Boydan Boya Karadeniz 2009
Reklamlar
-
31 Temmuz 2009, 22:10
tek kelımeyle özetlenemez ama harika dıyebılırım hele hele bu tıp yolculuklarda yalnız başına olmak gercekten cesaret işi tebrık ederım insanın kendıne karşı olan güvenin en üst noktaya cıkmasına vesıle olur . benım seneler öncesi karedenız gezimi hatırlattı ama ben arabayla yapmıştım ve otelde kalmıştım . ve o zamanlar fotoğraf cekmek hiç aklıma gelmemiş neden bılmem insanın hiç dönesi gelmıyor oranın bir parcası gibi olmak gelıyor içinden öyle değilmi sizi tekrar tebrık ederım bize güzel manzaralar seyrettirdiniz teşekkür ederim .
Reklamlar
-
31 Temmuz 2009, 22:31
-
01 Ağustos 2009, 03:05
tebrik ve teşekkür...
...genç arkadaş, yaşlı bi motosiklet sevdalısı olarak size ne kadar tşk.etsem azdır..sağol. fırtına vadisi ve ayder resimlerini bekliyorum..oralar benim memleketim. çamlıhemşinden ayder e dönmeden devam edip, 40 km kadar tırmanınca yaylalar var ve birinde benim evim var. 1 hafta önce iki motor la gitmek istedik ama yağmur fırtına şiddetli olunca gidemedik.ben de biraz resim atacağım..izlersiniz..bi ricam da çadırınız güzelmiş..markası,nerden ve ne kadar fiyatı olduğunu yazarsanız memnun olurum..
-
01 Ağustos 2009, 12:08
vay süper resimler harika bayıldım epeyce gezme fırsatın olmuş sanırım ben transit geçicem güzergan üzeri çekerim foto çok güzel manzaralar yakalamışsın;)
-
01 Ağustos 2009, 12:20
abi vallaha baya özendim çok güzel
-
01 Ağustos 2009, 14:40
hocam tekerine sağlık, yine çok keyifli bir gezi yapmışsın....darısı başımıza
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
-
01 Ağustos 2009, 15:46
Dostum tebrik ederim. Benim bu sene planladığım şeyi yapmışsın. Yeni motor alamadığım için ben girişememiştim. Ama senin motorun aynısından bulmuştum. KM yüksek gelince ısrar etmedim. Soru:Motor ile ilgili bir sorun yaşadın mı? Memnunmusun? ...Ayrıca yan çantalar olsaymış ağırlık merkezi biraz daha aşağıda olabilirdi...
İşlerin yolunda gidiyorsa ,sakın endişenme hemen geçer :!:Morphy :-)
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/106287-2012-dogu-karadeniz-gezimiz-3850-km.html
-
01 Ağustos 2009, 16:43
Harika bir gezi oluyor. Paylaşım için teşekkürler
-
01 Ağustos 2009, 16:49
player77 adlı üyeden alıntı
Dostum tebrik ederim. Benim bu sene planladığım şeyi yapmışsın. Yeni motor alamadığım için ben girişememiştim. Ama senin motorun aynısından bulmuştum. KM yüksek gelince ısrar etmedim. Soru:Motor ile ilgili bir sorun yaşadın mı? Memnunmusun? ...Ayrıca yan çantalar olsaymış ağırlık merkezi biraz daha aşağıda olabilirdi...
bir sorun çıkarmadı gezi boyunca takipimiz gereği öle gördüm bu motora dikkat edersen kısa boylular için zorluk çıkarmamak üzere tasarlanmış enduro dan ziyade alcak yapmışlar yani ağırlık merkezi zaten yere yakın canta bişi değiştirmez ben aksine motorumu yükseltmey çalışıyorum hatta arka süspansiyonu patlattım bu yüzden ama degdi
-
01 Ağustos 2009, 16:52
gexini heyecanla okudum giresuında kaldın, devamını bekliyoruz arkadaşım.
-
01 Ağustos 2009, 23:25
çok güzel oluyor geziniz dicem ama çok güzel de tam olarak karşılayamıyor gezinizi.göz kamaştırıcı bir şekilde etkiliyor.kesinlikle tebrik ediyorum.elinize yüreğinize sağlık.
geçen yaz arabamla doğu karadeniz turu yapmıştım 10 gün süreyle samsundan itibaren sürekli doğuya giderek sarp sınır kapısına kadar gidip geri dönmüştüm.bir sürü yaylaya gittim.görülmesi gereken çoğu yeri gördüm ve hayran kaldım.ileride inşallah motorumla tekrar gideceğim.ama bu sefer otellerde kalmak yerine kesinlikle kamp yaparak olacak.
tekrar tebrikler..tekeriniz hep düz bassın..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
02 Ağustos 2009, 00:05
a vagrant adlı üyeden alıntı
Devam...
Döneli birkaç gün oldu fakat o kadar çok resim çekmişim ki, ayıklaması bayağı zaman alıyor. İnsan bir de kıyamıyor resimleri silmeye.
Bu gezide amacım, Karadeniz'i kıyıdan görmekti. Gerçekten kıyı yolu Samsun'a kadar berbat. Dar ve sürekli viraj. Özellikle Amasra-Sinop arası günde 200 km yol zor yaptım. sürekli durup fotoğraf çekmek, kahvelerde, köylerde mola vermek... Bunlar da bana bayağı zaman kaybettirdi. Ama yine de herşeye değdi.Karadenizli arkadaşlara sesleniyorum: ''memleketlerinize dönün!'' Harika yerler. Herkes yardımsever, hele bir de motorcu gördükleri zaman, ilgi bir başka oluyor.
Canım kardeşim; Memleketinize dönün çağrısında bulunduğun için teşekkür ediyorum. Dokunma yarama..vallahi kanar.. Tabib bile durduramaz.
12 Ağustos da B.Çekmece den Batum sınırına seyahat hazırlığı içindeyım. Forumdaki Etkinlik duyurularında "Büyükçekmece'den Karadeniz Batum sınırına seyahat " konusunu okuyan arkadaşlar olursa detayı göreceklerdir.
-
02 Ağustos 2009, 01:10
Valla Lost dizisi halt etmiş.Bir sonraki bölümü merakla bekliyoruz.Kitlendik kaldık doğrusu.Bu kadar muhteşem bir gezi olur ancak.Bu arada bmw'nin titreşim durumu nasıl?Bu kadar yol gidebildiğine göre çok fazla rahatsızlık yok sanırım.Senin bu gezi yazını okuduktan sonra ben de ciddi ciddi bmw almayı düşünmeye başladım.Merkla devamını bekliyoruz.
-
02 Ağustos 2009, 20:24
sakinseytan adlı üyeden alıntı
ya sen resmen benim gidicegim yolu cizmişsin agustosta ben ist dan orduya ordan artvine gidicem 1 aydır motora bakım yapıyorum
Etkinlikler bölümünde "Büyükçekmece'den Karadenizin Batum sınırına seyahat" başlıklı yazıyı okumanızı öneririm. Sevgilerimle.
-
02 Ağustos 2009, 23:37
Boydan boya karadeniz başlığını görünce tama dedim benim en az 10 yıldır planladığım motor ve ekonomi açısından gerçekleştiremediğim bu geziyi bizimle paylaşan arkadaşıma çok teşekkür ederim.Benim için ön bilgi açısından çok faydalı oldu.
yanlız yola çıkmak başlı başına cesaret ayrıca tebriğe şayan
Amasra resimlerini görünce amasra lisesinde görev yağtığım günler geldi aklıma o fotoğraflanan yerleri karış karış gezmişim nostalji oldu benimi için sağol..
Kamp yerleri ve kamp çadırı vs. güzel bende otelden ziyade çadırı terçih ederdim hiç tecrübem olmamasına rağmen..
vee. tabiki yayla resim ve yorumlarını bekliyoruz
eline bileğine tekerine sağlık...
