KIz kulesine karşı Tükkan ahalisi ve caddebostan
-
24 Haziran 2009, 14:00
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
Reklamlar
-
24 Haziran 2009, 14:05
Atışmamı varr
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
-
24 Haziran 2009, 14:08
hanedan12 adlı üyeden alıntı
Seni çiğ çiğ yiyecekler Emüün
niye çiğ yiyecekler Rola iyi pişmiş onu yesinler
-
24 Haziran 2009, 14:09
emin_arikoglu adlı üyeden alıntı
bize burda fakir fukara edebiyatı yapıpta çoluğun çocuğun nafakasını geceleri nişantaşındaki lüküs mekanlarda peçete savurur gibi savurduğunu nasıl açıklayacaksın bakalım
Emin seni susturmasına izin verme Metenin
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
-
24 Haziran 2009, 14:11
hell24 adlı üyeden alıntı
Arbiden korkmam özelliklede karımdan.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
24 Haziran 2009, 14:12
ooo resimler atılmış muhabber koyulaşmış bile
-
24 Haziran 2009, 14:13
mete_han adlı üyeden alıntı
valla arkadaşlarl bu aslında siteye açık bir organizasyon değilmiş...facebook özel ambiansıymış...vesile oldu Tuğrul kardeşimle geldik memnun ayrıldık hoş gördük...yanlış anlaışlmasın Tükkan ekibine dahil olmam gibi bişey söz konusu değil...ben zaten bir dergahın başındayım...
Tükkan yokkken mete_han dergahı mürid alımını durdurmuştu zati...
neyse ama Adnan Hocacılar gibi aranızdan bazı arkadaşları dergaha kontenjandan alıcam...
darkeagle abi fazla sohbet edemedik farkındasın dimi...bi motör muhabbetdiri gitti...halbuk i hepimizin çok sorunu var iç dünyalarımızda...orada herkes farklı dünyalara giriyor...keşke hayatımızda hep böyle kakara kikiri olsa...ama sorumluluklar ağır...mesela kaçınız bilir oğlum ve benin tükkan nasıl dönüyor...esnaf adam...birde ona sor...mesela yani...veya kaçımızı maaşlarımızı tam alabiliyoruz...veya kaçımızın hayalleri olmadı...kaçımızın istediği bir hayat standartı henüz halen yok...vs vs...ortaya karışık şeyler işte benim düşüncelerim...
bizim grup seni bozar zaten mete...
bizde merkeziyetçilik yok kimse bu topluluğun merkezinde değil ve kimse kimsenin müridi değil...
bir amaç içinde bir araya gelmiş değiliz hoş sohbet muhabbet için yakınız birbirmize...
sen müritlerinle takıl ama ne zaman istersen kapımız açık...
ne olursan ol gel canım kardeşim...
bu buluşma mt de yayınlanan herkeze açık bir organizasyondu ama topikte takibi zor oldugunda facete de yayınlandı bundan sonrada buluşma ve organizasyonları takibi ve haber dağılımı kolay olması açısından faceden duyurucaz...
dediğim gibi ne zaman istersen buluşmalarımıza katılabilirsin...
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
-
24 Haziran 2009, 14:20
-
24 Haziran 2009, 14:25
darkeagle adlı üyeden alıntı
Emin seni susturmasına izin verme Metenin
bi dünya para verip kendine son susturucu taktırsa bile susmiycam
-
24 Haziran 2009, 14:28
hell merak etme bir dahaki yaza kimse kalmaz ekipten dağılırsınız...bu yaz coşku sel olur...ben 05 ten beri bu filmi görüyorum...hep böyle heyecanlı hızlı başlar...sonra iş güc herkes dağılır bi tarafa...ya siteden toplu ayrılma vs ya bir arıza çıkar başka site kurarsınız vs...inşallah yanılırım ama yanılmadığım görülmedi...bak demedi deme gözede batıyorsunuz argo durumlardan yönetim kanaatimcede ensenizde...
siz yokkende insanoğlu arasında dostluk diye bir kavram vardı...şurada birbirinizi tanıyalı ne kadar oldu ki can ciğer kuzu sarması oldunuz ...daha dur kötü günü var bilmemnesi var...el ense muhabbetininde bir sonu illaki olacak...geyiğinde bir sonu olacak...şimdi canım cicim yaptığın kişilerle yarın düşman olacaksınız...bunuda görüceksin...dostlukların temeli sağlam olursa korkma birşeyden...zamana bırak herşeyi...seninde zaten şurada kaç günlük ömrün var sitede...ne kadar sıkacaksın kendini...eninde sonunca arızaya bağlayıp yicen banı oturcan aşağı...kaçarı koçoru yok
dostluğun makbul olanı sanaldan olmayanıdır...
METE ABİ acaip analizlerin var. yazdıklarına tamamen katılıyorum.ama kesinlikle öyle olmasınıda ummuyorum..orasıda ayrıı. morel bozmayalım dimii yinede
-
24 Haziran 2009, 14:30
hell merak etme bir dahaki yaza kimse kalmaz ekipten dağılırsınız...bu yaz coşku sel olur...ben 05 ten beri bu filmi görüyorum...hep böyle heyecanlı hızlı başlar...sonra iş güc herkes dağılır bi tarafa...ya siteden toplu ayrılma vs ya bir arıza çıkar başka site kurarsınız vs...inşallah yanılırım ama yanılmadığım görülmedi...bak demedi deme gözede batıyorsunuz argo durumlardan yönetim kanaatimcede ensenizde...
siz yokkende insanoğlu arasında dostluk diye bir kavram vardı...şurada birbirinizi tanıyalı ne kadar oldu ki can ciğer kuzu sarması oldunuz ...daha dur kötü günü var bilmemnesi var...el ense muhabbetininde bir sonu illaki olacak...geyiğinde bir sonu olacak...şimdi canım cicim yaptığın kişilerle yarın düşman olacaksınız...bunuda görüceksin...dostlukların temeli sağlam olursa korkma birşeyden...zamana bırak herşeyi...seninde zaten şurada kaç günlük ömrün var sitede...ne kadar sıkacaksın kendini...eninde sonunca arızaya bağlayıp yicen banı oturcan aşağı...kaçarı koçoru yok
mete ben o bandan çok yedim...
hemde sırf arkadaşlara yapılan sataşmalardan dolayı...
burası bizim için bir araç bir neden değil...
yönetim ensemizde olsun daha iyi bize yakın olmalarından çekindiğimiz de yok...
argo mevzusuna katılmıyorum bizler evli barklı ailece görüşen birlikte vakit harcayan insanlarız...
ben bunların hepsini evimde ağırlamış biriyim...
gene ağırlarım...
tespitlerinde haklı olabilrisin belkide ben yanııyorumdur...
ama bunu zaman göstericek...
bu sebepten dolayı azını hayra kulaklarına bayıra açmanda fayda var abicim...
ben burdakileri nickleri ile değil kalpleri ile seviyorum kalbi olmayan anlamaz canım kardeşim...
-
24 Haziran 2009, 14:30
mezit adlı üyeden alıntı
METE ABİ acaip analizlerin var. yazdıklarına tamamen katılıyorum.ama kesinlikle öyle olmasınıda ummuyorum..
biraderim ben kendimide biliyorum..bak mesela şu an korkut akielos ve oğlum ve ben abiyi az çok tanıdığımı zannediyorum ve uzum soluklu bir dostluğun başlangıcı olacağına inandığım güzel muhabbetler başladı sayılır...bu arkadaşların iyi ve kötü günlerinde her zaman yanlarında olurum...zamanla filizlendi yeni yeni meyvesini veriyor bırakmam peşlerini...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
24 Haziran 2009, 14:33
biz bu ekiple çok kötü gün gördük. bazen kendi aramızda ters düştük bazen başkalarıyla. aramıza gelip sonradan gidenlerde oldu kii onların gidişi gelişlerinden belliydi. başka site kurmak şu yada bu bunlar bizim için (çogumuz için) geçerli değil. yapamazmıyız elbette yaparız. ancak herşeyden önce bizleri bir araya getiren mt ye bu vefasızlıgı yapmayız. hee biz bir gurupmuyuz aslında değiliz. aynı tutkuyu baylaşan ama bunun dışındada hayatı paylaşan birbirine hernekadar el ense yapsada saygılı olan bireyleiz. ben merkezi yok. bi gün cem olur bigün turgay bigün gürkan bi gün ben fark etmez.
sanal demişsin yaa biz bu dotlugu sanalın dışına çıkaralı çok oldu be mete
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
24 Haziran 2009, 14:35
mete ben o bandan çok yedim...
hemde sırf arkadaşlara yapılan sataşmalardan dolayı...
burası bizim için bir araç bir neden değil...
yönetim ensemizde olsun daha iyi bize yakın olmalarından çekindiğimiz de yok...
argo mevzusuna katılmıyorum bizler evli barklı ailece görüşen birlikte vakit harcayan insanlarız...
ben bunların hepsini evimde ağırlamış biriyim...
gene ağırlarım...
tespitlerinde haklı olabilrisin belkide ben yanııyorumdur...
ama bunu zaman göstericek...
bu sebepten dolayı azını hayra kulaklarına bayıra açmanda fayda var abicim...
ben burdakileri nickleri ile değil kalpleri ile seviyorum kalbi olmayan anlamaz canım kardeşim...
ön yargılı davranıyosun bencee banada karşı gerçi bi gıcıklığın var ama önemli değil azbi relax olsan problem olmazz polemiğe girmek için yazmadım sana mete abinin söylediklerini yanlış anlıyorsun dicem bu
-
24 Haziran 2009, 14:36
Zaman sadece birazcık zaman
Son bulduğu yerde sevgiler bir tek an
Böyle benzer izler etrafında
Alışkanlıklarımız bile sıradan
hepiniz güzel insanlarsınız...ben sanalın dışında daha beğeniyorum seviyorum sizi...aranızda olmak büyük keyif...hele o Leyla Korkut yok mu...hastasıyım hüertonun...ama dışardan farklı algılanıyorsunuz...tek eleştirim bu yönde...insanların sizi nasıl anlayacağına tamam önem vermeyin ama hepinizi şeker insanlarsınız bu sanaldaki düşük kaliteli diyaloglar sizin etiketiniz olmuş...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:35 PM ----------
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
sanal demişsin yaa biz bu dotlugu sanalın dışına çıkaralı çok oldu be mete
yok şekerim sanalda durumlar daha farklı demek istedim...son mesajımı okursan anlarsın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
24 Haziran 2009, 14:37
mezit adlı üyeden alıntı
ön yargılı davranıyosun bencee banada karşı gerçi bi gıcıklığın var ama önemli değil azbi relax olsan problem olmazz polemiğe girmek için yazmadım sana mete abinin söylediklerini yanlış anlıyorsun dicem bu
bak ben sana cevap yazmıyım sende bana yazma...
ön yargılı değilim yoktan varetmedim hiçbir gıcıklığı sevginin oldugu gibi gıcıklığında bir nedeni var....
ben mete abinle konuşuyorum kendisini tanımasamda azbi saygım var...
araya girip kibritlemezsen beni sevinirim...
-
24 Haziran 2009, 14:39
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
24 Haziran 2009, 14:39
mete abi ve gürkan abi sizde liderlik ruhu var bencee
-
24 Haziran 2009, 14:40
bak ben sana cevap yazmıyım sende bana yazma...
ön yargılı değilim yoktan varetmedim hiçbir gıcıklığı sevginin oldugu gibi gıcıklığında bir nedeni var....
ben mete abinle konuşuyorum kendisini tanımasamda azbi saygım var...
araya girip kibritlemezsen beni sevinirim...
paşa gönlün bilirr
-
24 Haziran 2009, 14:49
cem sen çıkmıyomusun?
mezit sana pm atıyorum bakarmısın 2 dk sonra
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler