güzel gezi olmuş bravo
teşekkürler arkadaşlar.....gerçekten benim için çok güzel bir gezi oldu... bi gün kendi motorumlada bu güzelliği tekrar görmek istiyorum...
naptın sen PIERzig her naptıysan güzel olmuş
iftira atma çarpılırsın
bi gün tekrar gelicem kısmetse o zaman görüşürüz
inşallah tubiş adanaya çok eskiden gelmiştim 15 gün tatilim vardı ama rahatsızlanıp 4. gün geri dönmüştüm. inşallah tekrar gelme şansım olur
sen nisanda şahinle tanışmamışmıydın? agustosta fırsatın varsa mutlaka git köycegize şahin tanınması gereken bir dost
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Tek kareden HDR çalışması Güzel olmuş.
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
aydınlattıgın için sagol hanedan cehalet işte naparsın
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
saçlar yakıyo cadı
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Çok güzel bir gezi olmuş gerçekten, teşekkürler fotolar için
ne kask ama ist de metrobüste yollarda otobüste....
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
[/B]
senın kask kaç km hız yapıyor km de ne yakıyor merak ettim harika yerler gezmişsin fotolarda cok güzel kaptanlıkta yakışmış hani ama yengeclere sigara içirmek onu yakıştıramadım sigara sağlığa zararlıdır
yengeç tiryaki yapıcak bişiy yok
[/B]
sen şindik buralara gittin de bana verdiğin söz nerde nerde benim kahve kupammmmmmmm çevap ver
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
çok güzel olmuş çağla ablacım devamını bekleriz..
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
fotolar süper
Life is what happens when you are busy making plans
[/B]
Abla özlettin kendini
hersey iyi güzelde o kask ne işe yarıyo onu anlamadım ben
[B]BMW R 1200 GS[/B]
[B]O Benim Herseyim [/B][B]Başkası yalan [/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)