süper bi gezi süper bi anlatım okurken sizinle gezmiş gibi oldumbütün cup motorların hastasıyım,birgün herkes cupcu olucak dediğiniz gibi
süper bi gezi süper bi anlatım okurken sizinle gezmiş gibi oldumbütün cup motorların hastasıyım,birgün herkes cupcu olucak dediğiniz gibi
güzel gezi olmuş sabrınız ve emeğiniz için tebrikler..tekeriniz düz bassın..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Hmmm vibrasyon olmuyor değil ama 80 i geçtikten sonra oda az bi şey fakat yaklaşık 1 saat kadar gittiğinizde özellikle gaz açan elim uyuşmaya başladı onada mola vererek veya rampa aşağı boşa atarak gazı açan elimi dinlendirerek çözüm buldum bide cupların motor(vibrasyon) takozlarına dikkat ederseniz titreşim önemli ölçüde azalıyor.Su birikintisi ve virajlardada çok önemli bi tehlikeyle hiç karşılaşmadım bu güne kadar sadece rüzgarlı havalarda rüzgara karşı bi dezavantajını yaşadım cupların sağdan yada soldan sert bi rüzgar estiğinde yada yanınızdam kamyon otobüs gibi büyük bi araç hızlıca geçtiğinde uçurtma gibi havalanma eğilimi yaşıyor alet
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:26 PM ----------
Teşekkürler kardeş benzin zamları ve vergiler malum ekonomiyi düşünen herkezi bekleriz cup dünyasına
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:29 PM ----------
Sağolun teşekkür ederim .Rüzgarınız bol olsun sizinde...
mukemmel bir gezi gercekten mondine we sana saglık abicim
paylaştıgınız için teşekkürler
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
cok guzel bır gezı olmus ,ayagına tekerıne saglık.Şeref
MOTOR bence bır hastalıktır.
yediğiniz içtiğiniz afiyet olsun..
harika bir foto-gezi anlatımı olmuş..
Ahh o buz gibi bira nasıl gitmiştir o yorgunluğun üstüne
Yeni gezilerinizi bizimle paylaşırsınız umarım
abi güzel gezi olmuşta senin motor 97 değilde 95 kurşunsuz alıyo sanki.
Teşekkürlerler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:17 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:16 AM ----------
Sağolun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:18 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:17 AM ----------
Sağol Şeref teşekkür ederim rüzgarın bol olsun seninde
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:20 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:18 AM ----------
Teşekkürler valla doğru söylüosun o yağ gibi gitti 2 efes yeni gezilerde görüşmek üzere bizi izlemeye devam edin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:22 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:20 AM ----------
Teşekkür ederim Valla aynı meseleyi oktan meselesi adlı topictede dile getirdim kardeş ne hikmetse 95 kurşunsuzda ş.içi 160-170 arası 97 ultımate ile 170-180 arası gidiyo mondim
güzel gezi olmuş ellerine sağlık..Birde unutmadan söyleyeyim hava soğutmalı motorlar düşük oktanlı benzini sever boşu boşuna yüksek oktan koyup motoru şişirmeyin.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Teşekkürler. Motorlar düşük oktanı seviyordur doğrudur ama bende dolu depoyla yaklaşık bi 15-17 km fazla gitmeyi seviyorum
Helal olsun abi ben 150 cc lik motorla o kadar yol gitmedim daha.Güzel gezinti yapmışsın.
Sağol teşekkürler arkadaşım
gezi çok güzel olmuş o motorla ii cesaret etmişsin cesaret derken düşük cc de uzun yol arabaların ve kamyonların yaptıklarını kasdediyorum
Azraille yarıs bakalım kim daha hızlı (deneyin muhtesem birsey oluyo)
Teşekkürler yazıdada dediğim gibi ümmet abi sağolsun en çok cesareti ondan aldım ama çok şükür düşündüğüm kadar zorlu geçmedi
güzel gezi olmuş ben arabayla giderken yolda solladım sonra dönüşte göremedim heralde bişeyler yiyiyordu trenci durmak yola devam sucukları al ben hazırım nerde yiyeceksek yiyelim :D:D:D:D
Güzel bir gezi olmuş.Kazasız sorunsuz nice geziler.Cupların motor sesi ve vibrasyonu fazla olmasa daha neler yapılır ama...
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
Dönüşte görememişmiş peehh giderken yolda sollarken de görmedinki (gerçi o zaman evrimini tamamlayamadığın için hala arabayı tercih ediodun ) öle bi gömülmüşünki direksiyona şaka bi yana yedim içtim gezdim süper oldu kardeş özellikle osman dede çamlığında mangal köfteyi senin yerinede yedim ee sende YBR ci olduğuna göre bundan sonra durmak yok yola devam aynen bu arada bu sefer sucuklar senden ona göre tekerin düz bassın rüzgarın bol olsun eyv.
Bu güzel gezi fotoğrafları için teşekkürler. Bende de aynı motordan var. Uzun yol yapmayı düşünüyorum. Fakat kh leri tam otomatik olarak biliyodum ben. Ukh ler yarı otomatikte ama seninkinde yanlarda vites pedalları var.
Motosiklet = Özgürlük
vay anammm vay...melmelektimi gördüm gecenin bir vakti...doyasıya yaşadım ...
Allahına kurban agam...eline ayağına fotona sağlık...Uşaklıyım anne tarafından Salihli...
Melmeket gözümde tüter oldu...eş dost akrabaları özledim...
Hava durumlarını kollar oldum...şu Çarşamba yağmuruda geçsin inşallah Perşembe veya Cumaya yollardayım...nasip olursa yolumun üstündesin bi uğramak isterim sana...selam sevgiler...537 335 22 33...
güzergahım Salihli Uşak merkez karahallı kırkyaren sonrası nasipse İzmir...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)