Elinize kolunuza saglık çok güzel kareler gördüm birlikteliğiniz neşeniz daim olsun abilerim saygılar
"SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Hocam biliyorsun hastalıktan dolayı gelmedim fakat benim için de gezdiniz çok sevindim fotoğraflara baktıkça ben de gitmiş gibi oldum önemli olan sağ salim gelmeniz hocam sen baya iyi motor itiyorsun tabi eski den alışkanlığın var tekniğini biliyorsun çok güzel cıkmış fotolar ben gezide olsaydım Ahmet ağabeyimizin artıcısı olacaktım nazar deymiş mavi kısrağa şanssızlık beni bulacaktı merak ettim motoru itmek için bana yardım eder miydin yoksa kıs kıs güler miydin?
vay vay vay aranan kan bulundu....................
nerdesin yaw sen Havran MT asi çocuğu sen yoksun meydan kimlere kaldı bak?
Muhittin kardeşim. Sensiz gezilerin toplantıların tadı tuzu yok.
Gözlerim hep seni arıyor.
Çapırcıların kıralı Çamurcuların korkulu rüyası.
Hoşgeldin sanal arenaya ( abi avatar resmine ne oldu yaw? )
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
ibrahim hocam e hadi tulumogluda geldi şu fotoları yayınla artık
bir an bitmiycek sandım Didim guzel olmuş eskiye nazaran pek giden olmamış genç delikanlıdan farkınız kalmamış barların onunde gorunce hatun felanda ayarlamışınızdır
::gleam::Bugünü dünüme yarınıma değişir giderim
Zaten bu kafada değil seni, evi bile zor bulurum::cheeeeer::
Mt 2.Bahar ekiibi maşallah...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
evet hocam en beni iyi tanırsın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:56 PM ----------
teşekkürler hocam ben de öyle yapacağını biliyordum zaten sohbet olsun diye yazmıştımmmmmmmmmmmmmmmm
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:57 PM ----------
hocam bu ne ya huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ama ikoncanlar eksik
sen olmayınca onlar, "biz de yokuz dediler"
Aslında bu gezinin adı dedeler gezisi olmalı...
Söyliyecek söz bulamıyorum..Harika olmuş nezih,kibar,öenek alınacak.adam gibi adamlar gezisi olmuş.Tebrik adiyorum dostlar seneye listeye benide yazın...
En derin sevgi ve saygılarımı sunarken daha uzun yıllar sağlık ve sıhhatle bu grubun geziler yapmasını diliyorum...
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
Yanar 17 kardeşim bu kadar alıngan olucağınız hiç aklıma gelmemişti.özür dilerim gençlere bakarak biz artık dedeler sınıfına tekabül ediyoruz diye DEDEler demiştim kusura bakmayın tekrar özür dilerim..sevgi ve saygılarımla.
gençlik başımızda duman, motor aşkımız pek yaman. takmayın kafanıza yaşı başı dostlar.
güzel bi gezi olmuş tebrikler kazasız belasız
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)