Boydan Boya Karadeniz 2009
Reklamlar
-
31 Temmuz 2009, 12:05
ağabey çok güzel bir rota lakin sahil yolunda gittiysen tireboluyu görmemişsindir. giresun tireboluya girmediysen kaybın büyüktür demedi deme özellikle tirebolu kalesi ve cintaşı camii avlusundan seyretmediysen sahili ve tireboluyu yazık olmuş. gezi eksik kalmış sayarım. merakla bekliyorum fotoları
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
Reklamlar
-
31 Temmuz 2009, 12:10
bur-k@ adlı üyeden alıntı
tekerine sağlık kazasız belasız
Çok teşekkür ederim hepinize.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:07 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:06 AM ----------
elronds adlı üyeden alıntı
çok güzel ya okurken sanki gezmiş gibi oldum.
İlginize teşekkürler. Devamı var.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:08 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:07 AM ----------
savaskayan adlı üyeden alıntı
harika bir gezi,harika bir rota,ellerine sağlık.
o yolların bir kısmını gezebildim ancak.uzun bir tatilde muhakkak deneyeceğim tamamını.
''Kısmet'' diyelim. Teşekkürler.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:09 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:08 AM ----------
GTim adlı üyeden alıntı
gerçekten harika..paylaşım için teşekkürler.İnşallah bizede nasip olur böyle renkli ve uzun yolculuklar
Tüm motosikletçilere nasip olur inşallah.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:10 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:09 AM ----------
ortadadogulu adlı üyeden alıntı
ağabey çok güzel bir rota lakin sahil yolunda gittiysen tireboluyu görmemişsindir. giresun tireboluya girmediysen kaybın büyüktür demedi deme
özellikle tirebolu kalesi ve cintaşı camii avlusundan seyretmediysen sahili ve tireboluyu yazık olmuş. gezi eksik kalmış sayarım. merakla bekliyorum fotoları
Tirebolu'nun içine girdim. Hatta yolun bir kısmı şehiriçinde bozuk. Bakım çalışmasından dolayı. Kale resimlerini çektim.
-
31 Temmuz 2009, 12:21
yeni gördüm bu başlığı, paylaşım için teşekkürler. harika bir gezi oluyor anlamak mümkün. insanın içinde sen de git sen de git çığlıkları yankılanıyor. eğer olur da birgün bu rotaya seyir edersek bize önayak olması açısından çok faydalı da olmuş. kazasız belasız keyifli yolculuklar...
Eğer fark edilmek istiyorsanız... kendinizi gösterin, trafikte arabalar nasıl ilerliyorsa öyle ilerleyin. aralardan makaslar atarak değil...
kazasız belasız sürüşler.
-
31 Temmuz 2009, 12:23
sen beni iyice gaza getirdin resimlerin devamını bekliyorum şuan nerdesin?döndün mü
-
31 Temmuz 2009, 13:00
-
31 Temmuz 2009, 13:08
Fotolar Ve Başından Geçen olayları okuduktan sonra imrendim doğrusu
-
31 Temmuz 2009, 13:24
-
31 Temmuz 2009, 13:35
o yollarda fotoğraf çekmeden ilerleyebilmek çok zor oluyor biliyorum.
Ama her viraj,her rampa yeni bir sürprizle çıkıyor karşımıza ve 360 derece alabildiğine manzara.
-
31 Temmuz 2009, 14:15
Adana İl Temsilcisi
tek kelimeyle bravo diyorum.gideros'a bayıldım.tek başınıza yola çıkmak ayrıca büyük cesaret.aslında birkaç kişi olsa sanki daha keyifli ve cesaretli olur diyorum.devamını bekliyorum.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
31 Temmuz 2009, 14:28
Mükemmel. Gerçekten çok iyi bir iş çıkarmışsın abi. Umarım bizimde fırsatımız olur bizde gidip, görürüz. Bu arada ''gideros'' harika, çok beğendim. Paylaştığın için teşekürler. Gitmiş kadar oluyoruz sayende.
-
31 Temmuz 2009, 15:23
-
31 Temmuz 2009, 15:26
Elinize emeğinize sağlık ....
Bir gün bende bu güzergahı gezeceğim
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
-
31 Temmuz 2009, 17:31
Akşam kamp alanına dönüş ve yemekten sonra yattım. Sabah erken kalıp, denize girdim. Kahvaltı ve turist motorcularla çay muhabbetinden sonra birbirimize irtibat bilgilerini veriyoruz. Sınırda buluşma sözüyle ayrılıyorum. Eşyalarımı toplayıp yola devam ediyorum.
İstikamet Samsun. Yol güzelleşti ve gaza basıyorum. Samsun'u beğenmedim ya da uzun zaman şehirden kalabalıktan ayrı kaldığım için, hemen çıkıp kaçmak istedim ve öyle de yaptım. Yolda benzin ve yemek molasından başka durmadım hiç.
Sinop-Samsun arası
Burası bana meşhur Soğanlı Geçidi'ni hatırlattı, sadece biraz daha yeşil.
Çok güzel bir mısır ambarı
Hem gidiyorum hem de gördüğüm ilginç şeyleri çekiyorum.
Burası da Ordu. Ne kadar yol aldım!!! Duble yolu görünce şehir merkezlerinden kaça kaça nerelere geldim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:03 PM ----------
hanedan12 adlı üyeden alıntı
Elinize emeğinize sağlık ....
