malum dün gece regaip kandili idi oğlumla beraber gece şöyle bir camileri dolaşım dedık bırkaç foto cektık sizinle paylaşalım istedık
süleymanıye camii tadılata girmiş
camiileri gezdıkten sora dönüş yolunda eyüp hastanesi önlerinde sol şeritte ilerliyordum arkamda bir sürü araç vardı sanki başı ben cekıyordum gibi ilerde sağda park halındeki beyaz bır kamyonet birden düğün konvoyunun önünü keser gibi sol serıde yanlamasına cıkıp durdu yolu kesti hızım göstergem calışmadığı için tahmını 80 civarındaydı firenlere asıldım arkamdakı araclarda firenlediler onların lastık seslerını duyunca arkamdan biri üstüme cıkar diye firenleri bıraktım kamyonet ile orta kaldırım arasından geceyım derken iğne deliği kadar kamyonet kalkış yaptı kasası iyice benı sıkıştırdısağa açılınca kurtardık ama düştük peşine oğlumun uykusu iyice acılmıştı o iyi oldu aralardan zig zag yapıp kaçtı ama yakaladık polise pılakasını verdık inşallah gerisini polisler ypmıştır. böyle bir geceden sora sabah 5,30 da uyandım hiç yorgun değildim motorumu garajdan cıkarıp kemerburgaz dan bahce köye ordan sarıyer kahvaltı ve sahilden beşiktaş eminönü eyüp işime geldim çokta güzel oldu .kimsecıkler yok yollarda ama biraz üşüdüm tavsiye ederim sabahları erken kalkıp arada bır yapmak lazım .