ben hiç beğenmedim bu geziyi gözünün üstünde KAŞ ı var kedi+ciğer+mundar üçlemesi valla rüya gibi bi tatil olmuş bizede oraları gitmiş gibi tanıttığınız için teşekkür ederim abi&abla
ne güzel ...bi gün bende tatil yapacammı acaba ??
[COLOR="red"]bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri dolaşıyorsa orada güneş batıyor demektir.[/COLOR]
çok güzel gezi olmuş kareler süper
[COLOR="Red"]ZXR-900 İLE HAYAT 11.000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR...[/COLOR]:bounce:
Vay be gençkene çekindiğimiz fotolardan Gürkan abi naptın sen yaa anılarımız depreştüü
güselgesmişsiniz yarasınn ... kareler de masaüstüolacak cinsten süper
İNSANLARIN EN ACİZİ DOST EDİNMEYENDİR BUNDAN ACİZİ İSE DOSTUNU YİTİRENDİR
AKLINI KULLAN ADINI ÇIKAR DELİYE HERGÜN BAYRAM EĞLENMEK KALIR GERİYE
(özlü sözler)
Tebrikler daha iyilerine işallah
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
Teşekkür ederiz Gel ağustos gel
Türkiyenin en güzel köşeleri... Tebrikler..
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
Daha ne köşeler var bildiğimiz, bilmediğimiz Hepsini gezecek ömrümüz ve imkanımız olur umarım
Güzel bir gezi yapmışsınız aynından ben de istiyorum
vespa est le scooter le plus diffuse dans le monde.
şimdi orda olmak vardı diyesi gelıyor insanın süper tatılınız olmuş
gitceğinizi biliyodum ama F le :D emre abi sisy bar bakıodu hatta sonra sen yorulursun diye bakmadı kıyamadı sana değerini bil abimin =) Çok güzel bi gezi olmuş Maşşallah
Bu başlığın kilitlenmesini talep ediyorum
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
Kedi resmine bayıldım ve bilgisayarıma kaydettim hemen Telif hakkı yoktu değil mi
Bir tanedir benim sevgilimm Sen görmedin mi hala kendi icadımız sisy'i F'le gitmedik cnm çünki Fethiye'ye gitmeye sonradan karar verdik. Al kız arkadaşını da gel bir gün bekliyoruz aynı mahalledeyiz işin olmadı mı hiç uğramıyosun yaramaz seni sağol cnm bnm
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:05 PM ----------
hmm ben bilmem beyim bilir bi danışiim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)