çok güzel bir gezi olmuş emeğinize ve yüreğinize sağlık.mutlu ve sağlıklı kalın..
çok güzel bir gezi olmuş emeğinize ve yüreğinize sağlık.mutlu ve sağlıklı kalın..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Gezinizi çok çok beğendim ve imrendim. Mekanları ve tarzınızı çooookk beğendim. Umarım birgün bizede böyle hayattan bir tad nasip olur. Tşkler.
Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam
çok güzel bi gezi olmuş paylaşım için saol ybr iyi kahrınızı cekmiş problem çıkarmamış
Motosiklet mucidi
Harbiden helal olsun. Başkada birşey demiyorum... İmrendim vallahi.
Okan ACAR
gezi guzel olmuş arkadasının montu dıkkatımı cektı benımkıde berıng
::gleam::Bugünü dünüme yarınıma değişir giderim
Zaten bu kafada değil seni, evi bile zor bulurum::cheeeeer::
YBR sahibini üzmeyecek bir makine. Hemen hemen her ihtiyacını karşılayabilen bir motosiklet
Bende geçen sene YBR'em ile 2200 km lik ir yolculuk yapmıştım ege'ye. http://www.motosiklet.net/forum/etki...e-2210-km.html
Helal olsun herkesin harcı değil YBR ile uzun yola çıkmak. Tebrik ederim ...
Korumanı giy ! Tarzanlığın alemi yok !!
yaw iyi güzel gezmişsiniz helal olsunda.. Umarım Alkollu Sürmemişsindir Anladığım kadarıyala iyi bir içicisin..
vallahi cok güzel gezmişşiniz bende bu hafta eşimle bi tura çıkmayı düşünüyorum ama pansiyona bittim tebrikler
gençler sizi tebrik ediyorum. emeğinize,tekerinize sağlık. kaldığınız pansiyona bayıldım
HAYATLA DALAŞMA :)
Geziniz gerçekten iştah kabartıcı bende bu yaz İstanbul-Ereğli-Giresun-Rize yaptım yıbır'ımla
Bu arada ekşi'de yazar olduğunu farkettim ben 2 yıldır çaylağım
"sece the avare rulman"
Arkadaşlar eşimle birlikte size öyle imrendik ki izmirden ayvalığa gittik aynı pansiyonda yer yoktu 30 metre ileride kelebek pansiyon vardı orada kaldık çok güzel 3 gün geçirdik
Motorumun yapacaklarına bir kez daha şahit oldum güzel bir gezi.
HONDA
bu resim hoş hemşo güzel gezmişiniz. şimdiki aklım olsa bende ybr alırdım
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
çok iyi ya gerçekten çok iyi olmus umarım daha büyük motorla daha büyük yolculuklara çıkarsınız
üstad, apti özcan çok iyi seçim ;)
ASPANDA BÜRKÜT, JERDE KÖKBÖRÜ BOL
çok güzel bir gezi olmuş. niyet ve yürek olduktan sonra cc ve marka - model farkı hiçbirşey aslında. önemli olan sürmek! ve yolda olmak
olum ben daha yeni bıraktım, canım çekti ya...
tam da kafamdaki gezi. motorla bile olmasa ben de böylesine güzel bir gezi yapmak istiyorum hatta bu konunun linkini mail adresime kaydettim bile lazım olduğunda detaylardan yararlanmak için....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)