Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Gümüşdere Durmaz Akar/Mete Han Dürbünle Bakar

REKLAM ALANI
    DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı coq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Metehan;
    sen hanimla baristik tekrar biraraya geliyoruz seklinde bir topic açmistin.
    Sanirim su fotografi yenge gorunce,
    Ayrildik
    baslikli yeni bir topic açacaksin.

Yani herhangi bir kadin, yaninda su kilikta gezen biriyle hayatini nasil devam ettirebilir.
    Hatta herhangi bir erkek bile baya dusunur.
    Oguz kibar adammis.

Bu nasil bir giyim stilidir hakikaten?
    Motosiklet giyim tarzini geçtim,plaj giyim tarzi da degil.
    Altta sort, ustte pardesu,dizlikler.
    ?????

Motosikletler dikkat çekmiyor diye agliyorlar bir de.
    Metehan'i moda tasarimciniz yapin, dikkatin kralini çekin.

Dur ben bir yuzumu yikayayim geliyom.
    Yas geldi gulmekten.
    Abi valla ben Mete'nin bu hallerine alıştım herhalde,artık bana garip gelmiyo.Hatta bigün nizami giyinip gelirse çok şaşırıcam.

Alıntı sametrix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iki fotografı karşılaştırdımda mete abi sen sanki plaja bakıyosun ya motorcu baktıgı yere gider aman diyim mete abi

Dimi Samet'çim? Ben komple dürbüne anlam veremiyorum vede kendisine söyledimde.Fakat zevk meselesi tabi. Dürbünde topçu taburu komutanının hedef tespiti için kullandıkları gibi,gemilerin röntgenini çekiyor valla.
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    BİROL 78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HAYABUSA
    oğuz abi o sihirli dürbünü nerden buldunuz.
    facebook(Fazer Tutkunları)

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    adam ekol ya
    Orgazma Dudak Büktürür

Alıntı BİROL 78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oğuz abi o sihirli dürbünü nerden buldunuz.
    Birol'cum,bu mandrake Mete topcase'inde taşıyomuş,nedense? Çıkardı dürbünü açıklara bakmaya başladı,zannedersin az sonra seyrüsefere çıkıcak!
    Oğuz

tasarslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    LX 150
    Güzel gezi olmuş,keyifli sürüşler dilerim..

Metanı aşağıdaki başlıkta smirnouf davet ediyor..Ben duymadım olmasın,başkasına böyle iyilik yapmam bak

http://www.motosiklet.net/forum/etki...lusmasi-2.html
    ..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..

Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî

Motosikleti
    Suzuki AN 125
    Metehan kardeşim vallahi ofiste orta yaş bunalımına girmiş kös kös otururken gözümden yaş geldi gülmekten

O nasıl bir stildir, nasıl bir pardesüdür, nasıl şort - terliktir, nasıl dürbündür ))

Anladığım kadarı ile sen pazar sabahı kalktın evin içinde gezinirken Oğuz kardeş geldi hadi çıkalım dedi ve sende sadece kapının arkasındaki pardesüyü alıp çıktın üzerine

Allah yolunu açık etsin, kaza bela vermesin ne matrak adamsın yaa )

darkeagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ev maltepe İstanbul yaşadığı yer: Şimdilik Dünyanın her yeri
    Motosikleti
    Goldwing
    Mete sen bir fenomensin. Böyle bir motorcu arkadaşım olduğu içinde kendimi şanslı hissediyorum
    Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    devamı geliyor fotoların birazdan...

Bu foto çok şaaneymiş yaavvv

Helal Metehandro ve Darkdimond ikilisi, helal size Ben gezemiyom siz gezin. Bu arada hepten unutulduk sizler tarafından, bu pazar benim kızın nişanı var beklerim amcaları

Elinize sağlık
    Poturdak

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    kanka iyi gezmisiniz , peki cbf kac paralik yag yakti gidis-donus ?
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

Kıyafet seçimi görüntü kirliliği yaşatsa da manzaranın güzelliği durumu kurtarıyo valla.Cidden bu kadar uyumsuz giyinmek ayrı bi yetenek işi
    [COLOR="Navy"][B][I]Am I, a part of the cure?
    Or am I part of the disease? [/I][/B][/COLOR] :silent:

darkeagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ev maltepe İstanbul yaşadığı yer: Şimdilik Dünyanın her yeri
    Motosikleti
    Goldwing
    Gerçekten Mete de gizli bir yetenek var . Yuvacık gezisine gittiğimizde ki buluşma yeri kreasyonu
    Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"

Alıntı omercem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Metehan kardeşim vallahi ofiste orta yaş bunalımına girmiş kös kös otururken gözümden yaş geldi gülmekten

O nasıl bir stildir, nasıl bir pardesüdür, nasıl şort - terliktir, nasıl dürbündür ))

Anladığım kadarı ile sen pazar sabahı kalktın evin içinde gezinirken Oğuz kardeş geldi hadi çıkalım dedi ve sende sadece kapının arkasındaki pardesüyü alıp çıktın üzerine

Abicim herzaman tersi oluyor,asıl hazırlıklı olan ve gezmeye gidelim diyen Mete'dir.Ona rağmen stil budur.

Alıntı denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    devamı geliyor fotoların birazdan...

Helal Metehandro ve Darkdimond ikilisi, helal size Ben gezemiyom siz gezin. Bu arada hepten unutulduk sizler tarafından, bu pazar benim kızın nişanı var beklerim amcaları

Elinize sağlık
    Abicim unutmak ne demek,her zaman bahsin geçiyor aramızda fakat yeğenimiz ve işlerin nedeniyle çıkamıyosunki.Bide motorun başına bi haller gelmiş sanırım.Mete'den aldım haberini.
    Oğuz

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    Alıntı darkeagle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gerçekten Mete de gizli bir yetenek var . Yuvacık gezisine gittiğimizde ki buluşma yeri kreasyonu
    umpahahahahah..hastasıyım ..abi sen parti kur 55 bin oy var
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

Ömercik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KANUNİ Tigrina 100 (Hasta ve sıkıntılı)
    Güzel gezmişsiniz Metehan Abi.
    Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.

TORAMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Scarabeo 200 ie
    Yine mükemmel bir gezi keyifli anlatım çok güzel gezilecek yerler.

İnsanı keyfi yokken canı sıkkınken bile gülümsetebilmeyi başarabiliyorsun Metehan.

Daha nice gezileri kazasız belasız tamamlamanız dileğiyle müthiş ikiliye selamlar.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    34 cevap var maşallah...şimdi yazıyorum cevap beyler...sabah elektrik gitti kusura bakmayın...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:47 PM ----------

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Son Düzenleyen Eyong; Bugün at 12:41 PM

[Buradaki resimler forum kurallarına uymadığı için silinmiştir]

İlk mesajım Eyong nikli Kapıcı moderatörümüze...

ya usta neden sildiniz...1 dene Bira kimi rahatsız etti...birinin bi yerimi şişti...veya birinin abdesti mi kaçtı...protesto ediyorum seni...sanki sabah akşam içen .ıçan ayyaş biriyiz he...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:52 PM ----------

Alıntı halilihsan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gezi güzel iki motor ideal fakat köfteler Tekirdağ köftesinin yanından geçmiyorr
    yok la fena değildi ...birayla güzel gitti...Ula Tekirdağda da yedirdiler bize TAT 2 midir nedir...orayıda gördük sende ilahi...

Alıntı Akileos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel olmuş kilyos plajı demi orası...herbiden gececiyken hergün oradaydım harika yat şezlonga güneşlen dinlen ooohhhhhhhh.....
    he kardeş kilyos kısırkaya gümüşdere karışık salat oldu işte bizim gezi...gececi derken hayrola ne gecesi ...

Alıntı ilhan YAZICI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi ne çok geziyosun yahu bi hafta da evinde otur, ondan sonra motor yağ yakıyo bence az bile yapıyo.... seni cbf den başkası taşımaz, kanma ybr'ye
    ya inan 60/70 kmlik gezi oldu...benim dibim Sarıyer...

Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yine döktürmüşsün kardeş.

sizin gezi kadar olamaz abey...

Alıntı sedat_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    plajda bi,r güzel KUM var...abooo...

Güzel olan sadece kum mu
    kanka dürbün sağolsun tim kum tanelerini tek tek net bir şekilde gösteriyor...yani oyur say hepsini...

Alıntı cousinecruis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tekerinize çivi sokasım geldi metehan abim nasıl gittin nereden gittin o güzel yerlere tasvir edersen müteşekkir kalırız.
    abi nası edem Maslaktan tabelaları takip edicen...bide gps muamelesi yapmayın yav....herşeyi benden beklemeyin...

Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Komşi tekerinize sağlık ikinizinde nasip olmayacak sanırım seninle geziye katılmak.
    valla kardeş sen fazerlendin artık tanımazsın biz gariban aç apaçi motorcuları...

Alıntı BİROL 78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yine döktürmüşsün metehan abi.
    güzel bir gezi yapmışsınız yine.
    abi sizde akmışsınız alemlere Kefkene doğru...uzun yol be Başkan...nasıl geçti açsanıza bir topac...

Alıntı coq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Metehan;
    sen hanimla baristik tekrar biraraya geliyoruz seklinde bir topic açmistin.
    Sanirim su fotografi yenge gorunce,
    Ayrildik
    baslikli yeni bir topic açacaksin.

Yani herhangi bir kadin, yaninda su kilikta gezen biriyle hayatini nasil devam ettirebilir.
    Hatta herhangi bir erkek bile baya dusunur.
    Oguz kibar adammis.

Bu nasil bir giyim stilidir hakikaten?
    Motosiklet giyim tarzini geçtim,plaj giyim tarzi da degil.
    Altta sort, ustte pardesu,dizlikler.
    ?????

Motosikletler dikkat çekmiyor diye agliyorlar bir de.
    Metehan'i moda tasarimciniz yapin, dikkatin kralini çekin.

Dur ben bir yuzumu yikayayim geliyom.
    Yas geldi gulmekten.
    Gardaşım bu memleket ilerlemiyorsa bu zihniyetden yerinde sayıyor...

Ne sanata saygınız var...ne fotoğraf sanatına...ne modaya...

bu stillerden daha abzürtünü yapanlar şimdi Fransada el üstünde tutuluyor...milyon dolarlar kazanıyorlar...biz buralarda forum köşelerinde halen sürtüyoruz...alan almış satan satmış abi göynümüz güzel boşver bakma ÇUL'a...

Alıntı ergün1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Paylaşım için teşekkürler Metehan.Ofisin dört duvarı arasında ruhum ferahladı biraz resimlere bakınca.
    vay abicim bir yudum tebessüm amac zati...

Alıntı ünlümotor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yine yeni bir metehan klasiği abi koptum yaa hem resimlere hem yorumlarına abi eline yüreğine sağlık
    sağol dostum...maksat muhabbet...

Alıntı OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gezi güzel fotolar güzel hava deniz kum güneş var ve siz oraya kadar gittiniz yüzmeden geldiniz sanırım resimlerden anlaşılıyor var bi eksiklik bence
    inan ben bi ayağımı sokmayı düşündüm ama hepsi paralı plajların usta...dedik ne gerek var...ayaklar kum olcak uğraşmayalım hesabı...

Alıntı AYDEMİR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sevgili coq düşüncelerimi aynen yazmişsın ama daha kıbar olabılırdın eniştemize karşi
    vay bacanak sende hemi...

Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi o ne kılık?..umpahah

Yine standart pislik bakış pozunu da unutmamışsın

Ellerine motoruna sağlık çok güzel fotolar. Bu depo koruma hondada mı satılıyor?
    ya inan normal duruşum sert bir mizac taşıyor...özel bir duurm yok kardeş...

Alıntı sametrix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iki fotografı karşılaştırdımda mete abi sen sanki plaja bakıyosun ya motorcu baktıgı yere gider aman diyim mete abi
    ]

yok abi kalbin fesat senin bence...

Alıntı DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi valla ben Mete'nin bu hallerine alıştım herhalde,artık bana garip gelmiyo.Hatta bigün nizami giyinip gelirse çok şaşırıcam.

Dimi Samet'çim? Ben komple dürbüne anlam veremiyorum vede kendisine söyledimde.Fakat zevk meselesi tabi. Dürbünde topçu taburu komutanının hedef tespiti için kullandıkları gibi,gemilerin röntgenini çekiyor valla.
    valla Oğuz Abi bu sıcaklarda yanan sensin o deri montunla...aynısı bendede var ama 1 kez giymek nasip oldu...oda ölüyom sandım havasızlıktan daraldım...

+ dediği gibi ben gemileri seyretmeyi konteynerlerini saymayı çok severim...tamam manyağım biraz...ama hankımız manyak değiliz ki...

Alıntı huceyn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    adam ekol ya
    sağol kanka...

