arkadaşım sen yalovadan atla gel bi gün ortamı gör bu arkadaşları bi tanı eminim bu şekilde polimik yaratmazsın ve milleti kibritlemezsin eminimki her fırsatta yalova feribotuna atlar çekirdek çıtlatmaya muhabbete gelirsin
arkadaşım sen yalovadan atla gel bi gün ortamı gör bu arkadaşları bi tanı eminim bu şekilde polimik yaratmazsın ve milleti kibritlemezsin eminimki her fırsatta yalova feribotuna atlar çekirdek çıtlatmaya muhabbete gelirsin
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
Ne oluyor burda bakayım.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Metenin klavye uslubuyla gerçek dünyadaki uslubu arasında %100 fark var. Klavyeye geçtiği anda Çarşı ruhunun bir pençesi gibi sosyal konular dahil bir ironi çevresinde yaklaşmaktadır. Doğal yaşamında da çok sevimli panda gibidir(kendi benzetmesidir). O yuzden Mete tahlilini yaparken onu her iki dünyasınıda göz önüne getirerek ,onunla arkadaş ve dost olmanın zevkini yaşarsınız.
Mete 4 yıldır Mt üyesiyim hiç banlanmadım.Her yeni sezon yeni yüzler tanımaktan son derece mutlu oldum.Kalıcı olanlarla dostluğum ailece de davam etmektedir. Motosiklet felsefesini benimsemiş her yaştan ırktan ve dinden de arkadaşım olmuştur olacakta.
Cem senin nasıl insan sevgisiyle dolu ve onu paylaşmak üzerine kurgulanmış olduğunu hissetmekteyim. Şundanda %100 eminimki sen ve Mete iki kez sohbet edin en yakın kanki olursunuz
Dip not: dost, dostunu konuşamadan bulamaz.
Yazılarımın sonuna eklediğim özlü sözler tamamen bana aittir .Telif haklarını almaya daha fırsatım olmadı çünkü onları o an da uyduruyorum ,kimse araklamaya kalkmasın
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
abi herhangi bir olumsuz durum yok emin ol...hell yine kardeşimdir bir sıkıntısı olursa ben yanında olmak isterim...ama daha dikkatli olsun ki kopmasın bizden...inan yönetimin umrunda değiliz...kıvılcıma bakıyorlar...seviyorum dobra çocuk...
yahu bana kızdıysanız bi daha gelme nan derseniz gelmem...
ama içimdekileri paylaştım sadece...benide böyle bilin...içimde kalmaz asla kalmadı...
ben Birazdan İzmite doğru yavaştan yol alıcam...hadi Allaha emanet olun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Sayın metehan +1 verdiğim falan yok sadece Cem abim ve çağla ablamın düşüncesine katıldığımı göstermek içni o simgeleri kullandım.Cem abi ye motorla ilgin yok demişsin ve aynı zmanda burası bir motoforum demişsin.Eğer biraz Cem abiyi tanısaydın bu kişiliğin içersindeki motor sevigisini görebilirdin.Cem abime saygısızsın demişsin.Ben yaş olarak izden ufağım.Bu güne kadar MT ailesinden bir kişiye saygısızlık yapmadım inş. yapmamda.Ancak bana dediğin artı1 olayı bitti ve sonrasında işaretini kullanman ne tür bir çelişki açıklayabilr misin.Yazdıklarına göre saygılı birisin;Vermek istediğin mesaj bu belkide hiç bir muhabbetimiz ilişkimiz olmadan BİRADER tarzı bir sıfatla bana yaklaşman hiç doğru değil.Mürit;dergah gibi tarikatla ilişkili kelimelerin bu tarz bir forumda yer almasına da anlam veremedim.Son olarak Tükkan a laf atmışsınız;Dağılırsınız muhabbetiniz el ense v.s.Bu topluluğun içine girmiş olsaydın eğer bunları yazdığından utanırdın.Buyur bu da benim düşüncem.Son olarak ta Cem Abi'm ve Çağla Abla'm olmak üzere tüm Tükkan taraftarlarının arkasındayım.Teşekkür ederim
Seviyorum sizleri ;) Fikirler başka olacakki Temcit pilavı gibi hep aynı şeyler ortaya çıkmasın ....
Fikir ve uslup farklılıkları zaman zaman ateşli tartışmalara , zaman zaman da tatlı sohbetlere konu olabilsin ...
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Ben öyle bir şey yazmadım sadece ben sizin bu düşüncelerinize karşı çıktım;dediğiniz gibi kendi düşüncelerimi hiç bir simge kullanmadan açıkladım.Dediklerimin de arkasındayım.Umarım sizle bir etkinlikte beraber oluruz.Düşüncelerinizin yanlış olduğunua kendiniz kanaat getirirsiniz.Yazdıklarım hakkında aklınızda bir soru işareti kalırsa açıklamaya hazırım.Teşekkürler...
abi yazdım okumadın galiba...dalgıcmış arkadaş...motorseverde...bizi sordu ...bende mtden bahsettim falan...harbi, gözler bozuldu senin...
kardeş şu düşüncemi yazdım...sanaldan farklı algılanıyorsunuz...içinizde olmak ayrı bir keyif kaynağıdır... sizi okumaktansa yanınızda olmayı tercih ediyorum dedim...ama ortada bir oluşum varsa o oluşuma dışardan baktığım genel profil o detaylardı...
biliyorum o topiği kelimesi kelimesine hatılıyorum yani olup biteni biliyorum. (öncesini ve sonrasını)
senin mtye dönmene sevinenlerdenim bunuda sen biliyosun.
ama ceme kullandıgın itamlar yanlış kelimelerin yanlış dostlugumuzla ilğili sözlerin yanlış seni seviyorum diye yanlışı desteklememi bekleme......
demişsin ya ben içimde barındıramam söylerim. cemde işte içinde saklamıyo düşüncelerini oldugu gibi yansıtıyo. bunun için de aynı şeyi yapan sen onu yargılıyamaz dimi.. yanlışsam yanlışsın de
gereksiz bir muhabbeti uzatmanın manası yok. tanıştıgınızda muhtemelen çok iyi anlaşıcaksınız.
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
1-Dergah ağalığının belirtileri
2-Müridlere nasıl davranmalı
3-Ağanın çorapları dikiz aynasına asılmalımı
4-Şeytan icadı ile gidilirken ayaklar salınırmı.
5-Şeytan icadında arkaya adam alınırmı.
6-hangi hallerde farz hangilerinde sünnet olur.
7-sizde benim mürüdim olabilirsiniz
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)