hoşbir gezi olmuşş
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Arkadaşlar yeni gözlüğüme kavuştum.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
kardeşim ne geyik yaptınız yaa
bu arada herkese merhaba
bu güne kadar yaptığım en güzel grup sürüşüydü. ayfer sabrınızdan dolayı ayrıca teşekkür ediyor.
gelelim gezi değerlendirmesine
ümit abi börekler güzeldi yalnız kesene değilde eline güvenmiştik. biraz ayıp oldu galiba hazır börek getirmen. hatrın kalmasın diye yedik. ( insan yanına ayranda koyarya)
birde felsefe hocamızın sıcak suyu vardı. kardeşim ne yüzsüzsünüz yaa. misafire hoşaf gibi su içirilirmi. allahtan bir arkadaşımız uyardına soğuk suya kavuşabildik.
uyku faslını hiç saymıyacağım. borozan gibi horlayan arkadaşım seni esefle kınıyorum. ozi bırak oğlum onu ben bi dahaki gezide sana bakarım.
şortumu evde unutan kişiyede bir çift lafım var ama yürek yetmiyor. siz anladınız.
yeni sloganı pek tuttum.
" motorsikleti seviyorum. motora bineni seviyorum. birde kocamı(dilaver) çok seviyorum"
bence yılın sloganı seçilmeli çok duygulandım. gözlerim yaşardı.
unutmadan erzurum ispirli arkadaşlar ve kamyoncular sizleri unutmadık
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
Selam dilaver abi
Kız cadı dünden beri ne kadar ihtiyarlamışsın kız.Yüzündeki o siyah noktalarda ne.
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
Walla Korkut Abi bir tek seni değil birçok kişiyi baştan çıkardık göle girme konusunda , bir ara artık iskele batacak sandım kaç kişi olmuştu kim bilir Bu arada göle gözlüğü cebinde giren nadir kişilerden birisindir bence Korkut Abi
Bu arada diloş hakkaten varsa elinin altında horlamayan bir tane bir dahaki kamp muhabbetinde ben onla kalayım
korkut gözlüğün hayırlı olsun ona birde kordon alsaydın abi şu horlaqyan arkadaşımızın sesini bir duyurabılsek yanı harbiden ar 1 chopper karışımı gibi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)