9.Enduroclup Festivali sonrası Çanakkale Gezimiz
Reklamlar
-
25 Haziran 2009, 21:16
Reklamlar
-
25 Haziran 2009, 21:24
eline sağlık güzel kareler.
-
25 Haziran 2009, 21:25
Sağolasın be abi vallahi fotolara bakarken tüylerin diken diken oldu bir çoşku seli var şu anda bende ..Eyvallah be abi.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
25 Haziran 2009, 21:29
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Sağolasın be abi vallahi fotolara bakarken tüylerin diken diken oldu bir çoşku seli var şu anda bende ..Eyvallah be abi.
doğru haklısın kardeşim. şehitlikleri, siperleri gezerken inan çok duygulandık. her türk evladının mutlaka görmesi gereken yerler diye düşünüyorum. görmeyenlere tavsiye ederim.
-
25 Haziran 2009, 21:33
bora33 adlı üyeden alıntı
doğru haklısın kardeşim. şehitlikleri, siperleri gezerken inan çok duygulandık. her türk evladının mutlaka görmesi gereken yerler diye düşünüyorum. görmeyenlere tavsiye ederim.
En kısa zamanda bende gitmeyi düşünüyorum inşallah sizinki gibi zevkli olur gezim.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
26 Haziran 2009, 11:03
-
26 Haziran 2009, 11:13
Paylaşım için teşekkürler.Gitmekten bıkmayacağım şehir...
-
26 Haziran 2009, 16:02
valla her türkün bikere enaz ziyaret etmesi lazım tebrikler güzel gezi olmuş
-
'' Bora kardeş '' tarihi yerler ve duygusal fotoğraflar mükemmel..
Paylaşımın için çok çok teşekkür ederim..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler