2009 sakarya festival fotografları....
Reklamlar
-
23 Haziran 2009, 11:42
evet abi arkadaşımız senın kesene bereket böreklerını yemek icin son molamızı verdiğimiz yerde dondurmasını yıyıp serınlıyordu servan davet ettı sağolsun arkadaşımız davetımızi geri cevırmedi geri kalan yolu beraber geldık zaten banada cok yakın oturuyormuş
Reklamlar
-
23 Haziran 2009, 13:33
askon adlı üyeden alıntı
evet abi arkadaşımız senın kesene bereket böreklerını yemek icin son molamızı verdiğimiz yerde dondurmasını yıyıp serınlıyordu servan davet ettı sağolsun arkadaşımız davetımızi geri cevırmedi geri kalan yolu beraber geldık zaten banada cok yakın oturuyormuş
Ben teşekkür ederim..
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
-
23 Haziran 2009, 15:14
selam millet nasıl gidiyor.
kendinize gelebildinizmi?
öpüyorum sizleri en derin duygularımla
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
-
23 Haziran 2009, 15:17
Pazar Günü Sakaryadaydık ve festival olduğunu oradaki esnaftan öğrendik akşam saat 5 gibi :(
Gönüller bir, mekanlar da bir, ama birlikte olamamışız :(
selamlar.
-
23 Haziran 2009, 17:08
Selam millet Askon fotolar için sağolasın.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
23 Haziran 2009, 17:22
Ya daha bi sürü foto olması lazım
-
23 Haziran 2009, 17:24
Daha Taner yok piyasada oda çok foto çekmişti.. Ozi cuma gününe randevu aldım Kudret hastanesinden göz için Ssk geçerliymiş.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
23 Haziran 2009, 17:42
hadi bakalım hayırlısı , geçen sene iki farklı tip operasyon vardı , daha yeni teknoloji olan intralase 900 , lasek 700 tl idi. Ama gözün bazı değerleri istenen değerlerde çıkmazsa sen istesende intalase yapmıyorlar, mesela benim sol gözümdeki değerler sınırda çıktığı için intralase yapmadı kadın. açıkçası yaptırıp kurtulmakla çok doğru karar vermişim her yönden , umarım sende en kısa zamanda kurtulursun.
-
23 Haziran 2009, 17:46
ozzyville adlı üyeden alıntı
hadi bakalım hayırlısı , geçen sene iki farklı tip operasyon vardı , daha yeni teknoloji olan intralase 900 , lasek 700 tl idi. Ama gözün bazı değerleri istenen değerlerde çıkmazsa sen istesende intalase yapmıyorlar, mesela benim sol gözümdeki değerler sınırda çıktığı için intralase yapmadı kadın. açıkçası yaptırıp kurtulmakla çok doğru karar vermişim her yönden , umarım sende en kısa zamanda kurtulursun.
İntralase Neki.
-
23 Haziran 2009, 17:49
Gözünü oyacakları teknolojinin adı
-
23 Haziran 2009, 17:49
çizdiriyonmu gözünü korkut?
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
23 Haziran 2009, 17:53
Gözünü oyacakları teknolojinin adı
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
çizdiriyonmu gözünü korkut?
Çizdiriyormusun kelimesi biraz tehlikeli bir cümle değilmi kız ...
intralase lettiriyorum
-
23 Haziran 2009, 17:58
Bu işlemin yapılmasındaki amaç nedir(ciddi soruyorum bak)belki başka arkadaşlar da bu vesileyle bilgi sahibi olabilirler...
-
23 Haziran 2009, 17:59
korkut 250 adlı üyeden alıntı
intralase lettiriyorum
çizdirmenin avrupa görmüşü işte aynı şey
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
23 Haziran 2009, 18:03
korkut 250 adlı üyeden alıntı
intralase lettiriyorum
Peki motosiklet üzerindeyken kaporta sizsiniz denir,bizde o zaman kaportayı intralase lettirmiyoruz mu diyeceğiz
-
23 Haziran 2009, 18:04
tasarslan adlı üyeden alıntı
Bu işlemin yapılmasındaki amaç nedir(ciddi soruyorum bak)belki başka arkadaşlar da bu vesileyle bilgi sahibi olabilirler...
Bu işlemin amacı gözlük ve lens gibi kullanması sıkıntı yaratan şeyler olmadan kendi gözlerimizle net bir görüşe sahip olmak. Özellikle gözlük kullanan motorcu arkadaşlarımın yaptırmasını şiddetle tavsiye ederim.
-
23 Haziran 2009, 18:07
Bu işlemin amacı gözlük ve lens gibi kullanması sıkıntı yaratan şeyler olmadan kendi gözlerimizle net bir görüşe sahip olmak. Özellikle gözlük kullanan motorcu arkadaşlarımın yaptırmasını şiddetle tavsiye ederim.
Tabi bunun yapılabilmesi için göz görme kaybının belli değerler üzerinde olması gerekiyor anladığım kadarıyla ..
-
23 Haziran 2009, 18:26
Görme kaybı seni rahatsız edecek kadarsa yaptırmak isteyebilirsin ama onlar gözün retina kalınlığı, çapı osu busu bir takım testler yapıyorlar. Gözün operasyona dayanıklıysa yapıyorlar.
-
23 Haziran 2009, 18:32
Görme kaybı seni rahatsız edecek kadarsa yaptırmak isteyebilirsin ama onlar gözün retina kalınlığı, çapı osu busu bir takım testler yapıyorlar. Gözün operasyona dayanıklıysa yapıyorlar.
Bu konunun yeni bir başlık açmaya değer özelliği olduğunu düşünüyorum,bu konu hakkında daha detaylı bilgi verebilmek açısından..Tabi bu başlığı korkut250 açar ve gelişmeler hakkında bizi bilgilendirirse süper olur.Yaşanmış olan sıkıntıya bir çoğumuz şahit olduk...Motosiklet kullanıcıları için önemli bir konu..
-
23 Haziran 2009, 18:38
tasarslan adlı üyeden alıntı
Bu konunun yeni bir başlık açmaya değer özelliği olduğunu düşünüyorum,bu konu hakkında daha detaylı bilgi verebilmek açısından..Tabi bu başlığı korkut250 açar ve gelişmeler hakkında bizi bilgilendirirse süper olur.Yaşanmış olan sıkıntıya bir çoğumuz şahit olduk...Motosiklet kullanıcıları için önemli bir konu..
çok dogru tasarslan. eminim sitede çok fazla bu sorunu yaşayan vardır.
[/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler