HOMEROS VADİSİ,İZMİR gezim..bol fotoğraflı..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
walla verilmiş sadakan varmış.oradan inerken bende tırstım biraz ama çok keyif aldım..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
bilgi.
sayın yörük, resimleri imajestic te yükle tıklamadan boyut 640...420 (HERHALDE) yapıp yükle derseniz büyük çıkması lâzım..bide GV 250 almayı düşünüyorum..tavsiye eder misiniz? km. de yakıtını biliyormusunuz? bilgilendirirseniz memnun olurum..saygılarımla.
-
sayın ysrgnys gv250 oldukça keyifli bir makine.ithalatçı firma konusunda ilk başta sıkıntılar yaşadı ama şimdi global motordan kuralkan'a geçti tedarikçi firma olarak.kuralkan da st&kanuni adı altında piyasaya sürüyor.dolayısıyla piyasada hem hyosung gv250 hemde st gv250 şeklinde iki model bulunmakta.hyo gv250 ler karbüratörlü ve eğer garantiden değiştirilmediyse cdi sorunu mevcut.yalnız o kadar da büyütülecek bir sorun değil.3. viteste iken 6000 devirde yaklaşık 3-5 sn gaz yememe gibi bir sorun teşkil ediyor o kadar.bu da çok sıkıntı yaratacak bir sorun değil zaten.onun dışında japonlarla yarışacak kadar işçilik kalitesine ve sınıfında en güçlü motora sahip(28 hp).ben antalyadan izmire motorla geldim ve yaklaşık 500 km hiç de zorlanmadan saat gibi çalılarak yol aldım.işte gezimin linki:
http://www.motosiklet.net/forum/moto...sligi-247.html
ayrıca forumda gv250 başlığını baştan sona kadar oku.ihtiyacın olacak tüm bilgileri oradan ulaşacaksın.buna rağmen hala aklında bir durum kalırsa seve seve yardımcı olurum..
-
İlkercim çok hoş bir gezi olmuş kardeşim. Mekan süper...
Resimler küçük çıkıyor, bir yolu vardır sanırım büyük haliyle eklemenin.
-
orhancım bir çaresi var ama ben birtürlü beceremiyorum.eskiden fotoğrafı tutup forumdaki şuan yazdığım mesaj kutusuna atınca kendi otomatik olarak büyük şekilde atıyordu.şimdi format attım tekrar imageshack kurdum.bu sefer tek tek upload etmem gerekiyor ve uzun da sürüyor.deliricem ya..
-
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
orhancım bir çaresi var ama ben birtürlü beceremiyorum.eskiden fotoğrafı tutup forumdaki şuan yazdığım mesaj kutusuna atınca kendi otomatik olarak büyük şekilde atıyordu.şimdi format attım tekrar imageshack kurdum.bu sefer tek tek upload etmem gerekiyor ve uzun da sürüyor.deliricem ya..
Valla İlkercim bende tek tek atmasını biliyorum. Öyle toplu atınca bende de ufak çıkıyor fotolar...
-
güzel gezi...homeros vadisine gitmek nasip olmadı...güzel manzarası var...
tekerine sağlık...
-
teşekkürler alix35.inşallah sende uygun bir zamanda keyifli bir gezi yaparsın..
-
07 Temmuz 2009, 18:54
ne Homerosmuş ya bi ben gitmedim heradel bornovada oturup
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
-
08 Temmuz 2009, 23:12
inşallah hayırlısıyla kazasız belasız gider gezersin.çok güzel manzara.motorla gezilecek bir yer.
-
08 Temmuz 2009, 23:31
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler