Merhabalar.. Gezinin 2.bölümüde mevcut sadece sığmagığı için 2 ye böldüm. Bu arada teşekkürler Haluk..
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
Vay canına be beni mahvettiniz.
çok süper bi paylaşım olmuş
daha fazla resim koyarsanız sevinirim
Harika bir tur.
Bravo.
Senede bir kez böyle uzun yol yapmalı.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
İlginiz için teşekkürler..
Harikasınız vallahi süper bir gezi olmuş elinize sağlık fotoları paylaştığınız içinde sağolun
bu zor yolları ailecek almak gerçekten takdir edilecek bi durum.Süper geziler yapılyorsunuz.GV250 ye maşallah walla cruiser 250 cc lerin Africa Twini oldu mübarek
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
selçuk abiyi cidden tebrik etmek lazım.tebrikler..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
vallaha da oralarda olsam sizleri alır gece benim eve atardım arabayla....kardeş nurdagının eski adı GAVURDAĞI dır...orası öle garip bir yer işte....zamanında maraş fen lisesinde okuyordum ,,,osmaniye maraş minibüsleriyle hafta sonları gelir giderdik...hiç bir zaman taze kaza görmeden ordan geçtiğimi hatırlamıyorum....daha ziyadesiyle otobanda damperlilerin,, eski karayolunda da minibüs ve otomobillerin kazaları olurdu (eski yol çok ama çok traji komik bir yol....tepeden nurdağının düzlüğüne iniş kısmı.)..hele o 814m lik dev viyadüğün rüzgarı meşhurdur....eminim hatırlarsınız hem viyadüğü hem de tüneli....keşke oralarda olsaydım...
Arkadaşım o Gavur Dağı'nı hayatımız boyunca unutmayıacağız. Motosiklet ve doğanın mücadelesini en iyi şekilde yaşadığımız yerlerden birisiydi bizim için. Gezinin üzerinden neredeyse 1 ay geçti ama , gezi boyunca yüzümüze vuran rüzgar, bol oksijen, çam kokuları, virajları, dağları,denizleri, uzak diyarları düşündükçe kanımız yine kaynamaya başladı. Motorculuk virüs gibi birşey gerçekten.
Off bee tebrik ederim, motorunaza sağlık. Ben temmuzda istanbul adana alanya gitmeyi istiyorum. Yola çıkarken neler almam gerekiyor?
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
Harika bir gezi tebrikler
bu arada gv 250 maşallah diyelim de göze gelmesin
[B]34 [COLOR="Red"]FF[/COLOR] 4929[/B]
Gerçekten motosikletler ile yol yapmak araç içinde yol yapmaktan çok farklı idi. Daha Özgür'dük geçtiğimiz kasaba ve köyler hala hafızamızda Hassa ilçesi, Kırıkhan, Reyhanlıyı hayatım boyunca unutamam. Ama araba ile olsa idi sadece yanlarından geçip giderdik o kadar. Motosikletler ile insan diğer insanlar ile hemen sosyalleşmeside cabası arabada bu pek mümkün değil..
Cousinacruis arkadaşım eğer temmuz ayında güneye motosiklet ile geleceksen işin gerçekten oldukça zor. Bu cehennem sıcaklarında seni dumanı üstünde tüten ve eriyen asfaltlar ile yoğun bir nem bulutu karşılayacaktır. Bu yüzden çok terleyeceksin ve bütün t-shirt ve pantolonların terden bembeyaz tuz olacaktır. Ayrıca yazlık montun ve kaskın bile fazla gelecektir.
Yorum yazan tüm arkadaşlarıma teşekkürler..
Zor bir yolculuk olacaktır sıcaklara dikkat etmek gerekiyor çünkü dikkat dağıtıyor..
kıskançlıktan değerlendirmede iyi vermişim sabahleyin, şimdi bidaha bakınca zaten oylamışsınız uyarısı çıktı (mükemmel vermliymişim =) ).
Canın sağolsun.. Umarım kısım 1'i okumuşsundur.. Bu gezinin 1. bölümüde...
keşke geçerken ya da yola çıkacakken haber etseydiniz...
harika bir gezi olmuş ama en çok da şansınız yaver gitmiş...
tekrarında bizleri unutmayın oldu mu
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)