Bununla geçmiş olsun,en büyük ve son kazası bu olur inşallah.Görünürde yaraları büyük fakat güçlü bir arkadaşımıza benziyor,ayağa kalkması uzun sürmez inşallah.
Bununla geçmiş olsun,en büyük ve son kazası bu olur inşallah.Görünürde yaraları büyük fakat güçlü bir arkadaşımıza benziyor,ayağa kalkması uzun sürmez inşallah.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
buyuk gecmıs olsun acıl sıfalar
Büyük gecmiş olsun ve acil sifalar diliyorum...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ALLAH daha beterlerinden saklasın hepimizi, acil şifalar, geçmiş olsun.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Umarım arkadaşımız bir an önce iyileşir ve sağlığına kavuşur
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Gecmis olsun, en buyuk kazan bu olsun...
Allah acil şifa versin ..
allah tan acil şifalar dilerim.allah beterinden korusun
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
acil şifalar diliyorum
[COLOR="red"]bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri dolaşıyorsa orada güneş batıyor demektir.[/COLOR]
Trafikte en az 50% arkamı kollarım. Maalesef Türk Toplumu olarak trafikte en fazla kaza yapan milletiz. Arkadan çarpma çok kötü. Ne demeli.. Büyük geçmiş olsun.. Ama içimden o otobüs şöförüne esaslı bir tokat patlatmakta geçmedi değil... Offf... Ya.. Canım sıkkın... Kendimi kötü hissediyorum..
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
geçmiş olsun
Life is what happens when you are busy making plans
Geçmiş olsun.Acil şifalar dilerim...
abimize acil şifalar diliyor, en kısa zamanda aramıza dönmesini temenni ediyorum...
umarım bir gün, bir gün şu saygısız, dikkatsiz ve umursamaz tiplerde duyarlı, saygılı insanların arasında kaybolur.
[B][COLOR="Red"]LIVE TO RIDE, RIDE TO LIVE![/COLOR][/B]
Acil şifalar diliyorum kendisine.
Umarım kısa zamanda sağlığına kavuşur
Büyük geçmiş olsun arkadaşımıza..KARMOK a selam..
Trafikte bende en çok arkamı kolluyorum..en korktuğum şey benimde arkadan çarpılması veya arkadan gelenin altında kalmak..mazallah..
....Arkadaşımıza büyük geçmiş olsun,ALLAH tüm motor severleri korusun....
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin Motosiklet kullanıyorsanız yaşamınız şansa bağlı Türkiye'de malesef
geçmiş olsun. Verilmiş sadakan varmış. trafikte kamyonlar çok tehlikeli yaa
Acil sifalar.
LIVE TO RIDE - RIDE TO LIVE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)