Cumartesi günü gecenin bi vakti internette takılırken, sevgili pandamız Metehandrocan
msnde bana aklında düşük menzilli bir gezi olduğunu ve bunu da bugün yani Pazar günü gerçekleştirmek istediğini belirtti. Ben de kendisine havaların Salı gününden önce düzelmeyeceğini, eğer gitmeye kalkarsa ıslak fareye döneceğini söyledim. "Eyvallah!" dedi, durulur gibi oldu. Biricik pandam kıyamam sana, bayram sonrası yaparız gezimizi dedim gönlünü almaya çalıştım. Konu oracıkta kapandı.
Lakin Pazar günü öğlen vakti yine ben msnde iken baktım birisinden mesaj geldi. Kimdir necidir derken, aa bizim Metahoni "Hadi kanka bak diğer elemanlar (AsfaltKwboy Serdar ve İlker) geliyor. Atlasan motora 20 dakikada burdasın." diyerek pat pat pat gazı verdi 2 dakikada. Birde baktım 2.köprüdeyim, 4 Levent'e doğru yol alıyorum. 3 kafadar hemen toplaşmış bizimkiler. O anda ufak bi şok yaşadım. Ayakta sendeledim. Gel gitler oldu beynimde. Metehandrocan daha önce hepimize bahsettiği İtalyan tarzı yeni moto kostümünü sergilemez mi?!?
Bu yıl kış sezonunda eminim bu eşofmandan bozma moto kıyafeti İstanbul'da çok moda olacak
Sevgili Pandamız olanca doğallığıyla İstanbul caddelerinde boy gösteriyor.
Klavuzu karga olanın burnu pislikten kurtulmadığı gibi biz de pandacığı kendimize klavuz tayin ediyoruz. Başımıza ne mi geliyor dersiniz, Karaburun'a gideceğiz derken sevgili Metehandro bizi Sultançiftliği, G.O.P Arnavutköy yollarına vuruyor. Her yer keşmekeş, bayram alışverişi yüzünden oluşan kalabalıklar, arapsaçı trafik ve tabiki hava muhalafeti nedeniyle her yer çamur. Durup iki kare resim çekmedim. Rezilliği görmeliydiniz!
Pandacım seni ıslatıp dövmeli!
Bahsettiğim kalabalıklardan kurtulduktan sonra bizi çok güzel virajlı bir yol karşıladı. Her iki yanımız ağaçlarla kaplı idi ve asfaltta nispeten güzeldi.
Yolda rüzgar değirmenleri gördük. Durup birkaç tane fotoğraf çektim hemen.
Sevgili panda rüzgar değirmenine ardını dönmüş, yelleniyor.
Omuz omuza yelleşiyoruz.
Herkes pandacığın ne kadar hayvansever olduğunu bili!
Yolda gördüğümüz koyuncuklar
Sürüden ayrılanı bizim pandacık kapar!
Ben ve Suzi'm
Panda yine bana sırnaşırken (Poz verirken bacaklarını nasıl da maharetle kullanıyor)
Nihayet Karaburun'a varıyoruz.
Bir de ne görelim?!? Karaya vurmuş Rus bandıralı bir gemi.
Kurtarmak için ekipler canla başla uğraşıyorlardı.
Sahilde, karaya vuran gemiye yakın bir yerde yoldan kumsala uçmuş bir araba. Şaka gibi... Umarım arabanın içinden çıkan kişilerin birşeyi yoktur. Olay soğumuş belli...
Karaya vuran gemi ve kazalı araba birbirleri ile kader birliği etmişler.
Deniz pek bir hırçındı.
Geminin çevresinde çektirdiğimiz bazı hatıra fotoğrafları
O da ne?!? Uzaylılar da haberi almışlar ve olay yeri inceleme ekibi göndermişler!
Karaburun dalgakıranda toplu resim merasimi
...ve dönüş yolu. Sevgili pandacım sağolsun durup 1-2 kare resmimizi çekti.
Dönüşte Kemerburgaz tarafından geldik ve yeni yapılmış yolu tercih ettik. Gayet güzeldi. Derken mini gezimiz son buldu ve tokalaşıp dağıldık.
Metahan, Serdar ve İlker hepinize teşekkürler. Eğlenceli bir gün geçirdik. Başka güzergahlara yine birlikte yol almak üzere diyorum...
http://www.motordelisi.com/forum/gez...un-gezisi.html