bune yaaa insan koyarmı bunları kardeşim
bizim motorumuz yok gidemicez napalım şimdi
sen gitmedin ama benim planım temmuzda izmirden fethiye idi :(
bune yaaa insan koyarmı bunları kardeşim
bizim motorumuz yok gidemicez napalım şimdi
sen gitmedin ama benim planım temmuzda izmirden fethiye idi :(
Güzel fotoğraflar ve güzel bir paylaşım için teşekkürler.İçerisinde motosikletin de olduğu kazasız sorunsuz geziler de yapmanız dileğiyle.Saygılarımla.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
harika bir tatil yaptınız paylaşım icin tşk devamını beklerız
[B]joker[/B]
[B]live to ride-ride to die[/B]
[QUOTE=yeschim;1624513]Evet arkadaşlar 10 günlük Ege ve Akdeniz turundan dönmüş bulunmaktayız. Çok istememize ve sevgili motorumuzu bu tatil için yenilememize karşın, motosikletsiz çıktık yola. Zira yolumuz uzun ve çetrefilli, zaman ise kısıtlıydı. Lakin gittiğimiz yerlerde motor kiralayarak bu açığımızı da kapattık İnşallah bir dahaki sefere böcüğümüzle gideceğiz
Önce Çeşme'ye annemin yanına uğradık, iki gün orada kaldık. Fakat nedense orada fotoğraf çekmeyi unutmuşuz. Daha sonra Kaş'a geçtik ve macera dolu bir tatil başlamış oldu
Arkadaşım eline sağlık resimler güzel iyi gezmişiniz geçen ramazan kocaeliden kemere gitmiştik motorlarla yine gidesim geldi.Paylaşım için teşekkürler,güzel gezmişssiniz
çok güzel bir güzergah seçmişsiniz arkadaşlar.durmak yok devam
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
yaşadığım ülkedeki güzelliklerden haberim yok
kendimi odun hissediyorum
Mermerciler Sanayi Sitesi, 4.cadde no:12 Kat-1 Nakipoğlu işmerkezi BEYLİKDÜZÜ - İstanbul
0212 554 64 04
tekay@suzukitekay.com
aç var tok war olan war olmayan war
neyse artık bende dalıştan fotoları eklerim buraya öyle nispet yaparım size
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
Emeğinize sağlık süper bir gezi olmuş harbidende gitmiş gibi olduk Paylaşım için teşekkürler.Scooterda yakışmış yani.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Şizofren oldum arkadaş burada...
Ben bu fotoğraflara baktım diye geçinirken, yeni yeni farketmediğim bir sürü şey çıktı, bu kadar da balık hafızalı olamam diye diye kendimden şüphe ettim mesajın sonunda değiştirme tarihini görünceye kadar...
Davacıyım hakim bey...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Çok güzel gezmişsiniz, kıskanmadım değil. Ben de Ocak ayında Kaş taydım 1 hafta daldık oralarda. Kaş' ı birde kışın görmenizi tavsiye ederim o yazın hengamesinden uzakta ılıman havasıyla çok daha güzeldi.
çok güzel bir gezi yapmışsınız, perfect diyorum başka birşey demiyorum, fotolarda şahane çekilmiş bende böyle bir gezi yapmak istiyorum ama, kız arkadaşım yok
Mükemmel bir gezi ve güzel yerler.
Paylaşım için teşekkürler.
süper kareler ya gercekten harika geçmiş belli
[COLOR="Black"][B]Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır.
M. Kemal Atatürk[/B][/COLOR]
Çok teşekkürler arkadaşlar, darısı başınıza.
Tabiiki, biz de yarı Altınoluk'lu sayılırız zaten, 18 yıldır yazlığımız var Altınoluk'ta, Arkadaş Cafe'nin hemen arkasında, parkın yanında.
Madem Küçükkuyu'lusun, Mıhlıçay'da şelaleye girip taş köprü altında mangal yaparız artık.
Mangalda kül bırakmadın yani Emre Mangal mangal nereye kadar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)