2009 sakarya festival fotografları....
Reklamlar
-
22 Haziran 2009, 12:15
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
gözümüz hep sizi aradı sayın oglum ve ben
önümüzdeki festivallere bakıcaz artık yada festivali biz yapıcaz tanışmak için
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:01 AM ----------
yolda ümitle mesajlaşıyoruz (trenle gidirken) seni sagsaglim festival alanına götürmem lazım istanbul mt dekiler beni furur diyo
ne dedinde bukadar korkuttun ümiti hiç anlamadım
gözümüz aydın korkutcum. inşallah 1-2 saat sonra tekrar normal dünyana dönüceksin
Bi şey demedi koybolursa arama ekibi göndermek zorunda kalırız..bizim deniz sefamızı bozma dedi..
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Yok kız randevu 1 hafta sonra ama bende vardı gözlük numaraları saat ikide alacağım.Ama iyi geldim dimi kör bakışıyla.
Bu duruma göre birinci seçenek iyi pilotsun ikincisi motosiklet geldiği yolu biliyordu üçüncüsü artçı pilottan daha iyi..
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
Reklamlar
-
22 Haziran 2009, 12:16
Seninle tanıştığımada memnun oldum Taner abi
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
22 Haziran 2009, 12:20
ozzyville adlı üyeden alıntı
Evet arkadaşlar tembellik yok resimleri (orjinal boyutlarında) bekliyoruz
Resimleri yüklemede sorun yaşayan olursa Mecidiyeköy civarlarında bana ulaştırırsa ben hallederim. Bu arada Dilo'nun elveda öpücüğü dün rüyama girdi kan ter içinde uyandım
valla öyle yorulmuşumki daha yeni kalkabildim akşama doğru bende fotoları eklerim artık.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
22 Haziran 2009, 12:21
tasarslan adlı üyeden alıntı
Bi şey demedi koybolursa arama ekibi göndermek zorunda kalırız..bizim deniz sefamızı bozma dedi..
Bu duruma göre birinci seçenek iyi pilotsun ikincisi motosiklet geldiği yolu biliyordu üçüncüsü artçı pilottan daha iyi..
heee beni düşündüğünden değil deniz sefası bozulucak diye yani
çok kırıldım çokkk
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:21 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:20 AM ----------
Arjantinli69 adlı üyeden alıntı
valla öyle yorulmuşumki daha yeni kalkabildim akşama doğru bende fotoları eklerim artık.
aynen bu sabah bende zor kalktım çok fena yorulmuşum
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
22 Haziran 2009, 12:22
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
22 Haziran 2009, 12:25
4. seçenek yol arkadaşlarım sürüş yaptığım motosiklet sürücüleri süperdi...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:24 AM ----------
Akileos adlı üyeden alıntı
len randevuyla felan ne uğraşıyon al oradan iki tane şişe kır al diplerini tel le birbirne bağla tamam işte ......
seni anca kurtarırrrrr
Olum sweps şişesi yokmuş bilirsin sweps ten başka takılmam.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
22 Haziran 2009, 12:27
Bronzlaşmış gördüm sizleri
teşekkürler canım
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
22 Haziran 2009, 12:27
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
22 Haziran 2009, 12:28
-
22 Haziran 2009, 12:39
-
22 Haziran 2009, 12:42
Korkut Abi kime çizdiriyon
Bu arada ben 12 saat temiz uyumuşum, ancak kendime geldim. Diloş'un egzozunun bacağımda yaratmış olduğu baloncuklar inmiş gibi
Bakalım lekesi ne kadar zamanda geçecek
Seni geçen sene iyi çizdiklerinden tavsiyen üzerine Kudret hastanesini aradım cuma gününe saat 11 e randevu verdiler.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:42 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:41 AM ----------
kadir_3483 adlı üyeden alıntı
selam millet hala ayakta uyuyorum
festival ve grup sürüş çok keyifli geçti
misafirperverliği için tasarslan a teşekkürler
resimlerin devamını bekliyoruz arkadaşlar
Ayriyetten mavi ergun ve zafer hocayada teşekkürler.
-
22 Haziran 2009, 12:43
Sizlerle beraber yolculuk yapmak çok zevkliydi. Sayenizde moralim de düzeldi dönüş yolculuğundaki tüm arkadaşlara tek tek teşekkürler.
-
22 Haziran 2009, 12:49
wildhorse adlı üyeden alıntı
Sizlerle beraber yolculuk yapmak çok zevkliydi. Sayenizde moralim de düzeldi dönüş yolculuğundaki tüm arkadaşlara tek tek teşekkürler.
sağol abi herzaman bekleriz
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
-
22 Haziran 2009, 12:50
Seninle tanışmakta güzeldi.
-
22 Haziran 2009, 12:55
Korkut Abi kime çizdiriyon
Bu arada ben 12 saat temiz uyumuşum, ancak kendime geldim. Diloş'un egzozunun bacağımda yaratmış olduğu baloncuklar inmiş gibi
Bakalım lekesi ne kadar zamanda geçecek
izi kalır. ben geçen sene yaktım bacagımı hala duruyo izi
misafirperverliği için tasarslan a teşekkürler
hoşgeldin kadir
seni tanıdıga sevindim keşke dönüş yolunda degilde festival alanında tanışma fırsatımız olsaydı
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
22 Haziran 2009, 12:57
Bu benim 2. gezimdi , MT'nin bundan önce yaptığı geziye de katıldım ama umduğumu bulamamıştım doğrusu , genelde herkes birbirine tanıyan , samimi olan gruplara bölünmüştü. Bende benim gibi kimseyi tanımayan 4-5 arkadaş bulup onlarla takılmıştım, dönüştede tek gelmiştim. Ama bu gezide sanırım çok fazla kişi olmamamızın da etkisiyle herşeyi hep beraber yaptık , eğlendik , kısa zamanda çok samimi olduk. Herkese çok teşekkür...
-
22 Haziran 2009, 12:59
misafirperverliği için tasarslan a, mavi ergun, zafer hocave ismini saymadığı diğer arkadaşlara teşekkürler
börekler için kesene bereket tasarlan
Afiyet şeker olsun..Tşk.
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
-
22 Haziran 2009, 13:02
Bu benim 2. gezimdi , MT'nin bundan önce yaptığı geziye de katıldım ama umduğumu bulamamıştım doğrusu , genelde herkes birbirine tanıyan , samimi olan gruplara bölünmüştü. Bende benim gibi kimseyi tanımayan 4-5 arkadaş bulup onlarla takılmıştım, dönüştede tek gelmiştim. Ama bu gezide sanırım çok fazla kişi olmamamızın da etkisiyle herşeyi hep beraber yaptık , eğlendik , kısa zamanda çok samimi olduk. Herkese çok teşekkür...
Ozi dur daha birlikte ne geziler yapacağız.
-
22 Haziran 2009, 13:04
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Ozi dur daha birlikte ne geziler yapacağız.
aynen yaz daha yeni başlıyor
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
-
22 Haziran 2009, 13:05
aynen yaz daha yeni başlıyor
Yaniii Şile var mesela yakın zamanda gideceğimiz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler