Tarabya, Garipçe, Rumeli Kavağı
Reklamlar
-
21 Haziran 2009, 22:46
Merhaba Herkese,
Bugün, fuardan Hudson Leatherdan aldığım ve bir kaç kullanımdan sonra parmak ucu açılan eldiveni göstermeye gitmiştim. Sağolsunlar oradaki çalışan insanlar çok iyiler. Önce terziye götürdüler eldiveni ama terzinin öğleden sonra geleceğini öğrendik. Sonra bir kaç yere telefon ettiler ve bana yeni eldiven verdiler, teşekkür ediyorum
Sahil yolundan devam etmek istedim, kendimi Tarabya'da buldum;
Burada iki kişiyle tanıştım. Motorumu incelerken muhabbete giriverdik. Kendisi cruiser motosikletini yeni almış. Eğitime önem veren bir arkadaştı, beraber gezi düzenlemek üzere oradan ayrıldım, ayrıldım ama bir fotoğraf çektirdim kendisine
Gitmişken Sarıyer taraflarınada gideyim göreyim dedim, oda ne? Garipçe tabelası.. Garipçe gezisine gidememiştim oh olsun.
Garipçeden sonra çıktım yola, diyordu ki Rumeli Kavağı. Bir köy yolundan geçtim, deniz içime doğdu oradan bir tane mayo short aldım.
Gidiyorum gidiyorum dağın yamacı, uçurum birşey yok;
Motorcu adam durumu, devam ettim yola. Kendimi Golden Beach Club diye bir yerde buldum. Sadece mayo shortum var kullanılacak, özgür bir adamım ben. Sordum öğrendim nerede olduğumu, Marmaracık diye bir yerde, Karadeniz'inufacık bir koyunda, buz gibi sulardaydım. İleride gördüğünüz kaya parçasına çıkıp güneşlenirken, buz gibi dalgaların arada sırada sizi yoklamasını tavsiye ediyorum.
Buraya giriş 25 TL, bungalow evlerde kalmak isterseniz gecelik 100 dolar.
Bu arada bütün oraları çıplak ayakla gezdim. Mayo shortun altına bot giymek ne kadar abes ise çıplak ayakla bütün yeri gezmemde okadar abesdi. Ben özgürlüğü seven biriyim, terlik de neymiş diye avuttum kendimi.
Bütün Mt üyelerine Sevgiler.
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
Reklamlar
-
22 Haziran 2009, 00:04
insanı hiç sıkmayan güzel bir rota keşfetmişsin, bende senin gibi yapmıştım yalnız başıma gezdim durdum oralarda.. aslında yalnız değiliz tabii, aslan parçaları varya bizi götüren
-
22 Haziran 2009, 00:07
güzelmiş ..bu garden beaç nerede tam olarak kardeş...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
22 Haziran 2009, 00:29
@warmeer, evet demir atlarımız var bizimle beraberler hep
@akileos istanblue evlerini geçince yolun sonunda bu yer. Gdebileceğim başka yer yoktu
-
22 Haziran 2009, 00:56
-
22 Haziran 2009, 23:22
Hacu bensiz gezersen canlanmaz tabe..
-
23 Haziran 2009, 10:02
La musti sabah sabah güldürdün beni, ştt benim teyze izmit sahilyolunda oturuyordu kocaelini severim, uğrarsam çayını içerim.
-
23 Haziran 2009, 14:50
Çay var poğça var sabah sıcak çorba var buyruuuunnnn....
-
ben de haftaya böyle bir yolculuk yapacağım,
garipçe
Garipçe Köyüne ve sonrada yol yapmak için devam, yol nereye götürüyorsa....
-
Mercannn adlı üyeden alıntı
ben de haftaya böyle bir yolculuk yapacağım,
garipçe
Garipçe Köyüne ve sonrada yol yapmak için devam, yol nereye götürüyorsa....
Yol buraya çıkıyor vay canına bu geziyi sizlerle paylaştığımı unutmuşum bol bol oksijen ve keyif diliyorum
-
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:49 ----------
Tsk ederim, ciğerlerimi oksijen ile doldurcam, o gunu beklemek bile keyifli, sabir sabir :-)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler