.... Harika dağ manzaraları olan,güzel bir gezi olmuş.Benim için ULUDAĞa çıkmak şimdilik nasip olmadı,ama inşallah en kısa zamanda düşünüyorum.TEKERLERİNİZE SAĞLIK,PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER....
.... Harika dağ manzaraları olan,güzel bir gezi olmuş.Benim için ULUDAĞa çıkmak şimdilik nasip olmadı,ama inşallah en kısa zamanda düşünüyorum.TEKERLERİNİZE SAĞLIK,PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER....
Harikasınız
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Kısmetse bidahikine katılmak isterim... Süper olmuş...
Kurtlarla dans.. --'-,-@
hatırlamam mıAy ne gündü ama botların içine balık salsan yüzcektiönümüzü göremiyoduk yağmurdan barış hocayıda bincez diye yazık haşat etmiştik genede harikaydı.CZLNDRC
Aynı eğitimde bende vardım Sucuk olmuştuk yağmurdan...Hatırlayabildiniz mi beni bilmiyorum.Resimleri görünce acaba demiştim.İyi hafızam varmış demek ki...
lastik patlarsa diye yanımızda köpük var tamir aletlerimizde zekeriya arkadaşımız tamir işlerinden iyi anlıyor çok şükürgerçi birinci zirveye çıkarken kasaları bırakcaktık nerdeyse çukurlar yüzündende neyse manzaraya deyerdi. Bazı şeylerde olacaksa olur kaçışın yoktur bi yolunu bulurduk elbetleopaw
Yola hazırlıklı mı çıkıosunuz bari lastik falan patlasa veya motor arıza yapsa ne yapıcaksınız merak ediorum.
ama bak mangallık her türlü teşkilatımız vardı neskafemizi bilem içtik o manzaraya karşı çokta ehli keyifmişiz ya
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:30 PM ----------
önceden rezervasyon yaptırdığın için kabul her zaman bekleriz[/miroglu53
Kısmetse bidahikine katılmak isterim... Süper olmuş...
Ne güzel gezmişsiniz keyifli pozlar vermişsiniz.
Bu gezilerinizin ve paylaşımlarınızın devam etmesi dileğiyle..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)