KIz kulesine karşı Tükkan ahalisi ve caddebostan
Reklamlar
-
24 Haziran 2009, 15:24
bende çok mutlu olucam kuyucum...kötü bişey söylemedimki ...bak ordan kırıcı algılandıysa inan farkında değilim...ve grubun içinde en hassas olduğunu düşündüğüm kişide sensin...özellikle senin kırılmanı istemem...bakın ben misafirim...dışardan geldim gördüm yorum kattım...hakkım belki yoktur belki sizi çok tanımıyorum ama kanaatim budur...şimdi bana tavır olmasın he...sanki bişey dedik...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
-
24 Haziran 2009, 15:24
hanedan12 adlı üyeden alıntı
1-Dergah ağalığının belirtileri
2-Müridlere nasıl davranmalı
3-Ağanın çorapları dikiz aynasına asılmalımı
4-Şeytan icadı ile gidilirken ayaklar salınırmı.
5-Şeytan icadında arkaya adam alınırmı.
6-hangi hallerde farz hangilerinde sünnet olur.
bu nasıl bir soru? bi artcı olarak seni kınıyorum
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
24 Haziran 2009, 15:25
hanedan12 adlı üyeden alıntı
1-Dergah ağalığının belirtileri
2-Müridlere nasıl davranmalı
3-Ağanın çorapları dikiz aynasına asılmalımı
4-Şeytan icadı ile gidilirken ayaklar salınırmı.
5-Şeytan icadında arkaya adam alınırmı.
6-hangi hallerde farz hangilerinde sünnet olur.
7-sizde benim mürüdim olabilirsiniz
yok be abi bizimiz çapımız neymiş...ki özel hayatın içinde gerçekten vasat biriyim...sanalda tamamda hayatın içinde muhabbetim sıfır...mal mal bakarım etrafa...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
24 Haziran 2009, 15:25
Gürkan sende benim bandana takılı bir fotom olacaktı dün geceden onu atarmısın abi
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
-
24 Haziran 2009, 15:26
mete_han adlı üyeden alıntı
kardeş şu düşüncemi yazdım...sanaldan farklı algılanıyorsunuz...içinizde olmak ayrı bir keyif kaynağıdır...
sizi okumaktansa yanınızda olmayı tercih ediyorum dedim...ama ortada bir oluşum varsa o oluşuma dışardan baktığım genel profil o detaylardı...
Sayın metehan bir topluluk yazışmalarıyla ne kadar farklı; ne kadar yanlış anlanabilirki?Genel profil diyerek bahsettiğiniz şeyi açıklayabilir misiniz?
Şunu yazmadan geçemeyeceğim.Kırarsamda özür dilerim şimdiden.Orda bana işareti kullandım diye +1 olayı kalktı vs. dediniz ama neden hala kendiniz kullanıyorsunuz?
-
24 Haziran 2009, 15:30
hadi ben kaçıyorum...hell galiba beni kırmamak için off oldu...ama o sevildiğini bilmez belki...Abbas İzmite akar...gelmek isteyen varsa akşam 18 de İzmit Outlet önünde ben ve ethemm76 olucaz deli maviye ziyaret babında selamınızı iletilecek...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:27 PM ----------
karasahin adlı üyeden alıntı
Sayın metehan bir topluluk yazışmalarıyla ne kadar farklı; ne kadar yanlış anlanabilirki?Genel profil diyerek bahsettiğiniz şeyi açıklayabilir misiniz?
Şunu yazmadan geçemeyeceğim.Kırarsamda özür dilerim şimdiden.Orda bana
işareti kullandım diye +1 olayı kalktı vs. dediniz ama neden hala kendiniz kullanıyorsunuz?
Sayın Karaşahin o bir mizahi durumdu...espriydi...bak bu sayın olayıda olmadı şimdi...bendeuyum sağlamıyorki SAYIN veya siz biz...bana sen diye hitap edermisin...mt tükkana karşı site içinde bir antipati var bunu dile getirmek istedim...isim isimmi sayayım sevgili kardeşim veya büyüğümsen abicim...
bakış açılarına kendi yorumumu ekleidm yazdım vs canımm kardeşim....
beni sevmeye devam edecekmisiniz...yoksa kara listedemiyim...
-
24 Haziran 2009, 15:30
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
24 Haziran 2009, 15:33
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
24 Haziran 2009, 15:33
Sayın Karaşahin o bir mizahi durumdu...espriydi...bak bu sayın olayıda olmadı şimdi...bendeuyum sağlamıyorki SAYIN veya siz biz...bana sen diye hitap edermisin...mt tükkana karşı site içinde bir antipati var bunu dile getirmek istedim...isim isimmi sayayım sevgili kardeşim veya büyüğümsen abicim...
bakış açılarına kendi yorumumu ekleidm yazdım vs canımm kardeşim....
beni sevmeye devam edecekmisiniz...yoksa kara listedemiyim...
