cok guzel kareler yakalamissin ,sonunda avatarindan disari ciktin demek.
Sonunda seni de gormus olduk.
Paylasim icin tsk.
Tebrikler ; gercekten güzel miş
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
gerçekten çok güzel yerler,ne iyi etmişsiniz,paylaşım için teşekkürler.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
montaj kardeşim bu resimler inanmayın
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
ayağı yanık it gibi gezmişsin...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
abi tüh ya ben köycegizliyim söyleseydin görüsürdük buralar harikadır :D hic kmsede blmio buraları dalyan fln var
süper fotolar süper gezi ellerine sağlık
Yüksek Kalite Üstün Performans
Oh oh oh maşallah Yorulmuşsundur ama olsun
Buralara da beklerim....
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Harika, fotoğraflarda çok güzel, çok kıskandım hemen Emre' yi kandırmam lazım...
:cherry: :cherry: :cherry:
Beni bir kez daha oralara götürüp anılarımı tazelettiğin için sana çok teşekkür ederim cadıcığım
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
güzel memleketmiş cadı oralar..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
çok güzel bi gezi olmuş gerçekten fotolarda çok güzel
Çağla çok güzel olmuş.TAdı Damağında Kalmıştır Eminim. bu arada ŞahinBirinci İle Çok İstememe Rağmen Nisan Ayında Gittiğimde Görüşememiştim ama Ağustosun 1. Haftasında Yeniden yollara Cıktıgımda Bu Sefer Yanına Uğrıcam..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
güzel gezi olmuş canım çekti şimdi haa
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)