Büyük İhtimalle bizlerdik Vize den geçtik çünki...
Büyük İhtimalle bizlerdik Vize den geçtik çünki...
::160:: [COLOR="Magenta"][B][I]тєκ ѕєvgiℓiм мσтσѕiκℓєтiм [/I][/B][/COLOR] :joker: ::kalbim::
Haydaaaa ben nie yanlış hatırladım ki
bilemem sakızköy yolundan gittik farkettiysen
::160:: [COLOR="Magenta"][B][I]тєκ ѕєvgiℓiм мσтσѕiκℓєтiм [/I][/B][/COLOR] :joker: ::kalbim::
Tamam yaf şimdi hatırladım Sakız köydü dimi...
hımm olabilir mt logosu göremedim hiç
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:26 PM ----------
Tamam ya Gördüğüm grup lüleburgaz motosiklet kulübüydü.. dediğim yer vize olmayabilir yol üstünde bi parkın önünde toplu fotoğraf çekiniyolardı motorlarla birlikte hatta konustum bi arkadaşla lüleburgaz motosiklet kulubuyuz demişti bana..
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
ama yer vize değilmiş
pınarhisar parkı olabilir son mola verdiğimiz yer
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
benimle konuşsaydınız size bi kahve ısmarlardık
abi , mete_han'ida al bigun cikin yola , ben cadir felan ayarlar yolda katilirim size
hep gene trakyaliyiz beya
igneada yoluna giris vizeye gelmeden 15-16 km geride kaliyo baska grupmus o
hatta solunda belediye binasi , bufenin arkasinda kaymakamlik , sol caprazda ataturk heykeli var galiba bende pinarhisarliyimevet evet hatta yolun karşısında ufak bi büfe vardı
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
yok valla ck125...movıe xl...venox..Kymco bayi gibi...
Lüleburgaz ve Adana MT ye bayılıyorum...güzel ortam...aile ortamı...uzak olmasa bende eşlik edecem...
Mt Yönetim bu grupların farkında değil bence...diyceksinizki nasıl olsun... benden söylemesi..Lüleburgaz MT yakında elini ayağını buradan çeker...kişisel kanaatimdir...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
"KARMOK" Güzel Bir Gezi. Gezileriniz Daim Olsun. "Trabzon" da görmek isteriz sizleri. Elinize Yüreğinize sağlık. Rüzgarlı Günleriniz Bol olsun.Selam ve saygılarımla.Karmok Üyesi.
::tutkuy::
mangal yaparken şu fotoyu koymaya unutmuşum yellemek zor geldi 1000 rr ın egzosunu kullandık
Alev almıştı kömürler azdaha yandı bitti kül oldu oluyordu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)