O zaman şöyle yazayım.Bahsi geçen saygı; saygısızlık olayından ötürü sayınla başlamak mantıklı geldi.Yani daha önce bir diyaloğumuz olmadığı için size bir saygısızlık yapmak istemememden kaynaklanıyor.Şu andan itibaren abi olarak hitap etmemde bir sakınca yok sanırım.Siz benden büyüksünüz bu arada
-
24 Haziran 2009, 15:35
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
misafirlik dündü geçti gitti
herkez fikrini elbette söyler ama saygı çerçevesinde
ben kırılmadım kırılsaydım şimdi hangi bataklıkta vıraklıyo olurdun bilemiyorum
kanatine... saygılar
sana tavrın kralını takınıcaz mete kaçarın yok
öpüşün koklaşın bu mevzuyu kapatalım o vakit
kimi öpeyim şekerim canımcım yav... tamam kimi kırdıysam onu öpüyorum o zaman...
benim beklentim yok bu hayattan kuyucum...kaybettiğim şeyleri sen biliyorsun...15 günde bir görebildiğim bir evladımdan başka artık hayata dair beklentilerim inan yok...kimseden hiçbirşeyden...şurda gördüğümüz 3 kuruşluk saygı var sadece...tek gerçeğim budur...
-
24 Haziran 2009, 15:37
darkeagle adlı üyeden alıntı
Gürkan sende benim bandana takılı bir fotom olacaktı dün geceden onu atarmısın abi
tekrar.........................
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
-
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
dükkanın konu dışında olması bile biliyoruzki bazı kesimleri rahatsız ettiğini bunuda bazı zaman larda belirtmişlerdir mesela birisi cıktı bize ortam issanları dedi birisi cıktı şak şak cılar dedi bunları derken bizleri sanal dışında tanımadan söyledi fakat bunun birde canlı kanlı tanışması var nedendir bilinmez bunları söylüyenler bizlerin olduğu yere bir türlü gelmezler sanki adam yicez
kimi yedik nasıl yicez oda ayrı bir konu
bazen böyle ana sayfada biraz dediklerine göre oluşumdakiarkadaşlar gözükünce bilmiyorum nasıl bir rahatsızlık oluyor
bizim adresler belli ya dükkan dayız yada fındıklı parkta buyrun gelin her zaman sohpet edelim
kapımız her dosta acıktır
lütfen şu gereksiz tartışmaları bırakalım
sevgiyle yaşıyalım ne kadar yaşarsak
O zaman şöyle yazayım.Bahsi geçen saygı; saygısızlık olayından ötürü sayınla başlamak mantıklı geldi.Yani daha önce bir diyaloğumuz olmadığı için size bir saygısızlık yapmak istemememden kaynaklanıyor.Şu andan itibaren abi olarak hitap etmemde bir sakınca yok sanırım.Siz benden büyüksünüz bu arada
abiyi yiyim sen benim abim ol kanka ya...öperim...akıl yaşta değil başta...
sevgili dostlarım ben sizin içine girdim sevdim saydım saygı gördüm...aynı masa etrafında olduk vs...ama size laf gelmesinide istemem...ha ben söylerim benim ağzıma edin .ıçın zıvayın ama başkaları laf etmesin isterim... uyarılar ricalar bu yöndedir...
hadi kapatalım konuyu...ben açtım ben kapatayım ...
-
:
-
24 Haziran 2009, 15:38
Mete Delimaviye bizden çok selam götür
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:38 PM ----------
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
Teşekkürler gürkanım
-
24 Haziran 2009, 15:41
emriniz başım üzerine dark abi...
hadi ben kaçar artık...
-
24 Haziran 2009, 15:42
abiyi yiyim sen benim abim ol kanka ya...öperim...akıl yaşta değil başta...
sevgili dostlarım ben sizin içine girdim sevdim saydım saygı gördüm...aynı masa etrafında olduk vs...ama size laf gelmesinide istemem...ha ben söylerim benim ağzıma edin .ıçın zıvayın ama başkaları laf etmesin isterim...
uyarılar ricalar bu yöndedir...
hadi kapatalım konuyu...ben açtım ben kapatayım ...
Bunu bilincindeysen abi bir dahaki sefere Cem abi ye o şekilde yaklaşmassan sevinirim.Bu arada istemeden olsa elim sürşmüş olup seni kırdıysam bir kardeşin olarak özür de deilerim senden.Dediğin gibi yapalım bu konuyu kapatalım.İyi günler
-
24 Haziran 2009, 15:43
emriniz başım üzerine dark abi...
hadi ben kaçar artık...
arkadaşım gitsene
gitde murata sevgilerimi götür ondan bize haber getir..
bide onu çok özlediğimi-zi söyle ona olurmu
[/B]
-
24 Haziran 2009, 15:43
:
-
24 Haziran 2009, 15:44
Bunu bilincindeysen abi bir dahaki sefere Cem abi ye o şekilde yaklaşmassan sevinirim.Bu arada istemeden olsa elim sürşmüş olup seni kırdıysam bir kardeşin olarak özür de deilerim senden.Dediğin gibi yapalım bu konuyu kapatalım.İyi günler
canımcımmm özledim len seni kerata
[/B]
-
24 Haziran 2009, 15:45
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler