezmiş kadar olduk iyi tatil olmuş , yeni lastik güzel mi ?
bu sıcakta o yolları çekmek büyük işkence olmuştur...ama zevkli yanları unutturmuştur...gerçekten çok güzel gezmişsiniz...tekerinize sağlık...
başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...
paylaşım için teşekkürler. Özellikle kedi çok tatlıydı korsan havasında
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
Ne kadar güzel gezmişsiniz
Çalış çalış nereye kadar Böyle gezmek lazım
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
hyosung 'u görüp duruyorum zaten buralarda habire.hatta çamlık virajından geçerken arkadaşın kırmızı xl 200'ünü bayağı bir kesmişti :D
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
çoooook güzel bir gezi olmuş..herkese böyle geziler nasip olmaz..............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ayni yerleri havran motor dostları olarak sizden 15 gün önce de biz gezmiştik. Sizin fotoğraflara bakmak da ayrı bir güzellik oldu bizim için.
çok güzel keyifli bir gezi olmuş,tebrikler resimler ve sunumda güzel, sağlıklı gezilerinizin devamını dilerim.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Güzel bi gezi olmuş paylaşım için teşekkürler
Kütük resimler harika.
Ama geçen seneki tecrübemden ötürü yaz günü çadıra karşıyım
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
güzel gezi, devamını bekliyoruz
İlo 50cc-Jawa250-Jawalazer-Honda Strada200cc-Honda Titan-Mondial 110ft-Cbr600-Dr 800-Afrikatwin-Varedero-QM200GY-Honda İnnova-Cb125e-Mondial Prostreet
Herkese teşekkürler, umarım daha iyi motosikletlerle daha güzel geziler sizin olur.
'Birkaç' foto da ben ekleyeyim bari.
İşte rota!
Her kumsalda izimizi bıraktık.
Çeşme Kalesi.
Tünele girmek kadar çıkmakta heyacan verici ve zevkli.
Abla travertene yatmış poz veriyor, ama bize değil.
İşte Salda gölünü özetleyen foto, iyi ki kaldık dediğimiz ve iki gece ayırdığımız tek yer.
Meşhur Salda devesi.
Kamp kurup ateş yakmamak olmaz.
Yanan ateşi seyretmemek hiç olmaz.
İkinci gece muhteşem yıldız ziyafeti çektik, Fırat'ın elinde Bilim-Teknik dergisi resmen avlandık. Birde 15-20 saniyeliğine İridium uydusunu görme faslı var ki anlatılmaz, yaşanır.
Objektife sığmayacak bir tahıl alanı, küçük ülkelere yetecek kadar ürün vardı burada.
Ne yazmışlar kardeşim.
Taş işçilikleri çok güzeldi. Bu arada eğer güneyde turlamaya, antik şehirlere uğramaya niyetliyseniz mutlaka Müze kartınızı alın, parasını ilk iki yerde amorti ediyor.
Hamaklarda bir gece geçirdiğimiz Demre/Üçağız koyu, ilginç bir kumsalı var, kaplumbağaların yumurta bıraktıkları yerlerden biri, iki derenin arasında, derelerin suyu buz gibi sıcakta en iyi ilaç, yalnız canavar sivrilere dikkat!
Her yerde keçi var.
Finike Kalkan arası öyle güzel manzaralar çıkıyor ki durmamak elde değil.
Patara'da bilgi levhaları yoktu, bunun bir su kemeri olduğunu düşünebiliriz. Bu arada gezdiklerimiz içinde en geniş alana yayılan antik şehir Patara idi. Çalışan çok fazla arkeolog vardı.
Xanthos şehride çok ilginçti, İngilizler kazılar yapıp çok değerli kabartma, figür ne varsa British Müzesine kaçırmışlar. Likya başkenti olan şehrin ve halkının ilginç bir öyküsü var. Araştırmanızı ve gezmenizi tavsiye ederim.
Xanthoslu bir yılan köstümünü bırakmış.
Adaşın en sevdiği motosikleti, 'bunu hayatta satmam çok memnunum diyor' benimkinin önceki nesli çok sağlam motor. Bu arada yolda uğrayabildiğimiz Tuğba ve Barış'a konukseverlikleri için tekrar teşekkür ediyorum. İkisi de turizm sezonunda en yoğun oldukları zamanda bizi ağırladılar.
Ve son yolumuzdan bir kare, 'İzimiz halen yolda'.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Emeginize saglık güzel gezi olmuş.
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
Yahu anlamayacak ne var?
O zaman da forumlar varmis.
Bu yaziyi yazan arkadas soyle diyor:(tabi o zaman motosiklet yok)
Arkadaslar, yeni bir deve alacam.
Fakat hangisini alacagima henuz karar veremedim.
Alpacas ile Illamas arasinda kararsizim.
Vicunas da hosuma gidiyor ama kullanan arkadaslar çok agresif oldugunu yazmislar.
Sizce hangisini alayim.
Devehan; nikli bir forum uyesi altina cevap yazmis:
Arkadasim ben ikisini de kullandim, asla tavsiye etmem.
Alpacas çok osuruyor.
Illamas ise çog agresif. Bence baslangiç için iyi bir seçim degil.
Ben sana Guanacos tavsiye ederim.
Geçen bir arkadasimin dayisinin oglunun amcasinin teyze kizinin kocasi aldi.
Super diyor.
Daha devam ediyor ama fotografi yarim çekmissin alt tarafini okuyamadim.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Güzel bi gezi güzel bi anlatım,devamındaki diyaloglarda harika....
Derinden bi keşke demek geliyo içimden kütükcüğüm...
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Anaaaa bennn
Ben gelcem yanınızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. İnşallah....
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Barış zayıflamışın usta...harika kareler fortinayo...ne yaktı bizim düldül...
aaa tubişş...
bbb barış abii...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Hemde ne zayıflama, günde 5000 kalori yakıp 2000 kalori alırsan olacağı buydu. Besiye çektim kendimi.
İkimizde aynı yaktık sayılır, benimki biraz fazla, km.de 10 kuruş, birkaç benzinlikte hesapladım. Toplam 1875 km yani 187,5 lira benzin, zaten en büyük masraf benzindi.
Bu arada sende en berbat günde aradın. Sabah çıkıp Çeşme-Aydın-Denizli Pamukkale-Burdur Yatağan ve sonunda Salda 450 km yol teptik. Denizli'deki sıcağı güneyde bile görmedik.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)