Tebrikler Güzel bir gezi imiş ... çok şirin noktalanmış
Tebrikler Güzel bir gezi imiş ... çok şirin noktalanmış
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
En güzelini yapmışsın çıkmışsın doğaya. Fotoğraflar çok güzel. En sondaki bebe köpekler ise çok şeker. Hayvanları ve doğayı çok sevdiğim için fotoğraflara bakarken çok mutlu olduğumu belirtmeliyim. Yolun açık olsun. Paylaşım için teşekkürler.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Tekerine sağlık....
Kesinlikle harika bir geziydi. Keyif almıştım. Yazdıkların için teşekkürler.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:11 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:08 AM ----------
Yok, cross olmadı. Tam tersine enduro. Kilometrelerce gezdim. Pist yoktu ki
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:12 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:11 AM ----------
İlginize teşekkürler. Hepimize keyifli ve güvenli sürüşler.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:13 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:12 AM ----------
Evet aynen öyle. Dilediğince serbest, her ne kadar dezavantajları ,tehlikeleri olsa da...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:15 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:13 AM ----------
Evet. Köpek yavruları favori oldu. Gezdikçe getirip satsam mı acaba burada?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:17 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:15 AM ----------
''G'' harfi herzaman ''S'' harfinden önce gelir.
İnsan kendini dinliyor o sessizlik, o saflık içinde.
İlginden dolayı teşekkürler. Gezilerini yayınlamaz oldun! Güzel fotoğraflarını unuttum sanma
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:18 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:17 AM ----------
Teşekkürler
Aramıza hoşgeldin.
Baykuş ve köpeklere bayıldım gezi zaten güzel kiliselere karşı hep ilgim olmuştur zaten Ufak kaza için de geçmiş olsun, paylaşım için teşekkürler
anlatımınızla beraber şahane görünütler yakalamışsınız
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
Merhaba. Harika bir gezi olmus.Motorun yattığına uzuldum.Ben çayırdereliim.Aslında bizim orası tam gezi düzenlenecek yer. Baraj gölü , doğa ve kuzu çevirme. yolun %95 i asfalt ve topkapı-Çayırdere arası e-5 ten 87 km . nereye gideyim diyen tum arkadaslara tavsiye ederim. Mod arkadaslar buraya gezi düzenlerlerse harika olur.
Teşekkür ederim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:04 PM ----------
Çok teşekkür ederim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:05 PM ----------
Motor yatması bu gezilerde rutindir. Gezi olursa, rehberiniz hazır.
Gezi yazılarınızı keyifle takip ediyorum.
Yine güzel bir gezi anlatım mükemmel devamını bekliyoruz paylaşım için teşekkürler.
çok güzel bi olay enduronun hakkı böle verilir
gezilerinin devamını ilgiyle takip etmeye devam edeceğim
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
dostum biz sana iltifat ettik sen bizi yerin dibine vurdun yakıştımı şimdi !
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)