ne iyi etmişsiniz,Çok güzel bir organizasyon olmuş. Paylaşım için teşekkürler.
ne iyi etmişsiniz,Çok güzel bir organizasyon olmuş. Paylaşım için teşekkürler.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
kara göle gitme kararı aldık 15 motorduk 4,dü kayboldu bende dahil hecanlı dakikar geçti bol adranil vardı benzin sıkıntısı dahil sürekli yusufda arkada eşlik etti turumuz 07.06.09 başladı biz 08.06.09 bitirdik ve saat 3.30 adanaya vardık
arkadaşları bekliyok
motorlara yakıt aldık yola devam
kalanlara yardım ettik çıkmalara ve 1. 90 yatışımız nefes zor almaktayız
karlı yerden geçme telaşımız
ve kar manzarası artık kar yolları kapatmış
yol keskin taşlar vardı toros daglarında
ve kara şimşekle beraber kaç dag ve kardan sarp araziden geçtik bilmem
uzakta baktık çoban var dedik gelette ve gölete dogru gittik ve baktıkki mezarlık göl manzaralı ve 4 göl bulduk toplam birtürlü kara gölü bulamadık ve geri dönme kararı aldık
ERTAN USTANIN ÖN LASTİK TAMİRİ HAVA SERTLEŞİYOR
SAAT 18.30 FOTOLARIMIZ
BU MANZARALARA HAYRAN KALDIK
Dağda Kurt Yollarda XT600
Adanalı şivesiyle diyecem.ABOOOOVVVVV Bu ne dağ bu mevsimde bu ne kar kadir ustam yüreğimiz hem yandı hem serinledi üzerinize afiyet olsun güzel bir gezi olmuş birgece çadırlı kalınsaydı daha güzel olurdu herhalde. bizde isterik kadir abi
Yelkovana bak o sana hayatın Nasıl geçtiğini anlatacaktır
Slm krosların motor omru ne kadar_?
Temız,devirli ve bakımını yaparsak ortalama kaç km gider_?
Yamahanın hangı krosunu tavsıye edersınız
Cok guzeldi bee.....
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
çok güzel yerler kadir ustam, motorlarınıza sağlık
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
motorları görünce şaşırmadım ama o titan beni şaşırttı baya helal olsun her adam gidemez tebrikler
çok güzel çok sağlam bi gezi olmuş devamını görmek dileğiyle
Emeginize saglık. Nesenizin ve mutlulugunuzun artarak devam etmesi dileklerimle..
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
kadir ustam kadirli ekibiyle beraber güzel bir gezi olmuş 2009 gezilerinin en yüksek rakımlı gezisi bu.tebrikler.zirveyi görmüş makinalar emeğinize sağlık.
abi temmuz sonu inşallah tekrarı daha iyi olacak.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:25 PM ----------
[QUOTE=XT.600;1618301]kara göle gitme kararı aldık 15 motorduk 4,dü kayboldu bende dahil hecanlı dakikar geçti bol adranil vardı benzin sıkıntısı dahil sürekli yusufda arkada eşlik etti turumuz 07.06.09 başladı biz 08.06.09 bitirdik ve saat 3.30 adanaya vardık
feratım eklemeler için sağol.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:29 PM ----------
abi biz öylen 3 te üşüdük gece nasıl kalalım. size yok siz çok geç geliyorsunuz erken gelmeniz lazım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:32 PM ----------
aleyküm selam gardaş makinanın ömrü kullanıcıya bağlı iyi bakarsan ömrü uzar tavsiye edeceğim makina 250 ile 400 arası uygundur.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:35 PM ----------
hepimize maşallah.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:36 PM ----------
bizde aynı düşüncedeyiz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:37 PM ----------
sağol gardaş hava çok soğuktu temmuzda tekrar gidecez inşallah
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:38 PM ----------
adam gidemedi zaten biz çektik görüldüğü gibi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:40 PM ----------
amin cümlemizin inşallah.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:41 PM ----------
gardaş tekrarına katılırsın inşallah
Harikasınız.emeinize ve yorgunluğunuza değmiş.
Tıraş bıçağı GİLLETTE ise motorsiklet BMW dir
Kadir usta ellerinize ve emeğinize sağlık. Kaybolan arkadaşlara da geçmiş olsun. Ancak bu tür gezilerde mutlaka el gps'i olmalı. Hem de herkeste. Selamlar.
2012 Bmw F800gs; 2016 Mondial RX3i (2016-18); 2003 Bmw R 1150R (2009-17); 2006 Honda Shadow VT 750 C (2009-10); 2006 Ramzey QM 250 Cruiser (2006-10); 2006 Ramzey QM 200 Enduro (2006-9); 1990 350 cc çift silindir Jawa (1990-93); 1979 vitessiz Puch (1979+).
sağol abi ben gps gibi adamım benden uzaklaşan kayboluyor defalarca söyledim arkadaşlar beni geçmeyin ilede geçecekseniz fazla açılmayın diye dinlemediler çok şükür sağ salim gelebildiler gece 3buçukta.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:23 PM ----------
maşallah söyle gardaş nazar etme.
bu gezi bizi en çok zorlayanlardan biri oldu sanırım sürekli kayaların üzerinde gitmekten ve kar üzerinden geçişlerden dolayı hala hertarafım ağrıyor.bolkarların güney tarafında pek sorun yaşamadık ama ortalara doğru ilerledikce ve kuzeye doğru gittikce her tarafta karşımıza kar çıktı.zaten kaybolan arkadaşlarda karlar geçilmeyecek duruma geldiği için alternatif yol aramaya çıktıklarında kayboldular.aradık bekledik ama bulamadık arkadaşları neyseki sağsalim döndüler.
valla abicim asıl kondüsyon kaybolan arkadaşlarda gece 3.30 da olsa bir türlü geri geldiler yiyecek yok içecek yok azim bu heralde.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)