Alıntı DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Birol'cum,bu mandrake Mete topcase'inde taşıyomuş,nedense? Çıkardı dürbünü açıklara bakmaya başladı,zannedersin az sonra seyrüsefere çıkıcak!

bi zevkimiz var abi onada kulp taktınız...heves yav hobi deniyor buna...

birazda MERAK diyelim...

Alıntı tasarslan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel gezi olmuş,keyifli sürüşler dilerim..

]
    sağol dostum...

Alıntı omercem adlı üyeden alıntı Mesajı göster

aynen öyle oldu dostum...valla direkt ev halimle çıktım...usta motor üstünde kafaya kask takarım sadece birde dizlik...eldivende var...daha ne olsun...

Alıntı darkeagle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mete sen bir fenomensin. Böyle bir motorcu arkadaşım olduğu içinde kendimi şanslı hissediyorum
    abicim asıl ben seni tanıdığım için çok mutluyum...ben geyiğim yav...

Alıntı denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Elinize sağlık
    abim bugün aradın pek bahtiyar oldum...valla asıl sen özlettin...yani hayatında yerimiz yok artık işin ve ailen dışında...ona üzülüyorum sadece...bi Düzce yapalım yine...ossura ossura uyuyalım oralarda köy kahvaltısı falan... yeğenimide öperim...

Alıntı SmirnouF adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kanka iyi gezmisiniz , peki cbf kac paralik yag yakti gidis-donus ?
    kanka seni yağlı kazığa oturtucam uygun zamanda...o zaman hesaplarız kazığın üzerinde ne kadar yağ var...

Alıntı coldplay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kıyafet seçimi görüntü kirliliği yaşatsa da manzaranın güzelliği durumu kurtarıyo valla.Cidden bu kadar uyumsuz giyinmek ayrı bi yetenek işi
    dostum hayatın içinde bana uyumlu birşey göstersene... ben rahat adamım dünya benim etrafımda dönsün valla...

[QUOTE=darkeagle;1632035]Gerçekten Mete de gizli bir yetenek var . Yuvacık gezisine gittiğimizde ki buluşma yeri kreasyonu
    QUOTE]
    abi valla ne giysek göze batıyor...düşün yani bot giysen uğraşıyosun ayakkabı giysen böyle sırıtıyor bende inana takmıyorum...

Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    umpahahahahah..hastasıyım ..abi sen parti kur 55 bin oy var
    yok valla alkışlarlar yürü be mete han derler ama oy vermezler hep böyle olur bu işler...

Alıntı Ömercik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel gezmişsiniz Metehan Abi.
    sağol kanka...

Alıntı TORAMAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yine mükemmel bir gezi keyifli anlatım çok güzel gezilecek yerler.

İnsanı keyfi yokken canı sıkkınken bile gülümsetebilmeyi başarabiliyorsun Metehan.

Daha nice gezileri kazasız belasız tamamlamanız dileğiyle müthiş ikiliye selamlar.

ooo sağal abicim...öperim seni geçtim gezide...

COQ için seçme kresayonlarımın olduğu bir gezi daha...

Göz Estetiği Öyle Bozulmaz Böyle Bozulur...

Alıntı aargh adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cumartesi günü gecenin bi vakti internette takılırken, sevgili pandamız Metehandrocan msnde bana aklında düşük menzilli bir gezi olduğunu ve bunu da bugün yani Pazar günü gerçekleştirmek istediğini belirtti. Ben de kendisine havaların Salı gününden önce düzelmeyeceğini, eğer gitmeye kalkarsa ıslak fareye döneceğini söyledim. "Eyvallah!" dedi, durulur gibi oldu. Biricik pandam kıyamam sana, bayram sonrası yaparız gezimizi dedim gönlünü almaya çalıştım. Konu oracıkta kapandı.

Lakin Pazar günü öğlen vakti yine ben msnde iken baktım birisinden mesaj geldi. Kimdir necidir derken, aa bizim Metahoni "Hadi kanka bak diğer elemanlar (AsfaltKwboy Serdar ve İlker) geliyor. Atlasan motora 20 dakikada burdasın." diyerek pat pat pat gazı verdi 2 dakikada. Birde baktım 2.köprüdeyim, 4 Levent'e doğru yol alıyorum. 3 kafadar hemen toplaşmış bizimkiler. O anda ufak bi şok yaşadım. Ayakta sendeledim. Gel gitler oldu beynimde. Metehandrocan daha önce hepimize bahsettiği İtalyan tarzı yeni moto kostümünü sergilemez mi?!? Bu yıl kış sezonunda eminim bu eşofmandan bozma moto kıyafeti İstanbul'da çok moda olacak

Sevgili Pandamız olanca doğallığıyla İstanbul caddelerinde boy gösteriyor.

Klavuzu karga olanın burnu pislikten kurtulmadığı gibi biz de pandacığı kendimize klavuz tayin ediyoruz. Başımıza ne mi geliyor dersiniz, Karaburun'a gideceğiz derken sevgili Metehandro bizi Sultançiftliği, G.O.P Arnavutköy yollarına vuruyor. Her yer keşmekeş, bayram alışverişi yüzünden oluşan kalabalıklar, arapsaçı trafik ve tabiki hava muhalafeti nedeniyle her yer çamur. Durup iki kare resim çekmedim. Rezilliği görmeliydiniz!
    Pandacım seni ıslatıp dövmeli!

Bahsettiğim kalabalıklardan kurtulduktan sonra bizi çok güzel virajlı bir yol karşıladı. Her iki yanımız ağaçlarla kaplı idi ve asfaltta nispeten güzeldi.

Yolda rüzgar değirmenleri gördük. Durup birkaç tane fotoğraf çektim hemen.

Sevgili panda rüzgar değirmenine ardını dönmüş, yelleniyor.

Omuz omuza yelleşiyoruz.

Herkes pandacığın ne kadar hayvansever olduğunu bili!

Yolda gördüğümüz koyuncuklar

Sürüden ayrılanı bizim pandacık kapar!

Ben ve Suzi'm

Panda yine bana sırnaşırken (Poz verirken bacaklarını nasıl da maharetle kullanıyor)

Nihayet Karaburun'a varıyoruz.

Bir de ne görelim?!? Karaya vurmuş Rus bandıralı bir gemi.

Kurtarmak için ekipler canla başla uğraşıyorlardı.

Sahilde, karaya vuran gemiye yakın bir yerde yoldan kumsala uçmuş bir araba. Şaka gibi... Umarım arabanın içinden çıkan kişilerin birşeyi yoktur. Olay soğumuş belli...

Karaya vuran gemi ve kazalı araba birbirleri ile kader birliği etmişler.

Deniz pek bir hırçındı.

Geminin çevresinde çektirdiğimiz bazı hatıra fotoğrafları

O da ne?!? Uzaylılar da haberi almışlar ve olay yeri inceleme ekibi göndermişler!

Karaburun dalgakıranda toplu resim merasimi

...ve dönüş yolu. Sevgili pandacım sağolsun durup 1-2 kare resmimizi çekti.

Dönüşte Kemerburgaz tarafından geldik ve yeni yapılmış yolu tercih ettik. Gayet güzeldi. Derken mini gezimiz son buldu ve tokalaşıp dağıldık.
    Metahan, Serdar ve İlker hepinize teşekkürler. Eğlenceli bir gün geçirdik. Başka güzergahlara yine birlikte yol almak üzere diyorum...

http://www.motordelisi.com/forum/gez...un-gezisi.html
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    maşallah valla abi en güzelini yapmışsın yine o gördüğüm malaguti değilmi bildiğim en hızlı 250cc scooter dir
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

-BSI- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SH 300
    Metehan abi sendeki bu tarz çeşitliliği nereden geliyor?? valla idolsün ne diyim. Ayağınıza sağlık. Senin yazdığın gezi yazısı oldumu daha açmadan yüzüme tebessüm geliyor. Devamını bekliyoruz...
    Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    maşallah valla abi en güzelini yapmışsın yine o gördüğüm malaguti değilmi bildiğim en hızlı 250cc scooter dir
    kanka çağırsak gelirmiydin...valla düşünemedim...ani oldu...

Alıntı -BSI- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Metehan abi sendeki bu tarz çeşitliliği nereden geliyor?? valla idolsün ne diyim. Ayağınıza sağlık. Senin yazdığın gezi yazısı oldumu daha açmadan yüzüme tebessüm geliyor. Devamını bekliyoruz...
    eyvallah kanka...her zaman bekleriz topaclara...sevgiler...maksata makara kakara olsun işte...ne kimseye örnek olmak ne ağır abi mesajları vermek ne de herşeyi bilen adam niyetinde olmadım 4 yıldır...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Ybr
    Tebrik ederim güzel bir gezi olmuş

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler