Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Gümüşdere Durmaz Akar/Mete Han Dürbünle Bakar

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı ferhat_se adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tebrik ederim güzel bir gezi olmuş
    sağol..güzel gezerim...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    SeRHaTeKiNci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco (Satılık)
    Abi tarzına hayranım !
    Ben döndüm bu arada ..
    Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
    Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..

Motosikleti
    O ŞİMDİ ANILARDA YAŞIYOR...
    ekol ikol elektirik hepsi sensin kardeşim iyiki varsın
    derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
    Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Geziyi boşver..Giyime bak..... Olm ben de cargo pantolon giydim ama en azından kaskım ve montum sağlam...Ayakkabım var....

Yoksa paran toplayalım mt den.....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    Alıntı SeRHaTeKiNci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi tarzına hayranım !
    Ben döndüm bu arada ..
    serhatım selamlar nasıl geçti sınavın olm yanlışlıkla İstanbulu falan kazanmayasın...

Alıntı tr.davutak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ekol ikol elektirik hepsi sensin kardeşim iyiki varsın
    eyvallah kuzen balky...

Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geziyi boşver..Giyime bak..... Olm ben de cargo pantolon giydim ama en azından kaskım ve montum sağlam...Ayakkabım var....

Yoksa paran toplayalım mt den.....
    çul birader bunlar çul...diğer güvenlik eksikliğim benim kendi kekoroluğum özel tercihim bedelini ben öderim...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    maşallah valla abi en güzelini yapmışsın yine o gördüğüm malaguti değilmi bildiğim en hızlı 250cc scooter dir
    Aynen birader,Malaguti Password 250! Düz yolda +140km/h'ı gördüm.Az bi tatlı yokuşta 155'den sonra açıkçası ben tırsıp gazdan elimi çektim.Hoş önüme palio'lu bi dana fırladıda yavaşladım o ayrı konu.
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

SeRHaTeKiNci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco (Satılık)
    A.slm abicim.. İyiydi sınav
    Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
    Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..

Motosikleti
    Alıntı DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen birader,Malaguti Password 250! Düz yolda +140km/h'ı gördüm.Az bi tatlı yokuşta 155'den sonra açıkçası ben tırsıp gazdan elimi çektim.Hoş önüme palio'lu bi dana fırladıda yavaşladım o ayrı konu.
    bi ben göremedim şu 140 ı...

Alıntı SeRHaTeKiNci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    A.slm abicim.. İyiydi sınav
    haydi hayırlısı kardeşim...

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    güzel yerler gezdik sayenizde arkadaşlar, sağolun.paylaşım için teşekkürler metehanım
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

Motosikleti
    Alıntı demirgursel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel yerler gezdik sayenizde arkadaşlar, sağolun.paylaşım için teşekkürler metehanım
    eyvallah bacanak..hadi iyi geceler benden size...

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kanka çağırsak gelirmiydin...valla düşünemedim...ani oldu...
    yok abi nasıl geliyim ben 50cc makina ile oralara 110kr yakıyor zaten 80km le nereye? bakkala gitme makinası bu

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:09 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:08 AM ----------

Alıntı DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gider abi bilirim düzde 150km/h rahat gidiyor o alet yamaha engine var yamahanın en başarılı scooter motoru xmax ile aynı
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Gez bakalım gez
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

gs500inanc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat e kaldı :)
    Metehan abi bu gün sevdiğim kıza biraz kendimi açmak istedim kız biz senle arkadaşız öle kalalım dedi. Moral sıfır oldu.öle nette gezerken yazını gördüm.aşık adam ilk bakışta yazıyı gümüşdere durmaz akar metehan dübü üne bakar olarak okumamla beraber. Koptum. Geri kalan diyaloglarla gülmekten beni üzen bütün düşünceler de silindi.allah senden razı olsun abi.kreasyonlarının devamını bekliyorum abi
    suzuki address 50cc=)yamaha dt125=)93 gs500=)99 gs500=)yamaha tt600=)99 er5=) virago 250=)92 kle500=)2004 gs500=) 2005 fazer)

