gerçekten çok güzel bir gezi olmuş allah bizede nasip eder böyle geziler
gerçekten çok güzel bir gezi olmuş allah bizede nasip eder böyle geziler
Azraille yarıs bakalım kim daha hızlı (deneyin muhtesem birsey oluyo)
Gerçekten güzel gezi olmuş tebrik ederim. Bir ören yerine girişin 160 tl olması akılalmaz bir olay. Güzel ülkem de bu kadar pahalı bir yer göremezsiniz. Buna rağmen emin olun Petra Antik kenti kadar hatta yarısı kadar turist çeken bir merkezimiz olduğunu sanmıyorum. Bunun suçunu da tamamen kendimizde aramak lazım. Tanıtım yapamıyoruz. Tanıtım parayla oluyor tabi ki. Biz daha kurumlarımzı arasında uyumu sağlayamamışız ki ülkemizi tanıtmaya zaman ayıralım. Halbuki tanınmak demek para demek.
güzel bi geziydi sizi tamamıyla izledim abilerim
bu arada abilerim cbr600 ile oraya gitmeyi düşünüyorum gelecek yaza
sizce gidilirmi bir super sport ile oralara ?
çıkış yerim iskenderun olacak bende hataylıyım
eyvallah sağlıcakla kalın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:03 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:02 AM ----------
inşallah dileğiniz olur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:07 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:03 AM ----------
tamamen katılıyorum.dünyanın incisi güzel türkiyem
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:11 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:07 AM ----------
güzelbir karar almışsınız gidilir neden olmasın ama gidiş tarihi olarak kış sonunu seçin mesela 2 veya 3. aylar ideal zira oralar çok sıcak
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:12 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:11 AM ----------
:evet çok pişman oldular
Yelkovana bak o sana hayatın Nasıl geçtiğini anlatacaktır
Elinize sağlık harika bir gezi, tehlikeli gibi görünen yerlerde var ama müthiş bir gezi olmuş.
İnşallah bir gün hep beraber gezeriz.
34 ZK 9442 ER6-F 2006 AKA "Sonic" & 34 RB 1940 Kia Carnival 2002 Nam-ı diğer "Nigga"
Kartal/İstanbul
Ahhh !.. bu çılgın TÜRK'ler...
Mükemmel bir gezi olmuş.. Tebrik ederim...
Bu gezi, sanırım '' Batum '' a festival'e gideceklere ilham kaynağı olacaktır ..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
gerçekten harika bir gezi olmuş teşekürler
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
selamünaleyküm yüreği geniş abilerim
seyahatinizin likinki kendi sayfamızda görünce
arkadasımızın bu yolculuğa cıkmak gibi bi niyetini görünce
resimleri tek tek inceledim
500 cc bir naket motorla bu yolculuğa cıksam cok yorulurmuyum size boyle bi soru sormak istedim
Gezi güzel ve paylaşım içinde teşekkür.
Fakat fotoğrafları görünce düşünmeden edemedim cennet gibi topraklarda yaşıyoruz. Her yer çöl, bir yeşillik yok deniz yok su yok. Gezilir fakat yaşanmaz bu yerlerde.
Beni o kadar güzel yerlere götürdünüzki abi tekrar tekrar bakmak istiyor insanın canı hernekadar tekrar görsede çok güzel yerler ikinizdende Allah razı olsun biz motorcu dostlarınıza böyle paylaşımlarda bulunduğunuz ve bizi gidemesekte gitmis kadar olduğumuz u hissettirmeniz beni ve eminimki bu fotolara bakan yorumları okuyan herkez için geçerlidir siz iki çılgın türk elleri öpülesi insanlarsınız ikinizdende Allah razı olsun öptüm ellerinizden pylaşımlarınız için canı gönülden teşekkürler ...
[B]Müslümanların iman yönünden en üstünü, ahlakı en güzel olanı, hanımına, en iyi, en lütufkâr davranandır.[/B]
[COLOR="Red"][B][Tirmizi] [/B][/COLOR]
abi aldın götürdün beni ya, ellerine emeğine sağlık harikasınız..
çok güzel hepsi, bir arkadaşım da abd de böyle çölde gezmiş motoruyla duygudurum.com da duygularını paylaşmmış çok mutuyu işaretlemiş. paylaşım için sağ olun.
özellikle tek tek fotoları inceledim bütün yazıları okudum...gerçekten oraları yaşamışm gibi oldum..motora ilgi ve alaka büyük olunca amblemi ondan almış olabilirler..hırsızlık amacıyla yapmamıştır..araplarla nası pazarlık yaptınız şaşırdım..çok güzel gezi olmuş..
2020 'Tracer 900 İcon Blue
Vay harikasınız babalar. Bende 1200 gs mi alınca cıkacam bu yollara. Hedef gösterdiniz yol gösterdiniz sağolun varolun bileğinize sağlık.
Stay Rude, Stay Rebel , Stay Sharp ON TWO WHEELS
Şu geziyi bu tahite gördümya artık görüme özürlü olduğumu düşünmeye başladım.
Ama resimlerle birlikte anlatım o kadar güzelki ben gidip oraları gezmiş o fiyatları gördükçede içim cız etmiş gibi oldu.
Ayaklarınıza ellerinize sağlık.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
Eyvallah şeyşamil
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:17 ----------
Sağolasın yunus inşallah sanada nasip olur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:22 ----------
Aleykümselam emre motor önemli değil önemli olan başarırım ben diyorsan dağlar bile düz olur sana.hoşçakalemre
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:25 ----------
Mehmet kardeşim sözlerinde haklısın ülkemiz çokgüzel inşallah butoprakları korur muhafaza ederiz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:27 ----------
Gürhan sıcak ve samimi doğal yorumların için çok teşekkür ederim inşallah sende motorunla böyle soluklu geziler yaparsın
Yelkovana bak o sana hayatın Nasıl geçtiğini anlatacaktır
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)