Kısaca özetlersek...
Mt-Tükkan iki şeriti kendine ayırır; yola çıkar
Ufak bir mola
fotoğraf makinesini gören ilk insan-> Hasan abi
Marketin altını üztüne getirdik.Tekere kalktık
Temel Abi'min içten neşeli gülüşü
Emre Abi'min şaşkoloz bakışı
Bu ufak kros macerasından sonra Gürkan Abi yeşil fıstığın fiyatına 500 lira daha zam yaptı->3500 TL oldu.
O kadar çok acıktık ki
Şerif abinin canı çok karpuz çekmişti.Bu fotoyu çekene kadar çok zorluk çektik
MT-TÜkkan yola çıkıyor.
Yolumuzun üstünde bir bahçede erik ve dut keyfi
Emre abi Musa abiyi beklerken ben ve şerif abi ona biraz eşlik ettik.Fakat Musa abi Emre abiyi faketmemiş.
Sarı Şeker'imiz
Len olum ne pozlar vemişsiniz heeeee . Maaşallah.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Güzel gezi için teşekkürler tüm arkadaşlarıma...oğlum ve ben adlı üyeden alıntı
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
merhabalar...
facebook-albümümüz
http://www.facebook.com/album.php?ai...5&l=7339ef231d
ah be gündü gene yapalım...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
grubumuz çok güzeldi ben çok sevdim, hep makul ve kendini bilen insanlar vardı olgun dular (başka yöne çekmeyin ha ) bazıları hep ben öne geçiyim herşeye atlayım tarzındadır o yüzden içimden geldi yazıyım dedim.... geri planda kalmakta güzeldir...
...
gezi süper olmuş mangal.deniz,güneş,sohbet daha ne olsun resimler için teşekkürler,bizde konyalarda yanalım,olsun siz eğlenin biz bakarız.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
gelseydin sende bizde bu çene olduktan sonra zonguldak ereğliye bile gideriz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:56 PM ----------
ümmet abi kah ordasın kah burda yollar senin buralarda olursan seninlede kaçarız bi deniz kenarına
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)