Bir gün bende bu güzergahı gezeceğim
Kısmetse gerçekleştirirsiniz inşallah.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:43 PM ----------
Gezi amacım, yayla, orman ve yeşil doğa olduğu için; yola devam dedim duble yollarda. Ordulular, Giresunlular ve diğer sahil şeridimizin güzel şehirlerinin güzel insanları sakın kızmasın. Çektiğim her şeyi burada paylaşıyorum.
Kamp atacak yer yoktu. binaların arasına da kamp atılmazdı ya! Terme-Ünye-Fatsa-Ordu diye diye, Bolaman'a geldim. Duyuru:Burada yol ikiye ayrılır,biri sahilden soldan denizden devam eder, diğeri sağdan ücretsiz otobandır. Sahili tercih ettim. Hava karardı. Eynesil,Yalıköy diye tırmanmaya başladım. Kamp yeri yok. Etrafta çeşme yok. Köylerde nerede kalınır ki? Aşağısı uçurum ve deniz, öteki taraf dağlık... Arada bir tek yol. Çok viraj. Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'na denk geldik. Etraf kalabalık. Taze siyasetçilerden biri de köylüleri ziyarete gelmiş. Ortalık ana-baba günü. Donanmamızdan bir gemi de ziyarete açık. Erken geçseydim, kaçırılmaz bir fırsattı. Derken; Yason Kilise tabelası'na denk geldim. Yanında da çay bahesi-restaurant türü bir yer. Hemen sapıp, bahçesinde konaklayayım dedim. Adam ''olmazzzz'' dedi. Birşey denilemez tabiki ama takdir sizin. Kimsenin etini yemek istemem. Bir müddet sonra, birkaç km, ''Saklıbahçe'' diye bir yerleşim yeri. Hemen şansımı tekrar deniyorum. ''Elbette'' diyor iki kardeş. Çok güzel bir bahçeleri var. Işıklandırılan yere kampı atıp, koyu bir muhabbete başlıyoruz. Internet var. TV var, gazete var. Güzel bir restaurant ve çay bahçesi. Yolu geçenler kesinlikle uğrasın ve selamımı söylesin. Daha dün sizlere yazarken, MSN'de görüştük. Sel dolayısıyla iki vefat varmış köylerinde.
Bu da sabah çektiğim...
Çadırın kapısından bu manzara...Çadır kurmaya değer değil mi?
Sabah Kolbastı ile beni uyandırdılar
Burnun ucunda Yason Kilisesi'ni görebilirsiniz...
Şanlı Bayrağımız ne kadar da yakışmış!!!
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:07 PM ----------
Söylemeyi unuttum. Çok vahşi bir köpekleri var. Dobermen ve Rotweiler kırması. Akşam bağlıyorlar. Gece açıyorlar. O gece kamp var diye çok geç salmışlar. Hayvanın motor ve çadırın yanında bağırmasını çadırın içinde duyup, hemen zıpladım. Ama motordan korktu sanırım, bir müddet sonra çekip gitti. Ertesi sabah erken kalkmıştım. Hatta en erken ben. Etrafı fotoğraflamak için ve el-yüz yıkamaya giderken, çimde uyuduğunu gördüm. Terlikleri çıkarmak istedim, uyanır dedim kendi kendime. İyisi mi yanına gidip korkmadığımı belli edeyim. Hayvan beni görünce zıpladı ve bacağıma burnunu dayayıp, dişlerini bana gösterdi. Tamam! tamam! diye diye sakinleştirdim. İşime devam ettim. Sesime uyandılar ve şaşırdılar. Ne de olsa endurocuyuz. Doğada ne hayvanlarla karşılaşıyoruz:cool:
Herşey bir yana, bu iki kardeş sabah harika bir kahvaltı ve dualarla beni yolcu ettiler. Bunları hiç unutamam. Hiçbir ücret de taleb etmeden. Bunları sizlerle paylaşmak istedim. Yurdumuz insanları, harika insanlar. herkese teşekkür ederim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:18 PM ----------
Dün katettiğim yol...
Herşeyi toparlayıp, akşam önünden geçtiğim kiliseyi görmek istiyorum.
Yason Burnu ve Kilisesi
Bu resime bayılıyorum.
Ve Kilise...
Harika bir yapı. Gerçekten çok güzel!
Kilisenin sahili...
-
31 Temmuz 2009, 17:57
Harika bir gezi olmuş tebrik ederim.Allah daha güzel gezileri nasip etsin.Resimler ve anlatım harika.
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur.
-
31 Temmuz 2009, 18:07
-
31 Temmuz 2009, 19:55
emir27 adlı üyeden alıntı
Harika bir gezi olmuş tebrik ederim.Allah daha güzel gezileri nasip etsin.Resimler ve anlatım harika.
Teşekkür ederim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:54 PM ----------
TORAMAN adlı üyeden alıntı
Gezindeki fotolarda tabiat güzellikleri kadar tarihi yerlerde dikkat çekici.
Kamp yerlerinide çok güzel seçmişsin.
Sen yükledikçe bizde izlemeye devam ediyoruz gerçekten çok muhteşem bir gezi.
İlginizden dolayı teşekkürler. Kamp yerlerine diyecek yok
-
31 Temmuz 2009, 19:58
-
31 Temmuz 2009, 20:03
Ömercik adlı üyeden alıntı
Abi çok güzel bir rota çizmişsin ve çok yollar almışsın.Biz takip edenlerinde içimizi açtın, teşekkürler.Kazasız sorunsuz nice yollara...
İyi dilekleriniz için teşekkürler. Hepimize hayırlı sürüşler.
-
31 Temmuz 2009, 20:05
Takipteyiz,hayırlı yolculuklar,paylaşım için ayrıca teşekkürler..
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
-
31 Temmuz 2009, 20:58
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler