Mondial 100 kh uzun yol deneyimi toplam 551 km kütahya-manisa(salihli)
-
Reklamlar
-
Güzel gezi olmuş tebrikler...
-
güzel bir gezi olmuş... devamını bekleriz....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Teşekkürler arkadaşlar inş. ilerleyen zamanlarda daha uzun mesafelere güzel gezilerde yapıcaz
-
abim, motorun huyunu suyunu biliyosan gözünü kırpmadan yola çıkarsın kazasız sürüşler abi
-
Eyvallah teşekkürler abim motorun huyunu suyunu iice öğrenmiş olduk bölece
-
Gezi, anlatım, fotoğraflar hepsi çok güzel, tebrikler.
Yakıt tüketimi konusuna gelince;
Gidişte yokuş aşağı, dönüşte yokuş yukarı olduğu için fark olmuştur diye düşünüyorum (o kadar da olsun)
Hayat 3,5 ile 4 arasıdır;
ya üçbuçuk atar, ya da dört dörtlük olursunuz.
-
-
güzel yazınız, muhteşem fotoğraflarınız için tebrik ediyorum, ve 100 lük mondialle benzin lambası olmamasına rağmen yaptığınız uzun yolla ..Biraz da keyif adamısınız anlaşılan, közde çay, odun köftesi, ünlü kokokereççi, ( bu arada bunların hepsini de not aldım , aynı yolu yapacak arkadaşlara da Gurme konusunda yararlı olacağı muhakkak)
Sevgili egelim dostum, İstanbulda yaşayan, Kütahyadan evlenmiş bir Kütahya sevdalısı, ve aynı yolları yapmış ( kütahya, çavdarhisar , eski gediz, şaphane, üçbaş, ayvacık köyü, çayköy, simav emet domaniç murat dağı gediz ılıcası vs.vs...) biri olarak yazınızı daha farklı bir heyecan ve keyifle okudum..
-
16 Temmuz 2009, 15:20
gezi güzel olmuş da bir yeşil ay cı olarak şu alkolu her geziye sokmasını sakıncalı buluyorum motosikletçi arkadaşların. yol iyi alkol fena. yol öldürmez alkol öldürür.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
16 Temmuz 2009, 16:16
10 numara gezi olmuş masal dinler gibi okudum
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
-
16 Temmuz 2009, 20:05
gezigüzel geçmış gerçekten
www.ahmetusta61.blogspot.com
ÇILGIN MOTORCU
-
16 Temmuz 2009, 21:02
dombay35 adlı üyeden alıntı
Gezi, anlatım, fotoğraflar hepsi çok güzel, tebrikler.
Yakıt tüketimi konusuna gelince;
Gidişte yokuş aşağı, dönüşte yokuş yukarı olduğu için fark olmuştur diye düşünüyorum
(o kadar da olsun)
Teşekkürler, yaptığım hesaplamaya göre motorun yakıtının ortalama 0.054 tl olduğunu buluyoruz 14 km fark içinse yaklaşık 0.75 tl fazla yakmış 1 tl bile değil tabikide olsun o kadar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:58 PM ----------
TORAMAN adlı üyeden alıntı
Hemşehrim (Kocaeli'nde oturuyorum ama bende Kütahya'lıyım
) çok güzel gezi olmuş.
Cup motorların benzin deposunu hiç olmazsa 5-6 lt.lik yapsalar sende benzin taşımak zorunda kalmazdın.
Benzin fiyatlarına zamlar devam ettikçe ekonomikliğinden ötürü CUP motor kullanıcısı artacaktır diye düşünüyorum.
Eline yüreğine sağlık paylaşım için teşekkürler.
Geziyi yazarken tvde benzine gelen son zammın haberini dinliyordum bi yandan bende aynısını düşündüm hemşehrim hatta iddialıyım benzin fiyatları böyle olursa BİR GÜN HERKES CUPCU OLACAK
-
16 Temmuz 2009, 21:03
mondi hayat onda öyledeğilmiydi yok yok öyle bak ne güzel gezmişsiniz paylaşım için teşekkürler
-
16 Temmuz 2009, 21:05
vespone adlı üyeden alıntı
güzel yazınız, muhteşem fotoğraflarınız için tebrik ediyorum, ve 100 lük mondialle benzin lambası olmamasına rağmen yaptığınız uzun yolla ..Biraz da keyif adamısınız anlaşılan, közde çay, odun köftesi, ünlü kokokereççi, ( bu arada bunların hepsini de not aldım , aynı yolu yapacak arkadaşlara da Gurme konusunda yararlı olacağı muhakkak)
Sevgili egelim dostum, İstanbulda yaşayan, Kütahyadan evlenmiş bir Kütahya sevdalısı, ve aynı yolları yapmış ( kütahya, çavdarhisar , eski gediz, şaphane, üçbaş, ayvacık köyü, çayköy, simav emet domaniç murat dağı gediz ılıcası vs.vs...) biri olarak yazınızı daha farklı bir heyecan ve keyifle okudum..
Teşekkürler enişte eğer buralara yolun düşerse beklerim
-
16 Temmuz 2009, 21:06
kusura bakmayın arkadaslar ama bu motorla kesınlıkle uzun yola cıkmam.ama cıkan arkadasımızı tebrık edıyorum.İş icabı bunun degısık markasını kullanıyoruz.Gercekten tehlıkelı bır motor.
-
16 Temmuz 2009, 21:14
ortadadogulu adlı üyeden alıntı
gezi güzel olmuş da bir yeşil ay cı olarak şu alkolu her geziye sokmasını sakıncalı buluyorum motosikletçi arkadaşların. yol iyi alkol fena. yol öldürmez alkol öldürür.
Haklısın alkol fena fakat yanlış anlaşılmasın alkollü olarak yol yapmadım kesinlikle sadece o akşam yorgunluğu atmak ve keyif almak için içilen 2 bira ama belkide gezi notlarımızı okuyan küçüklerimize kötü örnek oluyoruz birdahaki anlatımda daha dikkatli olucam...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:10 PM ----------
askon adlı üyeden alıntı
mondi hayat onda öyledeğilmiydi yok yok öyle bak ne güzel gezmişsiniz paylaşım için teşekkürler
o honda için geçerliydi fakat şimdi mondi içinde geçerli oldu mondi = ekonomi bence
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:12 PM ----------
safak112 adlı üyeden alıntı
kusura bakmayın arkadaslar ama bu motorla kesınlıkle uzun yola cıkmam.ama cıkan arkadasımızı tebrık edıyorum.İş icabı bunun degısık markasını kullanıyoruz.Gercekten tehlıkelı bır motor.
Teşekkürler fakat motorun tehlikesini anlamadım tehlike motorda olmaz motoru kullanan tehlikeli kullanır bence...
-
16 Temmuz 2009, 22:02
tebrikler güzel ve başarılı bir gezi olmuş.. tekerine sağlık..
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
-
16 Temmuz 2009, 22:05
mtk adlı üyeden alıntı
tebrikler güzel ve başarılı bir gezi olmuş.. tekerine sağlık..
Sağol Tahirim eksik olma
-
25 Temmuz 2009, 02:46
egelim 43 adlı üyeden alıntı
Haklısın alkol fena fakat yanlış anlaşılmasın alkollü olarak yol yapmadım kesinlikle sadece o akşam yorgunluğu atmak ve keyif almak için içilen 2 bira
ama belkide gezi notlarımızı okuyan küçüklerimize kötü örnek oluyoruz
birdahaki anlatımda daha dikkatli olucam...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:10 PM ----------
o honda için geçerliydi fakat şimdi mondi içinde geçerli oldu
mondi = ekonomi bence
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:12 PM ----------
Teşekkürler fakat motorun tehlikesini anlamadım
tehlike motorda olmaz motoru kullanan tehlikeli kullanır bence...
Tehlikeli derken; bu motorun farklı markada aynı modelını kullandım iş gereği.Ancak 60-70 ıle gıderken cok yuksek bır tıtresım oluyor.Ayrıca asfaltta en ufak su birikintisinden gectıgınızde ve ozellikle kucuk bır vıraj varsa durum cok kotu olabılır hemen kaymaya baslıyorsunuz.Kesınlıkle motoru kucumsedıgımden degıl.Sadece motor hakkında elestrılerım bunlar.
2 Motorum Vardı.Biri 150 ZAT (Sattım) Diğerini ABİ'ye verdim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler