selam Çağla bir üsteki resimde çüşşş der gibi bir halin var yoksa benmi yanlış anlıyorum
selam Çağla bir üsteki resimde çüşşş der gibi bir halin var yoksa benmi yanlış anlıyorum
kimse resmim yok diye ağlamasın bak herkezi fotoğraflamışız....
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
Çok Güzel bir gündü, gelemeyenler çok şey kaçırdı...
:cherry: :cherry: :cherry:
[QUOTE=yeşiLLi;1615842]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:32 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:26 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:35 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:32 AM ----------
yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşekkürler... Güzel birgündü
Bunun gibi daha nicelerini yaşamak dileğiyle...[/Q
o
Organizasyon mükemmel oluğu herhalinden belli görününen köy klavuz istemez remsimler onu gösteriyor ))))9.oo ne menemendi be hakketen menemeni beğendim bandıra bandıra ekmeği badırdık bee: )))))
akileos 2 evden baglantı... demedi demeyin...
selam herkese nabersiniz....
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
akşam buluşmasıda güzel oldu resimleri bekliyoruz ceken arkadaşlar ))
dün çok geç döndüm istanbula izmitteyken anadolu yakasından birini arıyım dedim. 1 kişi yok ya sinir oldum. mecbur avrupa yakasına gittim bende ayfere misafir oldum
benmi otarafa taşınırım sizmi topyekün buraya taşınırsınız bilmem ama bi çözüm bulmak lazım
benim niye fotografım yok çimlerde
seni kın kın kınıyorum cem hiç gerenk yoktu buna
inşallah senin nışanında çok daha fazla eglenicez banucum
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)