çok nefis bir gezi yapmışsınız. paylaştığınız için bizlerde gitmiş gibi oluyoruz. ne mutlu size, kazasız belasız nice gezilere....
çok nefis bir gezi yapmışsınız. paylaştığınız için bizlerde gitmiş gibi oluyoruz. ne mutlu size, kazasız belasız nice gezilere....
MUTLU OLAMIYORSAN BAHANE ÜRETME, KAFANI DEĞİŞTİRMEYİ DENE..
gezi güzel, anlatımda güzel, doğallığı ile anlatmışsın;
çük kadar motorla
kuşlar sıçıyo...
Biber muhakkak yakar; ya girerken ya çıkarken...
güzel gezi olmuş.
güzel bir rota
keyifli bir gezi,
özenli fotoğraflar
her sey çok güzel olmuş.Tebrikler
yapan var yapamayanlara nisbetde var sayenizde gitmiş görmüş kadar olduk elinize sağlık. kazasız belasız nice geziler.
motorumla hayatımı çeyrek mil yaşıyorum
Güzel gezi olmuş tebrikler.2 kişi 125likle iyi gitmişsiniz.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Özendim vallaha şimdi cikacan bu ofis ortamından vericen kendini o kaynar asfalta :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
çok güzel bir gezi olmuş.ybr nin sizi üzmemesi de daha zevkli bir geziye dönüşmüştür..bende izmir-samsun yapmayı düşünüyorum ybr alınca inşallah...
süper valla.bi deli daha.
Bizde geçen sene izmir efese kadar gitmiştik ybr ile.yaklaşık 1600 km yapmıştık.
Her anı eğlenceliydi ama inanılmaz derecede yorulmuştuk.Ben birdaha ybr ile bu kadar yol yapmıcam dedim umarım sen de demezsin.
Ne güzel gezmişsiniz, Balayımızda gitmiştik ayvalığa, şeytan bilmem nesine çıkmıştık, o günleri getirdiniz aklıma. Ama biz Ayvalık'ı beğenmeyip, şeytanla vedalaşarak Çeşmeye gitmiştik. Sayende eskileri yadetmiş olduk
Legends may sLeep.. But they never diE..!
bu benim uzun 3. gezim. daha once de 1000, 1500 km lik iki gezim olmuştu. yoldayken 100 le sabit gitmek sıkıcı olabiliyor evet, ama yol bittikten sonra yolun derdi falan kalmıyor hatırlarda. eglencesi paha biçilemez.
seneye 500 lük bir motor almayı planlıyorum. alır almaz da yunanistana kaçacagım
çük kadar motorla iki kişi ve onların bagajlarıyla bu yol biter mi bitmez mi belirsiz çıktık yola. lakin resimlerde hep kendimizi çekmişiz narsist gibi. idare ediverin artık.
çük kadar motor
gezi güzergahı çok güzel
fotoğraflar çok güzel
anlatım çok güzel
ybr çok güzel
daha ne diyimki ben
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Yola çıkmak istiyorum Ctesi bende yollarda olacağımdır inşallah. Allah kaza bela vermesin. Güzel bir gezi olmuş.
kardeş denecek bi şey kalmamış cok hoş bir gezi yapmıssın tekerıne kuvvet
bu ne yaa hergün gezi başlıkları ....
her gün kıskandırıyosunuz beni ...
tebrikler : )
güzel bakan , güzel görür.
bi sn benim anlamadım siz uşak'a ugradiniz mi ? uşak Anatolian Tigers olarak sizi misafir etmek isterdim
ohhhh ne iyi yapmışsınız,elinize,yüreğinize sağlık.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
ilk defa bir gezi sunumunu zihnimde çok şey canlandırdığı ıcın yorumluyorum!!!
harkulade...
Herkez öLür lakİn herkez gerçekten yaşayamaz...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)