tmm bi dahaki sefere artık.gezi yapıldıkca orjinal fotolar cogalır etknlklerr yapıldıkca fotograf cekme delisiyimdr.cekcem die neler geldi yolda basıma nerelerde ıslandık önder kardeşimle
tmm bi dahaki sefere artık.gezi yapıldıkca orjinal fotolar cogalır etknlklerr yapıldıkca fotograf cekme delisiyimdr.cekcem die neler geldi yolda basıma nerelerde ıslandık önder kardeşimle
katılıyom.bundan sonra kasksz şelale altına girmem abi
yağmurluk bulundurmakta da fayda var
motoru uşakta olan değilmiydi yoksa bnmi karstrdm
Tekerinize sağlık.Ne güzel gezmiş hemşerilerim.
Güzel gezi olmuş tebrikler...
helalal olsun be bende gelcektim de sabah kalktım kontağı çevirdim bi baktım gırmızı bi nohta yanıyo çıktım yattım :d
Selam arkadaşlar .Siteyi pasif olarak takip ettiğim için tanışma topiği açamk istemedim.Geçen haftaki organizasyona gelmiştim.Nur motorun önünde bekleyen kırmızı asya benimdi.Aslında sizinle geziye gelmek için evden çıkmıştım.Diğer organizasyonu sonradan haber verdiler.Onlarla beraber gittim.Nasip artık başka zaman tanışma fırsatı buluuruz.
Okay naber?
Ulan Önder şimdi hiç kendini koydurmuyon fotolarda o zaman çatır çatır çıkmışsın
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)