pazar günü sinoptamıydınız acaba buz mavisi bi f 650 gördüm ...
pazar günü sinoptamıydınız acaba buz mavisi bi f 650 gördüm ...
belki bizide görmüşsünüzdür klr 650 ve cbf 150...
gezinizi kazasız belasız tamamlamamız dileğiyle hayırlı yolculuklar..
28 Haziran sabahı saat 7.30'da yazlıktan hareket.
Sosis çantaları arkaya bağlıyorum ve yola hazırım. Dualar edip yola koyuldum. Bir saatte İstanbul gözüktü. Temkinli gittim çünkü ilk defa bu kadar yükü arkama almıştım ama sorun yaşamadım.
İstanbul'a girerken...
Şehri saran surların resimleri... Haliç Köprüsü üzeri...
Bunlar da Boğaz Köprüsü üzerinden. Riskli işler ama trafik müsaitti...
Depoyu dolduruyorum. Yeri gelmişken söyleyeyim. BMW gerçekten ekonomik olduğunu ispatladı. Ortalama 3.5 litre yaktı. 22.06 Liralık benzin ile 208 km yol yaptım. Bunu özellikle hesaplamıştım ve not etmiştim.
İstanbul'a veda etmeden önce, kendime Viaport Kipa'dan çadır,uyku tulumu ve tek kişilik şişme yatak aldım. Hepsi gerçekten iyi çıktı.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:07 PM ----------
Teşekkürler. Sağsalim tamamladım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:08 PM ----------
E-5'den devam edip, Kefken'de yemek molası veriş...
Geri dönüp Kandıra-Karasu-Akçakoca'da ilk kampımı attım. Yaklaşık olarak 450 km yol yapmıştım. Vaktim kısıtlı idi ve daha çok yol vardı. Daha ilk günden telaşa kapıldım. Günlük olarak alacağım yolu daha da artırmak gerekti. Fakat erken toparlandım ve ''riske girmeye gerek yok'' dedim.
Akçakoca eski bir Ceneviz barınağı. Daha önce de ailemle gitmiştim. Gecelemek için iyi bir yer bulmuştum. Camping alanı içinde fındık ve ıhlamur ağaçları vardı.
Sahibi eski gurbetçilerden. Sağolsun ilgilendi. Komşularım da vardı. Alman bir karavan ve iki arkadaş. on yıl önce de aynı yere gelip kamp yapmışlar. Gece hep beraber oturup, yarı Almanca, yarı ingilizce muhabbet ettik. Uydu internetlerini de kullandım. Alman misafirlerimize hayırlı yolculuklar. Onlar da Karadeniz'i dolaşacalardı.
Çadırımın içi ne kadar derli toplu...
Kamp sahibinin evi...
O tarafa kampa gidenlere tavsiye ederim. Hamburg'lu gurbetçinin kamp yeri. Girişte Shell benzinliğin yanından girince, dere boyunca yola devam, yol bitiyor ve kamp girişine çıkmış oluyorsunuz.
Ağaçlar harika kokuyor...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:24 PM ----------
Akçakoca'ya gelirken Acarlar Longozu
Kandıra'da başlayan yağmur beni Akçakoca'ya kadar bırakmadı. Gece de çadırın üstü çiyden dolayı sırılsıklam oldu ama içeri birşey girmedi. size tavsiyem, kesinlikle çift tenteli bir çadır almanız...
29 haziran sabahından...
Şehiri şöyle bir gezip, yola devam diyorum...
Pakistan Mimarisi Akçakoca'da kendini gösteriyor...
Akçakoca'yı terkediyorum. Sahil yolundan Alaplı, Ereğli ve Zonguldak...
Hoşgeldin hocam.
İlk fotolar bile, "Cennet gibi" diyarın habercisi.
Haydi yaz bakalım... Yaz da okuyalım keyifli keyifli.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Yol değişmeye başlıyor...
GPS uydu yakalamada zorlanıyor. Sebebi; denize sıfır gidiyoruz ve hemen yanımız çok yüksek tepelerle çevrili. İstediğim manzara ve yola kavuşuyorum.
Size tavsiyem; eğer siz de Karadeniz'i görmek isterseniz, bu rotayı takip edin. Gerçekten değiyor ve gerçek Karadeniz'i ve doğasını keşfediyorsunuz.
İnişler,çıkışlar, virajlar... Bunları yazarken bile inanın tekrar gitmek görmek istiyorum oraları...
Motoru virajlarda yatırmak bu yükle riskli. ağırlık merkezi çok yüksekte. süspansiyon ayarını düşürüyorum. Motor yere daha da yaklaşıyor. Biraz rahatlıyorum. Arkamdaki yük rahatsız etmeye başlıyor ama bu çözüm işe yarıyor. Çok eşya aldım. Bunu yolda farkediyorum. Hertürlü durumu düşündüm aslında. Bir rotax motorum eksik. Bu hem iyi hem de kötü.
Kendimi de koyayım artık...
Ereğli Tersaneleri. Bu güzelim sahiller metal yığınlarıyla dolmuş. Azıcık çevre düzenlemesi ile herşey farklı olur aslında.
Şehre girip birşeyler yiyip içtim.
Trafik yoğun ve hava çok sıcak.
Karadeniz sahili boyunca birsürü tünel...
Zonguldak kentine giriş...
Burada Gökgöl Mağarasını ziyaret ettim. Yol üstündeyken girdim.
İçerisi buz gibi, dışarısı yanıyor. Her mağarada olduğu gibi...
gelmiş olman sevindirici hoş geldin
resimlerin devamını bekliyoruz,bizde sevinelim..
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
Hoşbulduk Gültekin. Hala tatildeyim. Araç değişti sadece
İnterneti bulmuşken sizlerle paylaşmaya başladım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:00 PM ----------
Hoşbulduk. Fırsat bu fırsat, atıyorum resimleri atabildiğim kadar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:00 PM ----------
Zonguldak'tan yola devam ve Amasra.
Amasra harika mı harika!!! Fatih Sultan Mehmet'in dediği kadar var.
Amasra da eski bir Ceneviz barınağı...
Sanki bir İtalyan ya da Yunan sahil kasabası!
Hava çok sıcak. Bu nasıl Karadeniz havası diyor insan...
Bu yollarda kullnamak tam bir keyifti.
Akdeniz mi? Karadeniz mi? Belli değil...
Öğle yemeğini burada yedim ve yola devam dedim. Son kez bakıyorum Amasra'ya. Kısmetse bir kez daha gideceğim sadece burası için.
Yolda iki tane abla envai çeşit reçel bal marmelat satıyor...
Fındık reçelini ilk defa görüp tadıyorum. Ama alamıyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:17 PM ----------
Şimdilik bu kadar. Kusura bakmayın. Devamı gelecek.
Onca yolu tek başınızamı yaptınız, zor ve sıkıcı olmadımı, bende gitmeyi düşünüyorum yorum ve bilgi verirseniz sevinirim.
bartın sinop arası tam bir felaket..yollar çok zaman alıyor çok virajlı.. geçen hafta arabayla o yollardan geçtim.trabzondan amasraya gidecektim...ineboluda pes ettim ordan içeri kastamonuya saptım) ama yollar tam motorluk virajlı falan..
Süper..... Çok beğendim. Darısı gitmek isteyen butun motorcuların başına.
Paylaşım için teşekkürler.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
harika,süper ötesi,söyleyecek başka birşey bulamıyorum.eline sağlık arkadaş.ADANA'dan sevgilerimle.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
allah hepimize bu turu nasip etsin.
bilehine sağlık aç gazı yollarmı dayanır bmw'ye
[B]34 [COLOR="Red"]FF[/COLOR] 4929[/B]
çok güzel bir rota , inşallah bende yapmayı planlıyorum...
çok güzel gezi tebrik ederim,
amasrada sorma gir kafenin üstündeki pansiyonda kalmıştım
habe habe
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)