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı gs500inanc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Metehan abi bu gün sevdiğim kıza biraz kendimi açmak istedim kız biz senle arkadaşız öle kalalım dedi. Moral sıfır oldu.öle nette gezerken yazını gördüm.aşık adam ilk bakışta yazıyı gümüşdere durmaz akar metehan dübü üne bakar olarak okumamla beraber. Koptum. Geri kalan diyaloglarla gülmekten beni üzen bütün düşünceler de silindi.allah senden razı olsun abi.kreasyonlarının devamını bekliyorum abi
    Arkadaşım,gecenin 2'ye 13 kalasında öyle bir yazı yazmışsınki,sessiz kahkahalar eşliğinde senin duruma üzüldüm yemin ederim.Başlangıç arabesk olmuş fakat sonrasındaki "dübü üne bakar"'ı okuyunca kendimi tutamadım.Allah iyiliğini versin emi!
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

gipsy_fire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Akvaryumu satınca olucak inşallah...
    Sanırım resimler silinmiş

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800
    kanka ve DARKDIAMOND süper resimler ve manzaralar yakalamışsınız elinize sağlık, ama yaz kreasyonuna bayıldım Cemil İpekçi hasetliğinden çatlamıştırcanım bacanağım kendine iyi bak

Motosikleti
    Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok abi nasıl geliyim ben 50cc makina ile oralara 110kr yakıyor zaten 80km le nereye? bakkala gitme makinası bu[COLOR="Silver"]

gider abi bilirim düzde 150km/h rahat gidiyor o alet yamaha engine var yamahanın en başarılı scooter motoru xmax ile aynı
    vay 110 mu...adammı öldürdün be müebbetmi yatıyon cezası 110 ykr mi aletin...

Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gez bakalım gez
    geziyom sağamı sorcam Salvatore Schillaci

Alıntı gs500inanc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sende beni güldürdün inan(Ç) kız sana niye hayır dedi ...bi foto koyda sorumuzun cevabını bulalım kuzen kesin bi baltazarlık yaptın...

Bak nette ARKADAŞ KALALIM HAKKINDA YORUMLAr şöyle...

1.cikma tesebbusunde bulunmus gence verilen klishe cevap, bi sekilde basindan sittiretme hadisesi....

2.beceremedik, mictik, hadi mictigimizi sivayalim denyolugu..

3.dost olarak iisin ho$sun ama senden sevgili olmas anam!!!

4.terkeden tarafin karsi tarafi üzmeme kaygisiyla söyledigi düsüncesiz yalanlardan sık görülen biri

Alıntı gipsy_fire adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sanırım resimler silinmiş
    1 dene bira vardı onu çok görmüş mod hocaefendi abimiz...dinn elden gidiyorrr amaninnboo..

Alıntı Endurocu01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kanka ve DARKDIAMOND süper resimler ve manzaralar yakalamışsınız elinize sağlık, ama yaz kreasyonuna bayıldım Cemil İpekçi hasetliğinden çatlamıştırcanım bacanağım kendine iyi bak

ula beni Cemil İpekçiyle nasıl kıyaslarsın bacanak...ne demek istiyon...

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    kanka seni yağlı kazığa oturtucam uygun zamanda...o zaman hesaplarız kazığın üzerinde ne kadar yağ var...
    gel seni ybr'ci yapalım . ne beni kazığa oturtmana gerek kalır nede senin hondanın kazığına oturmana
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

Motosikleti
    Alıntı SmirnouF adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gel seni ybr'ci yapalım . ne beni kazığa oturtmana gerek kalır nede senin hondanın kazığına oturmana
    kanka motoru sıfırladım...girenin haddi hesabı yok...bi 2 yıl daha bunu sürecez galiba...

Akileos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kanka motoru sıfırladım...girenin haddi hesabı yok...bi 2 yıl daha bunu sürecez galiba...
    sen bidahi gezide haber verme ozaman lastiğide yenilemek zorunda kalıcan...demedi deme
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler