la millet saat 1 olmuş ben yatar hadi iyi geceler herkese
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
bende yatiyim yarın iş var malesef görüşmek üzere
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
ahhh ahhhhh
tebrik ederim çok güzel eğlenmişsiniz... harika bi toplaşma olmuş
[B][I][COLOR="Red"]One Love[/COLOR][/I][/B] [B]One Life[/B]
::pulp:: ::pulp:: ::whip::
[B][I]Ben aslında dünyaya uzaylı gibi ziyaretçi olarak gelecek adamdım da neyseee[/I][/B]
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
10 numara organizasyon oldu muhabbette süperdi kahvaltıda süperdi. Kabul edin sağlam yedik Düzenleyen, katılan, katılamayan herkese teşekkürler ...
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:32 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:26 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:35 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:32 AM ----------
yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşekkürler... Güzel birgündü
Bunun gibi daha nicelerini yaşamak dileğiyle...
[COLOR="RoyalBlue"][B]Herşey buraya kadarmış...[/B][/COLOR]
Hani derler ya 4x4 müydü olmazki o kadar diye ... Ciddi anlamda o kadar...
Olmazdı yani. 4x4 oldu...Teşekkürler tekrar.herkese .
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
Ellerinize sağlık resimler çok güzel.Güzel bir aktivite olmuş.Katılamadığım için üzüldüm.
kanka aklıma geldikçe gülüyorum...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:28 AM ----------
adam ciddi ciddi sordu nerdeyse imza alıcak...
ne diyelim artık herşey mümkün....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:30 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:29 AM ----------
eşim ve metresim aynı karede...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
Bendeki fotoğraflar;
vespa est le scooter le plus diffuse dans le monde.
yanınızda çok fazla kalamasamda sizlerle olmak güzeldi. günün geri kalanını fotograflarla idare edicez artık
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)