tam tatil yapmışsınız ne güzel ..
tam tatil yapmışsınız ne güzel ..
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
Emre valla fotoları eşim gördü, şimdi ne halt yiycem bilmiyorum.
İlla biz de tatile çıkacakmışız.
Moderatörlere sesleniyorum, asma kilidi takın bu topiğe lütfen.
= = = Be Aprilia racer! = = =
İzin kalmadı ama kısmet bakalım, belki 23 günlük kaçarız biryerlere.
Amin, teşekkür ederiz.
Gidemeyenlere hizmet veriyoruz işte.
Bauramın 3. günü Maltepe tarafına hiç inmedik, herhalde benzettin Mevlüt.
Teşekkür ederiz.
Sağolasın Mert
Sorma valla iyi gezdik bu yaz.
Bu zamana kadar çıkmadığın kabahat, al yengeyi de gezin tabi, şiddetle tavsiye edilir.
Gerçi Ekim geldi diye yan çizersin sen şimdi.
Bu yaza dair son fotolar
Tekne turundan kareler..
Marmaris meydanı Atamızla
İçmelerde mehtaba karşı
Selimiye'de amcamızın yazlığında akşam yemeği mercan balığı
Ahbaplarımızın yatındaykene
Çok güzel bir yazdı, çok gezdik,yedik, içtik, eğlendik. Allah olmayanlara da versin inş.
Kışa neler olacak bakalım hayırlısı
Şimdi olan var olmayan var Bu sene denize çok az girdim yaaa, valla siz benden çok yanmışsınız.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Aşkım gezesim geldi bak yine, fazla bakmayalım biz bu fotoğraflara bence, insanın aklı kalıyor.
Neyse, kısmetse seneye inşallah, bu sefer motörümüzle
paylaşım için teşekkürler...bu yaz bende Kaşta idim ve neredeyse sizinle aynı rotayı yaptım...gerçekten çok güzel yerler...bu yazda sezon başlamadan kesinlikle gideceğim Mayıs sonu gibi oraları birde sezon dışı gezmek harika olur sanırım...ama saklıkente gitmemişsiniz sanırım...?? birde kaputaş plajına inseydiniz keşke oranın denizide küçükçaklı gibi soğuk ama çok keyifli...Kalkan Dünya üzerinde Samanyolunun en iyi gözlemlendiği yerlerden biridir...yolunuz bir daha düşerse akşam geç vakitte yüksekçe bir yere çıkıp uzunanın ve seyredin inanılmazdır...
Bende İstanbul'da yaşıyor olmak isterdim, insanoğlu işte. Hayırlısı, hayat insanı nerelere getirir belli olmaz ki.
Komşunun tavuğu misali Evet hepimizin hakkında hayırlısı herkesin gönlüne göre versin Allah
kardeşim valla objektifin farklı senin ya hani burda yaşamasam ooooo diyeceğim yalnız fethiye resimlerinde dikkatimi çekti çarşının içinden gidilen küçük küçük koylar var oralara gitmemişsiniz galiba boncuklu samanlık kuleli gibi isimleri var bi dahakisefere oralarada gitmeni tavsiye ederim
Ok yaydan çıkmadan yapacağını yap...
Cenneti gördüm.. vay arkadaş ne tatilmiş..abooo
Fotoğrafların çoğunu ben çekiyorum. Tatil güzergahını çoğunlukla beraber belirliyoruz, bu hayata farklı bir pencereden bakan bir Emre mi yani Ama övgüler hep Emre'ye bu nasıl iş arkadaş yahu Bu başarılı erkeğin arkasındaki kadını da biri görsün artık
Evet dediğin yerleri atlamışız inşallah seneye tekrar gidersek o taraflara, daha ayrıntılı gezeriz umarım.
Emre; Başkası olsa kıskanırdım.
Yakışıyor kardeş size. Yaşamasını bilen çiftlersiniz. Ben sizi boşuna mi davet ettim. !!! Her şey gönlünüzce olsun...
Yeşim hanım dikkatlı okuyun.!!! Benim övgümün içindeki asıl kahraman sızsınız. Emre' nin yalnız başına bukadar marifetli olacağını sanmam...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)