cok guzel kareler,ne mutlu gezip gormussunuz keyifli yorumlariniz ile dahada guzel olmus
usenmeden resimleri paylastiginiz icin kendi adima tesekkur ederim
cok guzel kareler,ne mutlu gezip gormussunuz keyifli yorumlariniz ile dahada guzel olmus
usenmeden resimleri paylastiginiz icin kendi adima tesekkur ederim
Çok güzel bir gezi yapmışsınız.Kazasız sorunsuz nice yollar.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
Herkesin Hayalini Kurduğu Gezidesiniz Belki Ülkeler Farklı Olabilir Fakat Bu Tarz Bi Gezinin Hayaliyle Yaşamakta Bi Çok Motosikletci.
Bizim Yerimizede Keyfini Çıkartın
harika bir gezi olmuş. Defalarca baktım fotolara doyamadım. Mekke ve Medine ye motor ile gitmek hep kafamın bi ucunda var.Sizi kıskandım desem yalan olmaz tekerinize sağlık YOU NUMBER ONE!!!!
Eyvallah sağolun.Resim atmak öyle iş ki gezerken bile bukadar yorulmadım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:39 PM ----------
sağolun varolun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:40 PM ----------
inşallah hayalinizdeki yollara kavuşursunuz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:42 PM ----------
inşallah mekkeyede medineyede gidersiniz.tavsiyem kutsal tppraklara motorla giderseniz mutlaka kış aylarında gidin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:47 PM ----------
eyvallah sağolun sağlıcakla kalın
Yelkovana bak o sana hayatın Nasıl geçtiğini anlatacaktır
Çok güzel bir gezinti olmuş gerçekten de
manyak bir gezi olmus
emegınıze saglık cok guzel karaler cesaretınızı kutluyorum her ınsan katlanamz bu zorluklara
Arabalar bedenimi,motosiklet ruhumu taşır.
Resimlere bakmak, yorumlarınızı okumak bu denli güzelse ya yaşadıklarınız hangi lezzettedir Allah bilir.
Zahmetlerinize sağlık.
Bizleri de gezdirdiğinize teşekkürler ediyorum.
Zaman içerisinde başka sunumlarınızı da okuyacağımız, izleyeceğimiz inancımla.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
abi süper gezi süper paylaşım gezmiş gibi oldum ya teşekkürler
UZUN YOLDA KASK KULLANMAYI İHMAL ETMEYİN
Öyledir!Anam canı berk oğlum derdi'de ondandır.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:59 PM ----------
Eyvallah dostum.Yorumlarınız için teşekkürler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:00 PM ----------
sağolun varolun sağlıcakla kalın.
Abi ne diyim ya biz ancak hayalini kurarız sizi görüncede gitmiş gibi oluruz. Nice anlamlı geziler dileğiyle hoşçakalın..
galiba 30 dk dır bu topicden çıkamadım müthiş bir gezi olmuş inşallah Allah nasip kısmet eder de bende böyle geziler yapabilirim ama doğuya yapacağımı sanmıyorum ben avrupaya yönelirim
Gerçek Güzellik Dogallıklarla yol almıssınız tebrıkler oraya normal ucakla bıle gıtmek gezmek zor bence ama sız gercekten zor bısey basarmıssınız bızımle paylastıklarınız ıcın cok tesekkurler devamlarını beklıyoruz.
Estağfurullah sağlıcakla kalınız
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:37 PM ----------
Avrupa güzel kenleriyle bizim bu yörenin ilgisini çekiyor.batılılar ise düzgün caddeler, köşeli çokkatlı evler,alışveriş merkezlerinden pek hoşlanmıyorlar bende öyle şehirleri metropolleri sevmiyorum.doğuda kültür,medeniyetler,tarih ve doğa var bende doğuyu seviyorum sağlıcakla kalınız
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:42 PM ----------
Zordu ama güzeldi başka dünyalar başka doğalar herzaman güzelliğini koruyor.
Sizinle gelemeyen diğer 5 arakdaş pişman olmuştur herhalde.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
walla gitmiş kadar oldum yaw ....güzel bi gezi olmuş yaw tebrikler
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)