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
-
04 Ağustos 2009, 16:17
-
05 Ağustos 2009, 00:36
Süper ya
şu an oralardamısın ? hayallerimi gerçekleştirisiyosun, muhteşem
-
06 Ağustos 2009, 03:26
Çadırda kalınca duş,su, tuvalet vs. ihtayacını nasıl karşıladınız zor olmadı mı? yani kamping alanı olmayan yerleri kastediyorum.
-
06 Ağustos 2009, 04:51
Tek kelimeyle harika...
Bütün resimlere baktim..
Emegine tesekkürler arkadasim..
-
25 Ağustos 2009, 18:41
Hepinize tekrardan merhaba. Güncellemeyeli uzun zaman oldu. Uzun zaman teknolojiden uzak kaldım. Kusura bakmayın.
Kaldığım yerden devam ediyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:34 PM ----------
askon adlı üyeden alıntı
tek kelımeyle özetlenemez ama harika dıyebılırım hele hele bu tıp yolculuklarda yalnız başına olmak gercekten cesaret işi tebrık ederım insanın kendıne karşı olan güvenin en üst noktaya cıkmasına vesıle olur . benım seneler öncesi karedenız gezimi hatırlattı ama ben arabayla yapmıştım ve otelde kalmıştım . ve o zamanlar fotoğraf cekmek hiç aklıma gelmemiş neden bılmem insanın hiç dönesi gelmıyor oranın bir parcası gibi olmak gelıyor içinden öyle değilmi sizi tekrar tebrık ederım bize güzel manzaralar seyrettirdiniz teşekkür ederim .
İlginizden dolayı teşekkür ederim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:35 PM ----------
G.BEREKET adlı üyeden alıntı
Vay be baştan sona okudum etkilenmedi değilim arabayla ege akdeniz turu planlıyorduk karadenize dönebiliriz
yahu şimdi motor alamıyorum motoru bir alayım göreceksiniz siz
Bu arada Amasra'yı görünce içim burkuldu bende okul gezisi ile Amasra'ya gittim çok güzel bir yer herkeze tavsiye ederim orda bir balık yemiştim birdaha hayatım boyunca öyle balık yemedim ama balığın adınıda hatırlamıyorum
. Profil fotoğrafıma bakarsanız Amasrada çekildiğim fotoğrafımdır sizde orasını çekmişsiniz limana yukarıdan bakış.
Evet. Balık lokantaları gerçekten harika. Ben de giden herkese tavsiye ederim. Amasra, Batı Karadeniz'in ''olmazsa olmazı''.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:37 PM ----------
ysrgnys adlı üyeden alıntı
...genç arkadaş, yaşlı bi motosiklet sevdalısı olarak size ne kadar tşk.etsem azdır..sağol. fırtına vadisi ve ayder resimlerini bekliyorum..oralar benim memleketim. çamlıhemşinden ayder e dönmeden devam edip, 40 km kadar tırmanınca yaylalar var ve birinde benim evim var. 1 hafta önce iki motor la gitmek istedik ama yağmur fırtına şiddetli olunca gidemedik.ben de biraz resim atacağım..izlersiniz..bi ricam da çadırınız güzelmiş..markası,nerden ve ne kadar fiyatı olduğunu yazarsanız memnun olurum..
Rica ederim. İlginizden dolayı teşekkürler. Dediğim gibi geç cevap yazabildim. İnternetim yoktu. Çadırı Pendik sapağında Viaport Alışveriş Merkezin'den, Kipa'dan aldım. Markası Tesco. Fiyatı da yanılmıyorsam 60 TL idi. Umarım cevabım geç olmamıştır. Resimler yolda geliyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:40 PM ----------
sakinseytan adlı üyeden alıntı
vay süper resimler harika bayıldım epeyce gezme fırsatın olmuş sanırım ben transit geçicem güzergan üzeri çekerim foto çok güzel manzaralar yakalamışsın;)
Umarım sizin de geziniz iyi geçmiştir.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:41 PM ----------
sindoman adlı üyeden alıntı
gexini heyecanla okudum giresuında kaldın, devamını bekliyoruz arkadaşım.
Devamı geliyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler