Evet işte beklediğiniz ;Kırklareli-kıyıköy ziyaret ve deniz ziyaretim;
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Ben kıyıköye ne zaman gidersem boyum kadar dalga oluyo..
-
Güzel gezi olmuş. Amcan yüzünden belli ki mükemmel bir insan. Allah sizi ayırmasın.
-
güzel gezi olmuş mubarek kardeşim
-
Güzel olmuş Tebrikler.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
kıyıköy güzeldir herkezin gelmesini tavsiye ederim hatta gelirken haber verin bizde katılalım beraber alırız o güzelim virajları
[B]34 [COLOR="Red"]FF[/COLOR] 4929[/B]
-
güzel gezi olmus paylaşım için saol
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
-
güzel gezi olmuş....deniz olan heryeri sevmişimdir....bu arada hacı amcanınında yüzünden nur akıyor sanki böyle insanların mübarek dualarını aldığın için çok şanslısın...
-
bende kıyıköyden c.tesi döndüm hava bozunca dönmek zorunda kalmım.
bende ramidenim
-
14 Temmuz 2009, 12:32
-
15 Temmuz 2009, 01:05
ahmet93 adlı üyeden alıntı
Ben kıyıköye ne zaman gidersem boyum kadar dalga oluyo..
dalga felan yoktu denız gayet sakındı.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:00 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:59 PM ----------
onuray adlı üyeden alıntı
Güzel gezi olmuş. Amcan yüzünden belli ki mükemmel bir insan. Allah sizi ayırmasın.
Eyvallah muhteşem oldu nasıl nasip oldu işte Allah c.c. takdiri niyetlendik ve vardık .amin. Allah c.c. razı olsun. onun yanında iken çok huzurlu oluyorum hmm.. onu şimdiden çok özledim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:01 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:00 AM ----------
salih425 adlı üyeden alıntı
güzel gezi olmuş mubarek kardeşim
eyvallah Allah c.c. razı olsun.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:02 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:01 AM ----------
no_name adlı üyeden alıntı
güzel gezi olmus paylaşım için saol
ne demek elimizden gelenin eniyisi için uğraşıyorum,
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:03 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:02 AM ----------
alix35 adlı üyeden alıntı
güzel gezi olmuş....deniz olan heryeri sevmişimdir....bu arada hacı amcanınında yüzünden nur akıyor sanki böyle insanların mübarek dualarını aldığın için çok şanslısın...
eyvallah insan böyle insanlarla muhabette bulunmaktan mutluluk duyuyor. maşallah çokta sempatik.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:05 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:03 AM ----------
0081yavuz adlı üyeden alıntı
bende kıyıköyden c.tesi döndüm hava bozunca dönmek zorunda kalmım.
bende ramidenim
yapma yahu akşam ve gece oleymışte sabah şahane idi. işte nasibim varmış napak
hmm nasıl bir karşılaşmadık acep bende kırmızı cbf250 vardı nalbur mehmetle cbr 600 f ile beraber geziyorduk
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:05 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:05 AM ----------
Szman! adlı üyeden alıntı
Guzel elıne saglık
teşekküler darısı senn başına kardeşçiğim :D inşallah
-
15 Temmuz 2009, 01:18
güzel gezi olmuş,elinize sağlık.
allah c.c sizden razı olsun.
allah c.c nice geziler nasip etsin.
allah c.c amcanıza uzun ömürler versin ve
allah c.c sizi tekrar amcanıza kavuşturmak nasip etsin..
ha bu arada amerikan bayraklı arai marka pahalı kaskınız vardı resimde kullanmamışsınız?konunun açılış tarihine bakmadım ama sanırım kaskı bu geziden sonra aldınız dimi?
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
15 Temmuz 2009, 01:57
Güzel gezi olmuş belli..
Ayçiçek tarlası tablo gibi ne kadar güzel.
Paylaşım için teşekkürler.
-
15 Temmuz 2009, 10:42
Tebrik ederim ; Cok güzel
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
17 Temmuz 2009, 00:44
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
güzel gezi olmuş,elinize sağlık.
allah c.c sizden razı olsun.
allah c.c nice geziler nasip etsin.
allah c.c amcanıza uzun ömürler versin ve
allah c.c sizi tekrar amcanıza kavuşturmak nasip etsin..
ha bu arada amerikan bayraklı arai marka pahalı kaskınız vardı resimde kullanmamışsınız?konunun açılış tarihine bakmadım ama sanırım kaskı bu geziden sonra aldınız dimi?
onu geri verdim amerikan bayrağı olduğu için içim sıkıldı gittim düz renk beyaz aldım arai rx-7 gp diamond white die bir model
inşallah dualarınız için Allah c.c. razı olsun inşallah
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:42 PM ----------
TORAMAN adlı üyeden alıntı
Güzel gezi olmuş belli..
Ayçiçek tarlası tablo gibi ne kadar güzel.
Paylaşım için teşekkürler.
eyvallah teşekkürler toraman abi sorma sabahın saat 6 tısında çektik o fatoyu tam sabah güneşinde
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:43 PM ----------
cakalaz adlı üyeden alıntı
Tebrik ederim ; Cok güzel
saol darısı senin başına inşallah
-
06 Ağustos 2009, 14:37
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler