aksam gordum topigi ama bakamadim.
Karim yanimdaydi çunku.
Tatil kelimesinin yarattigi potansiyel tehlikeyi fark eder etmez, kapattim topigi.
Bugun bekarim.
Doya doya bakayim su fotograflara.
Siz de yapmayin bidaha boyle seyler.
aksam gordum topigi ama bakamadim.
Karim yanimdaydi çunku.
Tatil kelimesinin yarattigi potansiyel tehlikeyi fark eder etmez, kapattim topigi.
Bugun bekarim.
Doya doya bakayim su fotograflara.
Siz de yapmayin bidaha boyle seyler.
Çok teşekkürler güzel yorumlarınız için arkadaşlar.
Darısı gidemeyenlerin başına inşallah.
Aşkımla gerçekten çok keyifli bir tatil yaptık ve hiç bitmesin istedik. Şimdi Ağustos'ta çıkacağımız izni iple çekiyoruz.
Motorumuzla çıkamasak da gittiğimiz yerlerde motor kiralayarak bu özgürlüğü yaşama fırsatı bulduk neyseki.
Özgür'cüm BWS ve Activa kiraladık, hangisi daha iyiydi dersen, ikisinin de kendine göre artı ve eksileri vardı. BWS daha seri ve hızlıydı ama kullanımı Activa'ya göre biraz rahatsızdı. Activa oldukça rahat kullanımlı ve yumuşak bir motordu ancak, onun da çekişi düşük olduğu için yokuş çıkarken bayağı bir sıkıldık. Tabi Activa 4 zamanlı, BWS 2 zamanlı olduğu için benzin tüketimlerinde de hatırı sayılır bir fark var.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:30 PM ----------
İlk görüştüğümüzde kısmetse
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:31 PM ----------
Ağustos'ta bidaha yapıcaz bakalım inşallah
şimdi ofiste baktım fotoğraflara, gel de çalış şimdi :((
neffis yaaa süpper bi tatil yapmışsınız darısı başımızaa
Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın
Keşke bende kız arkadaş yapıta gitsem kafama göre off offÇok güzel gezi olmuş elinize sağlık
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
şelepsizim kıskandım
giden var gidemeyen var arkadaş... sizi kın kın kınıyorum
beni evlat edinin yoksa topuklarınıza sıkarım
[B][I][COLOR="Red"]One Love[/COLOR][/I][/B] [B]One Life[/B]
::pulp:: ::pulp:: ::whip::
[B][I]Ben aslında dünyaya uzaylı gibi ziyaretçi olarak gelecek adamdım da neyseee[/I][/B]
[B][I][COLOR="Red"]One Love[/COLOR][/I][/B] [B]One Life[/B]
::pulp:: ::pulp:: ::whip::
[B][I]Ben aslında dünyaya uzaylı gibi ziyaretçi olarak gelecek adamdım da neyseee[/I][/B]
off harika bende temmuz ayının ilk haftası edremit-antalya ve tüm ege dolaşa dolaşa gidicem.Güzel bir rehper oldunuz teşekkürler.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
hoşgeldiniz çok güzel yerleri gezmişsiniz.ben özellikle kaş hayranıyım kısmetse yakında ben de gideceğim.
keşke 600f le gitseydiniz o kadar da sisybar için uğraşmıştınız artık bi dahaki tatile
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
güzel gezi olmuş ...
ooo yeee...vanderfulll grittt....vaovvv pörfekttt...
bizim turistlerin Ayasofya camisini görünce verdikleri samimi ve komik tepkiler...
bende çok beğendim...ayıptır söylemesi Urla..Didim..Bodrum Turgutreis..Kuşadası Davutlarda yazlık ortamımız var ama buralarda yoktu gördük güzel oldu...içimiz açıldı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
nazar değmesin, resimlere bakması bile eğlenceli.
Fotolar harika ötesi. Gitmiş kadar oldum. Teşekkürler bu güzel paylaşım için...
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)