cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Len güzel pozlar vermişsiniz.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
ALLAH ım hallere bak yaa
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:28 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:30 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:29 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:31 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:30 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:32 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:31 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:33 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:32 AM ----------
yalnız suya dikkat denizdekilerin ayaklarından geçtim dizleri gözükmüyor o nası bir denizdir yav ??
hatlar karıştı galiba karı kız resimleri gelmeye başladı :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:36 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:35 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:38 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:36 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:39 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:38 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:39 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:39 AM ----------
evet arkadaşlar yorumları şindigörelim bakalımmmmmmmmm
elinize sağlık güzel kareler.
güzel bi gezi olmuş
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)