güneş gözlükleri ile aynı anda muz yeme rekoru bu olsa gerek
Diğerleri muz yerken senin karpuz yemen çelişki değilmi.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
orada ön planda biride size muz atıyor .. o kareyi tamamlayıcı unsur olmuş
ayrıca her cocacola zero içişimde gürcel ağabeyi anacağım artık (ismini yanlış hatırlamıyorsam)
Kahvaltı güzeldi. Bütün arkadaşlara teşekkürler..
İnşallah herkes yediklerini hazmedebilmiştir
paris'den getirdik onu zaten
arkadaşlar bu buluşmayı düzenliyen olarak izmit yarışlarına giden sıcak yatağından kalkamıyan ve yolu gözüne kestiremeyip bu süper yemeklerden mahrum kalan bütün arkadaşları kın kın kınıyorum
bunun tekrarını yaparız diye umud ediyorum fakat sayımız çok az oldu arkadaşlar hepiniz farkına varmışsınızdır yuvacık gibi uzun menzilli bir geziye bile 100 e yakın kişi gelmişdi fakat İST da denizimizin dibimde olann mekana 40 kişi bile olamadık malesef :(
daha kalabalık bir katılımın olması halinde bunu yineleyelim derim ben
caddede zero lar ve çiko daha süperdi
güzel kahvaltı olmuş uzun süredir tek kaçırdığım kahvaltı resimlere bakınca açıktım güzel eğlenmişsiniz yüreklerinize sağlık
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
evet bu güzel havada daha fazla katılım olması gerekirdi.ama şansızlık hem f1 gününe denk gelmesi ve diger festivallerle aynı güne denk gelmesi nedeniyle oldu heralde.bir dahakine daha fazla kişi olacaktır diye düşünüyorum.
aslında,sağ elimde MUZ... sol elimde de KARPUZ vardı...
eee.... biraz farklılığımız olsun diyede sulu sulu,kıpkırmızı KARPUZU hell24'e yedirdim... kendi muzumuda kendim yedim
muz yemeye çalışanların hepsi,siyah gözlüklüydü!!! acep neden????
sadece hell KARPUZ yedi!!!!! yada yedirildi!!!! acep neden???
bu resimlerdeki kompozisyon nedir????
ilk çekilirken 3 kişiydik,bir anda 33 kişi olduk... çok yoğun talep vardı!!! acep neden?????
uf yaa neler kaçırmışım.
gelemediğim için çok üzgünüm çok eğlenmişsiniz gerçekten çok güzel )
bidahaki buluşmada söz yanınızdayım )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)