hasan abi eline saglık gezel rota ama sıcakta baya zorlamıştır teprikler buravo
hasan abi eline saglık gezel rota ama sıcakta baya zorlamıştır teprikler buravo
Dağda Kurt Yollarda XT600
Fazer'imi aldığımda bu tür gezilere banko yazın beni :D
Biz de tatile gittik diye topik açıyoruz Umarım bu yollardan geçecek ömrümüz ve motorumuz olur birgün Emeğinize sağlık
çok güzel gezi olmuş eşimle hayran kaldık en yakın zaman da bizde gidicezz
çok pis kıskandım gerçkten süper bi gezi olmuş. leşke bizde de imkalnlar olsa da bizde böyle uzun gezilere çıksak
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
mükemmel gezi,mükemmel fotoğraflar..teşekkürler
süper keyifli geçmiş resimleri tek tek inceledim büyük bir haz tebrikler ve paylaşım için teşekkürler..
motorumla hayatımı çeyrek mil yaşıyorum
harika bir gezi olduğu kesin bir o kadarda güzel fotoğraflar tebrikler
Uzun yola bayılıyorum ama işimden dolayı gidemiyorum, amblemler için çok üzüldüm. Paylaşım için teşekkürler
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
inşallah
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:06 PM ----------
dua edelim inşallah çıkarsınız
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:07 PM ----------
eyvallah.sağlık mutluluklar dilerim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:09 PM ----------
eyvallahsaolası kadir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:09 PM ----------
öyledir heryer tarih kokuyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:10 PM ----------
bazen kendine zaman ayırmalısın dünyada işini bitiripte giden kimse yoktur inşallah arzuladığınız gezileri yaparsınız
Yelkovana bak o sana hayatın Nasıl geçtiğini anlatacaktır
hemşerim,Çok güzel bir gezi olmuş,emeğinize sağlık.Amblemlerin sökülmesine üzüldüm.resimlerin devamını bekliyoruz.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Vallahi imrendim ne güzel bir gezi olmuş fotoğraflar süper
Yaz başlarında Adana'ya gelirim,nitekim mayıs'tada oradaydım.Hatay,Antakya,Mersin,Antep alayını gezdim.Her otoyol girdikten sonra Suriya tabelalarını görüp sapsammı acaba deyip duruyorum.Bende bigün sizin gibi salıcam motoru yoku aşağı,gidebildiğim yere kadar gidicem.Hariha bir gezi ve fotoğraflar.Yüreğinize sağlık.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
imrendirici bir gezi olmuş hasan bey ama ben sizde fotoğraflara yazı ekleme konusunda bir gelişme gördüm. tebrikler.
10 numara olmuş.. İnsan hayatında unutamaz böyle gezileri
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
eyvallah sağolun.resimler geliyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:20 PM ----------
teşekkürler birgün sizde uzun gezilere imzanızı atarsınız inşallah
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:22 PM ----------
dediğingibi bazen bir yaprak gibi rüzgarın önüne salıvermek kendini gittiği yere kadar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:32 PM ----------
eyvallah haluk ben siteye resim atmasını hala bilmiyorum bunları ve dahaöncekilerini farklı arkadaşlar atmıştıııı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:35 PM ----------
evet ben hala etkisindeyim
Yelkovana bak o sana hayatın Nasıl geçtiğini anlatacaktır
güzel bi geziymiş demek motorun stekerlarını söktüler:D dua edinde motorun mekanigine dokunmamışlar her motorcunun hayalinde vardır sanırım bu tarz uzun yol maceraları maddi imkanlar el vermiyo işte fotoların dvm ını bekliyorum
Motosiklet mucidi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)